Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

faina idėja. Ten kelios foto yra serijoje
Atsakyti
Aciu uz komentarus 4u.gif Man paciai pirmojoj kazkas kliuna,tai pabandysiu apkirpti kaip sake Ka.
noisy-B, kirpta man graziau ziurisi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 08 29, 21:46)

Kaip fainai.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sherry @ 2011 08 29, 20:07)
Kadangi atlikau viska kas privaloma,noriu isilieti pas jus su savo nuotraukomis. Drebancia sirdim dedu pirmasias. Jauciu per baigiamaji egza taip nesijaudinau doh.gif

Man pirmoji visai patiko. Ideja, zvilgsnis, atspindys, bendra nuotaika. Antrojoj man lyg triuksmai vaidenasi, ypac ant veido... unsure.gif

Sakyciau, labai neblogas debiutas mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Užsižiūrėjau šįvakar, tad dar viena nuoroda. Nesitikėkit išplautų gražių portretukų ar mielų vaikučių ir t.t. stipri serija
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 08 29, 21:38)
Jei spaudei "Join" mygtuką, toliau galima daryti taip:

tai taip, per tą Jūsų nurodytą nuorodą "SM grupė" aš įėjau , prisijungiau... bet kaip aš galėčiau rasti tą grupę be Jūsų tos nuorodos... nes kai per Yahoo savo paštą, įeinu Į flickr'ą ir ten matau tik galimas pasirinktis "Your photostream"(rodo mano įkeltas foto), "Your photo sets", "Your favotites", "Your contacts", "Your friends", "Everyone's uploads". Ir viskas, daugiau nieko neleidžia. Nerodo , kad galiu kokias grupes pasirinkti...
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 08 29, 22:03)

Labai stipru.. Kiekvienas kadras vis didesnį gumulą augino gerklėje, galų gale ašaros pabiro.. Iš tiesų gera, kad būna kadrų, kurie šitaip giliai paveikia.. Bet tokie kartu primena, kokios aš nenoriu senatvės.. Kokios senatvės nenoriu savo mamai ar močiutei..
Atsakyti
Oho Yvette,tikrai stipri...
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 08 29, 22:03)
Užsižiūrėjau šįvakar, tad dar viena nuoroda. Nesitikėkit išplautų gražių portretukų ar mielų vaikučių ir t.t. stipri serija

perziurejau kelias nuotraukas ir isjungiau,nu negaliu ziureti,negaliu...
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2011 08 29, 22:19)
tai taip, per tą Jūsų nurodytą nuorodą "SM grupė" aš įėjau , prisijungiau... bet kaip aš galėčiau rasti tą grupę be Jūsų tos nuorodos... nes kai per Yahoo savo paštą, įeinu Į flickr'ą ir ten matau tik galimas pasirinktis "Your photostream"(rodo mano įkeltas foto), "Your photo sets", "Your favotites", "Your contacts", "Your friends", "Everyone's uploads". Ir viskas, daugiau nieko neleidžia. Nerodo , kad galiu kokias grupes pasirinkti...

Kažkas čia ne to.. Pas mane visai ne toks viršus. Yra įkeltas paveikslėlis kaip pas mane.
Pirma, tai aš nevaikštau per Yahoo paštą, tiesiai einu į flickr.com. Pas mane jau automatiškai prijungta. g.gif
Įkeliu dar vieną paveikslėlį.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sherry @ 2011 08 29, 22:25)
perziurejau kelias nuotraukas ir isjungiau,nu negaliu ziureti,negaliu...

sutinku, kad ne visi galės žiūrėti. Aš tai domiuosi tokiom serijom, pačiai tenka neretai tokiose vietose fotografuoti, tad visai kitaip į viską žiūriu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 29 rugpjūčio 2011 - 21:33

QUOTE(sherry @ 2011 08 29, 20:07)
Kadangi atlikau viska kas privaloma,noriu isilieti pas jus su savo nuotraukomis. Drebancia sirdim dedu pirmasias. Jauciu per baigiamaji egza taip nesijaudinau doh.gif

Mano trejų metų modeliukas pasakė, kad "Aš taip nenorėčiau..." biggrin.gif
O mintis man patiko, tik liemenėlę tikrai nuimti reikėjo, gautų foto švelnios erotikos prieskonį smile.gif
Tik modelis labai susikaustęs smile.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 08 29, 21:03)

Pradėjau žiūrėti - dabar naktį nemiegosiu sad.gif

Ir grįšiu prie benamių temos (nepykit). Ta foto su dviguba (?) expo man labai patiko. Patiko prasmė - aš ją supratau kaip vingiuoto, duobėto gyvenimo kelio pasekmė (tas "padrebėjęs" veidas). Pirma mintis buvo - oooo, kaip tiksliai pataikyta ir sugalvok tu man taip!

Nu va, atrodo mano laikas, vėlus metas, vaikai nuo galvos tik ką nulipo, tai MB vis su savo (matyt neiškalbėtais) 3000 tūkts. žodžių per dieną fool.gif
Atsakyti