Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 13 tema,

smile.gif sveikos, šaunios pradinukės.
Turiu Jums klausimėlį, kokią algą, dirbant pagal verslo liudijimą, apytikriai turėtų gauti prailgintos darbo dienos grupės pedagogė?
smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Labutis, mergaitės gal kuri turit 3kl. planus pagal senus vadovėlius. jei galit įkelkit į paštą etunegv@gmail.com
Kam reikia 2kl.ar 1kl. galiu atsiusti, primenu tik kas dirba iš senų vadovėlių.
Atsakyti
Auglina, Rollick ,Riesutasgile ir Pusele30 su gimtadieniu.
Atsakyti
user posted image
Ačiū už sveikinimus smile.gif
Vaišinu riešutukais.

Papildyta:
Gal kuri turit nusiskanavusios pirmos klasės "Gilės" ir "Riešuto" mokytojo knygas?
Atsakyti
QUOTE(riešutasgilė @ 2011 08 29, 14:37)
Gal kuri turit nusiskanavusios pirmos klasės "Gilės" ir "Riešuto" mokytojo knygas?

Deja, bet pašte šių mokytojų knygų nėra. Aš esu šias knygas nusipirkusi. Bet skanerio neturiu verysad.gif Negaliu niekuo Tau pagelbėti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackHyacitnhus @ 2011 08 29, 14:44)
smile.gif sveikos, šaunios pradinukės.
Turiu Jums klausimėlį, kokią algą, dirbant pagal verslo liudijimą, apytikriai turėtų gauti prailgintos darbo dienos grupės pedagogė?
smile.gif  4u.gif

Na nežinau kaip su verslo liudijimu, bet prieš tris metus pati dirbau mokykloje su pailginto darbo dienos grupe ir atlyginimą skaičiavo ne kaip mokytojos, bet koeficiantą ėmė kaip auklėtojos ar kažkas pan. (palyginimui: jeigu dirbdama mokytoja ir turėdama 18 val. uždirbau tarkim 1800 lt, tai dirbdama pailgintos darbo dienos grupės auklėtoja ir dirbdama 30 val. per savaitę uždirbau 800 lt ) unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Riki-tiki @ 2011 08 29, 14:44)
Labutis, mergaitės gal kuri turit 3kl. planus pagal senus vadovėlius. jei galit įkelkit į paštą etunegv@gmail.com
Kam reikia 2kl.ar 1kl. galiu atsiusti, primenu tik kas dirba iš senų vadovėlių.

Sveikutės mirksiukas.gif
Riki-tiki išsiunčiau kokius turėjau planus,gal kuris ir tiks. Dirbau
su senais vadovėliais.
Atsakyti
sveikos
QUOTE(auglina @ 2011 08 28, 22:53)
Ir dar šiek tiek nuorodų apie  pelėdas  biggrin.gif

1,
2, 3, 4, 5, 6. Gal pravers .... biggrin.gif

labai patiko

viena pradinuke turėjo fonogramas dainelių, labai norėčiau 3 kl. blush2.gif
Atsakyti
Mergaitės, reikia patarimo. Pridariau vaikams dovanėlių - drugelių su čiulpinukais- ir dabar galvoju, kur man juos sutupdyti g.gif ? Vaikai rinksis klasėje prieš oficialią šventę, paskui viskas bus klasėje, tai nelabai noriu, kad pamatytų, kas jų laukia. Tai dabar ir mąstau, kaip čia įdomiau juos paskui ištraukus g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Inusia @ 2011 08 29, 14:53)
Sveikutės mirksiukas.gif
Riki-tiki išsiunčiau kokius turėjau planus,gal kuris ir tiks. Dirbau
su senais vadovėliais.

Labai tau ačiū, Inuse.
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2011 08 29, 16:07)
Mergaitės, reikia patarimo. Pridariau vaikams dovanėlių - drugelių su čiulpinukais- ir dabar galvoju, kur man juos sutupdyti  g.gif ? Vaikai rinksis klasėje prieš oficialią šventę, paskui viskas bus klasėje, tai nelabai noriu, kad pamatytų, kas jų laukia. Tai dabar ir mąstau, kaip čia įdomiau juos paskui ištraukus  g.gif ?

Aš dėjau į didelę šiaudinę pintinę.... Gaali ant viršaus uždėti kokios nors medžiagos gabalėlį ir niekas nieko nematys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2011 08 29, 16:07)

o jeigu padarytumėte didelį gėlės žiedą su žiedlapiais (iš krepinio popieriaus) ir jame sutupdytumėte drugelius? pradžioje pamokos gėlė galėtų būti susiskleidusi (žiedlapiai tvarkingai surišti), o gale pamokos paskleisti žiedlapius ir drugeliai su saldainukais skristų pas vaikučius ax.gif dar ir kokią pasaką galima būtų pasekti... blush2.gif
Atsakyti