Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 29, 19:47)
taip beveik balta juosta.. kai nuskanuoji- juoda.. kilo įtarimas , kad užuolaidėlės neatsidarinėja, ar kažkas panašaus, nes kito paaiškinimo neturiu... dabar pasiemiau be juostos, atsidariau pažiūrėt ar spaudžiant šooterį atsidaro tos užuolaidėlės, nu ir neatsidaro.. spaudi, suklapsi, bet arba labai greit atsidaro, kad nespėju pamatyt, arba tikrai neatsidarė.. tada nustačiau į 1/2s išlaikymą kad pamatyt ar atsidaro, ir akurat- neatsidaro  doh.gif  nusistačiau Bulbą, ir suveikė tada užuolaidėlės, ir atstrigo dabar, ir ant visų išlaikymų dabar atsidarinėja.. nu šakės, nesekmė, va taip pasiskolink daiktą, ir dar suges mano rankose  doh.gif

nieko per jėgą nedarau tikrai smile.gif bandysiu dėt dar vieną juostą

nedėk, sakyčiau.. davai susitinkam geriau, apžiūrėsim kartu. kad dar vienos juostos veltui nesugadintum.
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 08 29, 20:31)
O tu prisijungusi prie SM grupės? Spaudei "Join" knopkę? smile.gif
Jei ne, eik ir paspausk. Tada flickr rasi SM grupę paspaudus pačiame viršuje "Groups".
SM grupė

na bandau dar aiškint, kaip aš į tą flickr'ą einu: einu per yahoo , kur mano paštas yra, tada flickr'ą pasirenku, na ir čia rodo mano įkeltas anksčiau foto ir tų žmonių, kurių kaip kontaktus patvirtinau. Daugiau nerandu ar nerodo, nei kur group yra, nei join g.gif
Kur, Ka, nurodei "sm grupė", tai įėjau, prisijungiau ir man rodo , bet ar aš galiu tą SM grupę pasiekt tuo keliu, kur ir viršuj aprašiau g.gif
Atsakyti
Kadangi atlikau viska kas privaloma,noriu isilieti pas jus su savo nuotraukomis. Drebancia sirdim dedu pirmasias. Jauciu per baigiamaji egza taip nesijaudinau doh.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sherry @ 2011 08 29, 21:07)

kokia pirma man ispudinga wow viskas joje man patiko super bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virdzzinija: 29 rugpjūčio 2011 - 20:12

Kalbėsiu apie pirmą.
1. Kabinuosi prie leopardinės liemenėlės. biggrin.gif Negaliu, akis bado.
2. Man patiko idėja dėl pozos vandenyje. Gal čiut norėčiau patraukti modelį į dešinę, kad ištiestoji ranka nesiremtų į kitą kadro kraštą. Liktų erdvės jai tiestis.
Kaip pirmam kartui nieko daugiau nesakysiu. Tik tiek, kad galima geriau. 4u.gif
Mamagute, jei nieko naujo nėra įdėta į grupę ir nerodys. Ten periodiškai, naujausias foto iš grupių iškelia į viršų. smile.gif Aš dar turbūt nelabai supratau problemos.

Atsakyti
sherry, man irgi pirmoji tikrai gan nebloga wub.gif
Atsakyti
Kadangi atlikau viska kas privaloma,noriu isilieti pas jus su savo nuotraukomis. Drebancia sirdim dedu pirmasias. Jauciu per baigiamaji egza taip nesijaudinau doh.gif

o man pirma visai miela. Tikrai buvo daug prastesnių foto prisistatant. Su laiku išmoksi ir derinti ir visa kita
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 08 29, 21:23)
mamagute, jei nieko naujo nėra įdėta į grupę ir nerodys. Ten periodiškai, naujausias foto iš grupių iškelia į viršų.  smile.gif Aš dar turbūt nelabai supratau problemos.

hmm...o kaip Jūs patenkat į tą flicr'o SM grupę?
Atsakyti
Ačiū, išsakiusioms savo nuomones mano nuotraukoms smile.gif Labai džiaugiuosi, kad nepatingėjot brūkštelti bigsmile.gif
Ka -> kaip suprasti žingsnis atgal? Per arti buvau?
Aš jai skaičiavau ir 1, 2, 3 ir dar su continious shootingu variau, ale ji labai jautri šviesai, vienintelis būdas patapo nuvesti į pavėsį smile.gif Ale štai tokią dar turiu, jaučiu užnisiu aš vien su ja čia rodytis... Nieko, ryt žadu sesę tvarkyti, o dar šian vakare fotografavau draugę, ale džiaugiuosi, kad atsirado, kurią pakankint galėčiau, visos kojos mano dilgeliuotos, vargšė ir ji...

vienintelis būdas buvo ją pašokdinti smile.gif Man ši nuotrauka patinka labai... Atrodo, kad iš jos jausmai trykšta, gal dėlto, kad ši mergina tokia įsimylėjusi man pastoviai atrodo, gal todėl, kad ją pažįstu, nu nežinau, negaliu objektyviai vertinti...

user posted image

o gal kirpti ir štai taip, kad jau pėdų nėra? Kažkaip noriu išgelbėti šią nuotrauką, man be proto ji patinka blush2.gif

user posted image

Veidas sakysit per šviesus? Buvau nutamsinus, tai man kaip tais nepatiko... Jei liepsit, padarysiu ir parodysiu blush2.gif

Man gaila nukirstu kojų pėdų, bet jas turiu atskirai nufotkinus lotuliukas.gif Wa čia taip trūko žingsnio atgal, bet neturėjau kur trauktis, reikėjo keisti gal poziciją, bet ten jau saulė nebūtų į tą pusę... Žodžiu, man varguomenę, čia teisinuosi jau. Kai fotografavau, mačiau, kad kojytės nukirstos. Per ekraniuką man pasirodė, kad gerai taip, koliažą norėjau daryti, dbr netinka koliažui visiškai žiūriu, nes čia be pėdų, o ten tik pėdos. Ale kaip man patinka eksperimentuoti, žinokit, užsivedžiau. Ir dar - Jamsiu pas tėtį ZENITĄ drinks_cheers.gif Man juostinukių kadrai beprotiškai patiko, matyt, čia užkrėčiama rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2011 08 29, 21:31)
hmm...o kaip Jūs patenkat į tą flicr'o SM grupę?

Jei spaudei "Join" mygtuką, toliau galima daryti taip:
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 29 rugpjūčio 2011 - 20:38
sherry -> man labai patiko pirmoji, yoatingai atspindys thumbup.gif Antrojoj man nekokybė vaidenasi, bet gal čia vaidenasi man...

Beje, šiand fotografavau nustačius autofokuso vieną tašką. Dbr tiesiai merginai į veidą, niekur daugiau nešoviau, perkadravau, pasididinu nuotrauką - fokusas nušokęs ant sienos, o sieną už 2m kažkur [jau už nugaros. Tada vėl tą patį dariau ir vėl ta pati bėda. Čia gal kažkas lėvai su objektyvu ar fotiku??? Canon 400d, 1.8 50mm. Tada jau susibiesinau ir sakau: Stovėk, nejudėk, o aš net neperkadravus vėl šaudau, 5 kadrai ir visi nušokę... buvo apie 6vakaro, pavėsis. Nuotrauka gan šviesi atrodo per ekranėlį. Kas čia negerai??? Nu kiek dariau nuotraukų, tiek didinau ir paskui jau sakau - važiuojam namo. Bet tai ne taip ir tamsu juk buvo. Sufokusuoja gerai, sumirksi raudonas taškiukas ten kur turi būti - ant veido, ne kitus, matau, kad veidas fokuse, nuspaudžiu iki galo... siena fokuse. doh.gif jopapa... Beje, išlaikymas 1/350 F2.5.iso 200
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 08 29, 21:33)
Ka -> kaip suprasti žingsnis atgal? Per arti buvau?

Modeliui žingsnio atgal reikėjo, mano akimis. smile.gif Aišku, jei buvo kur.
Iš šitų kur įkėlei man patinka antroji. Tik labai jau žalia viskas aplinkui. biggrin.gif Ir gal dar truputėlį kirpčiau apačios.
Atsakyti