Įkraunama...
Įkraunama...

Tridienė karštinė

sveikos, atrodo ir mes ta zaraza pagavom, maze karsciuoja jau 2 diena, jokiu kitu pozymiu nera, nei kosulio, nei slogos, kakoja normaliai..tikiuosi po poros dienu viskas pasibaigs..kol kas i daktarus nesikreipem, jei ka pirmadieni i poliklinika, arba patys i ligonine vaziuosim..
Atsakyti
Mano mazyle irgi karsciavo, temperatura kilo iki 39,8, bet siaip jautesi gerai, nei slogos, nei kosulio, nieko. Normaliai valge, gere, zaide, jei nebutu stipriai karsta, net neitarciau, kad serga.Siaip tridiene ji yra sirgus budama 8 menesiu. Gydytoja sake, kad gali kartotis. Bet dabar temperatura nukrito po 3 paru, tik tiek, kad neisbere. Tai ir nezinau kas cia buvo.
Atsakyti
Mamos pasakykit ar po 3 paru temp visiskai nukrinta ar gali dar iki 37,5 pasokinet?
Atsakyti
Sveikos

Mano lelius tridienę turėjo 2 kartus o esam tik 9 mėn
Pirmą kart karščiavo ir viduriavo, antrą kart tik prakarščiavo 3 paras buvo irzli daug traukė MP
Atsakyti
QUOTE(Laiminga M. @ 2012 06 23, 16:21)
sveikos, atrodo ir mes ta zaraza pagavom, maze karsciuoja jau 2 diena, jokiu kitu pozymiu nera, nei kosulio, nei slogos, kakoja normaliai..tikiuosi po poros dienu viskas pasibaigs..kol kas i daktarus nesikreipem, jei ka pirmadieni i poliklinika, arba patys i ligonine vaziuosim..

Pas mus tas pats, nei koso, nei sloguoja, tyrimai nerodo nieko blogo, tai tikiuosi, kad tridienė, šiandien 3 para, tai rytoj lauksiu bėrimo, nors skaičiau, kad kitiems jo nebūna g.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes smile.gif mano suneliui 6,5men. Nuo pirmad.temp.sokinejo tai 38,5 tai 37 ir taip 3d. o ketvirtad.tik ryte 38 buvo... slogavo,kosejo,daktare sake tai virusas,bet po 3 d.temp.iskart nukrito ir pasirode neryskus berimas, pagalvojau gal pabere nes sav nemaudem kol sirgo blush2.gif ,o snd tu mazu spuogeliu isvis visas kunelis beveik...tai manau kad cia taip pat ta TRIDIENE KARSTINE, nors daktare nieko net neuzsimine apie ja. g.gif
Atsakyti
Mano vaikas jau 3 para karščiuoja, paracetamoliu pavyksta numušti temp. tada vėl iki 38,5 šokteli. Tyrimai geri, valgo gal kiek mažiau. Labai tikiuosi kad čia ta tridienė ir tuoj baigsis... verysad.gif
Atsakyti