Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 29, 19:42)
išsiryškinau juostą iš kiev'o, ir nei vienas kadras nesigavo  doh.gif  tuščia juostelė  doh.gif  ir nesuprantu, ar juodos nuotraukos gavosi, ar išdegusios  biggrin.gif ir iš 36 kadrų juostos, atidavė 12, įdomu kodėl kitų neatidavė  g.gif odžiu, nesekmė visiška, turiu dar vieną juostą, bet nu kas iš to  biggrin.gif  nežianu ką negerai dariau  doh.gif

kiev vidutini formata juk turi ar ne? Ten 12 kadrų vidutinio formato ir turi būti, viskas gerai.
O dėl to, kad tuščia juostelė, net nežinau kas kitas gal patars. Įdėjai juostelę gerai? Nes kažkaip nesitiki, kad taip žiauriai galėjai suklysti eksponuodama. Vis tiek kažkas turėtų matytis, na pagal savo juosteles sprendžiu. Nes turiu tokių, kad atrodo juostelė permatoka kaip grubiai suklydau, bet kontūrai kur prasideda viena foto ir baigiasi vistiek įžvelgiami
O palauk, kokią tu juostelę dėjai?

kaip įdomu

vis flickr pažiūriu po vandeniu darytų foto, bet neįsivaizduodavau kaip visa tai iš tikrųjų vyksta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 29 rugpjūčio 2011 - 19:02
QUOTE(Yvette @ 2011 08 29, 18:48)
kiev vidutini formata juk turi ar ne? Ten 12 kadrų vidutinio formato ir turi būti, viskas gerai.
O dėl to, kad tuščia juostelė, net nežinau kas kitas gal patars. Įdėjai juostelę gerai? Nes kažkaip nesitiki, kad taip žiauriai galėjai suklysti eksponuodama. Vis tiek kažkas turėtų matytis, na pagal savo juosteles sprendžiu. Nes turiu tokių, kad atrodo juostelė permatoka kaip grubiai suklydau, bet kontūrai kur prasideda viena foto ir baigiasi vistiek įžvelgiami
O palauk, kokią tu juostelę dėjai?
kaip įdomu

vis flickr pažiūriu po vandeniu darytų foto, bet neįsivaizduodavau kaip visa tai iš tikrųjų vyksta

aaaa, jei 12 kadrų, tai tada labai aišku pasidarė kame čia esmininkas smile.gif kodak ektar 100, nežinau kodėl, bet galvojau, kad ten 36 kadrai lotuliukas.gif viskas aišku tada kas atsitiko smile.gif nes įsivaizdavau ,kad 10 kadrų sugadinau, nes shooteris pastrigęs buvo, ir aš juostą ištraukiau, ir dėjau iš naujo, o dėjau tą juostą iš kito galo šviesoje, ir taip gavosi, kad abi juostos puses apšviečiau, vidurys tada tik gavosi neapšviestas, ir kaip tik matau, kad vidury 1 kadras gavosi lotuliukas.gif labai drąsiai su ta juosta elgiausi, nes tipo galvojau, aij , vistiek 36 kadrai, vidurys neapsišvies biggrin.gif nu va ir pamoka smile.gif ale įdomu kodėl buvau įsitikinus , kad ten 36 kadrai g.gif biggrin.gif bet nu ir brangu, 16 lt už 12 kadrų doh.gif ir įsivaizduokit, kai durnė išfotkinus 12 kadrų dar 24 fotkinau su pasibaigusia juosta lotuliukas.gif biggrin.gif hah.gif hah.gif ne, nu nepamiršiu savo pirmos juostos su mediumu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 29 rugpjūčio 2011 - 19:12
Aš vis svajoju, kad ateityje norėčiau fotografuoti ir po vandeniu.. rolleyes.gif Bet tam reikia lėšų, ko gero tinkamo, vandens nepraleidžiančio dėklo nepakanka. O ir modelių, galinčių atsipalaiduoti po vandeniu turbūt reikia gerai paieškoti. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 29 rugpjūčio 2011 - 19:11
QUOTE(3kitten @ 2011 08 29, 18:18)
aciu  4u.gif  maciau pas uosvius viena, reiks paziuret ar veikia ir kas ten per daiktas

atvarau su savo grybiena pasirodyt  blush2.gif

visai grazu, spalvu ir seseliu zaismas patiko..

merginos jus fotografuojat su juosta su tais paprastais fotoaparatais, muilinem? blush2.gif vis nedristu paklausti..nesuprantu kaip ten kas vyksta blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 29, 21:09)

bet tau viskas visada brangu lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2011 08 29, 19:14)

bet tau viskas visada brangu lotuliukas.gif  blush2.gif

ta prasme?
Atsakyti
būkit geros, padėkit
kaip flickr'e į SM grupę patekti? blush2.gif Senajam kompe nuorodą čia, pradžiamokslyje, nurodytą į feivoritus buvau įsidėjau, taip ir įeidinėdavau. Dabar naujam kompe į flickr'ą įeinu, rodo mano foto ir kontaktų, ir fsio . Kaip man matyt SM grupę cry.gif
Atsakyti
O tu prisijungusi prie SM grupės? Spaudei "Join" knopkę? smile.gif
Jei ne, eik ir paspausk. Tada flickr rasi SM grupę paspaudus pačiame viršuje "Groups".
SM grupė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 29 rugpjūčio 2011 - 19:33
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 29, 21:22)
ta prasme?

geraja, nesupyk tik 4u.gif
siaip juokinga pasidare..ryskinimo vieta kazkada brangia radai, juostas brangiai pirkai biggrin.gif niu nesiseka tau su tom kainom 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 29 rugpjūčio 2011 - 19:35
nu va kas gavosi

user posted image

bet čia neapsišvietę, čia maždaug juostos vidurys.. čia nedaeksponuotas šonas man rodos...
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 29, 18:42)
išsiryškinau juostą iš kiev'o, ir nei vienas kadras nesigavo   tuščia juostelė   ir nesuprantu, ar juodos nuotraukos gavosi, ar išdegusios ir iš 36 kadrų juostos, atidavė 12, įdomu kodėl kitų neatidavė  odžiu, nesekmė visiška, turiu dar vieną juostą, bet nu kas iš to  nežianu ką negerai dariau 

kokios skaidrumo negatyvas?

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 29, 19:09)
aaaa, jei 12 kadrų, tai tada labai aišku pasidarė kame čia esmininkas smile.gif kodak ektar 100, nežinau kodėl, bet galvojau, kad ten 36 kadrai  lotuliukas.gif  viskas aišku tada kas atsitiko smile.gif nes įsivaizdavau ,kad 10  kadrų sugadinau, nes shooteris pastrigęs buvo, ir aš juostą ištraukiau, ir dėjau iš naujo, o dėjau tą juostą iš kito galo šviesoje, ir taip gavosi, kad abi juostos puses apšviečiau, vidurys tada tik gavosi neapšviestas, ir kaip tik matau, kad vidury 1 kadras gavosi  lotuliukas.gif labai drąsiai su ta juosta elgiausi, nes tipo galvojau, aij , vistiek 36 kadrai, vidurys neapsišvies    nu va ir pamoka smile.gif ale įdomu kodėl buvau įsitikinus , kad ten 36 kadrai  bet nu ir brangu, 16 lt už 12 kadrų  ir įsivaizduokit, kai durnė išfotkinus 12 kadrų dar 24 fotkinau su pasibaigusia juosta  ne, nu nepamiršiu savo pirmos juostos su mediumu 

geras, anekdotinė pirma juosta biggrin.gif
tas fotikas yra pilnai veikiantis, bent jau buvo pilnai veikiantis ir tobulos būklės dar visai neseniai, tai neturi niekas strigti. tik per jėgą nieko nedaryk. susirask instrukciją ir ramiai kelis kartus perskaityk, o iki tol nefotkink, nedėk nieko į jį ir nesiparink. niekas ten neturi būti pastrigę. nebent pastrigo pastaruoju metu, nors aš jį naudojau be menkiausio sutrikimo. paskui naudojo vienai juostai Akasha, kuri tikrai švelniai su juo elgėsi. tai gal Tau tik atrodo, kad pastrigę?

kas ten Tau stringa, papasakok smile.gif arba reik vėl susitikt ir parodysi, kas stringa.

kas tie mėlyni dalykai?? skaitmeninės nesąmonės kažkokios.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 29 rugpjūčio 2011 - 19:44
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 29, 20:35)
nu va kas gavosi

bet čia neapsišvietę, čia maždaug juostos vidurys.. čia nedaeksponuotas šonas man rodos...

dėk kitą juostelę. Kažkodėl galvoju, kad tau turėtų tikti šis fotoaparatas. Lauksim
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 08 29, 19:38)
kokios skaidrumo negatyvas?
geras, anekdotinė pirma juosta biggrin.gif
tas fotikas yra pilnai veikiantis, bent jau buvo pilnai veikiantis ir tobulos būklės dar visai neseniai tai neturi niekas strigti. tik per jėgą nieko nedaryk. susirask instrukciją ir ramiai kelis kartus perskaityk. niekas ten neturi būti pastrigę. nebent pastrigo pastaruoju metu, nors aš jį naudojau be menkiausio sutrikimo. paskui naudojo vienai juostai Akasha, kuri tikrai švelniai su juo elgėsi. tai gal Tau tik atrodo, kad pastrigę?

kas ten Tau stringa, papasakok smile.gif arba reik vėl susitikt ir parodysi, kas stringa.

kas tie mėlyni dalykai?? skaitmeninės nesąmonės kažkokios.. g.gif

taip beveik balta juosta.. kai nuskanuoji- juoda.. kilo įtarimas , kad užuolaidėlės neatsidarinėja, ar kažkas panašaus, nes kito paaiškinimo neturiu... dabar pasiemiau be juostos, atsidariau pažiūrėt ar spaudžiant šooterį atsidaro tos užuolaidėlės, nu ir neatsidaro.. spaudi, suklapsi, bet arba labai greit atsidaro, kad nespėju pamatyt, arba tikrai neatsidarė.. tada nustačiau į 1/2s išlaikymą kad pamatyt ar atsidaro, ir akurat- neatsidaro doh.gif nusistačiau Bulbą, ir suveikė tada užuolaidėlės, ir atstrigo dabar, ir ant visų išlaikymų dabar atsidarinėja.. nu šakės, nesekmė, va taip pasiskolink daiktą, ir dar suges mano rankose doh.gif

nieko per jėgą nedarau tikrai smile.gif bandysiu dėt dar vieną juostą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 29 rugpjūčio 2011 - 19:49