Labas rytas
Kiek daug gimtuvininkių, nespėju sveikinti. Tad visoms kuo geriausų ir gražiausių metų
Su gimimo dienaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Nuoširdžiausi sveikinimai Riešutasgile!
Nuoširdžiausi sveikinimai Riešutasgile!
Labas rytelis
Prisidedu prie sveikinimų
Prisidedu prie sveikinimų
riesutasgile, su gimtadieniu,
Išsiunčiau į paštą darbelių iš gamtinės medžiagos knygelę. Rudenį pamokėlėms labai tiktų
Sveikos
Su gimtadieniu Riešutasgile
Gal kuriai teko rašyti adaptuotą programą I klasės mokiniui? Pamenu, kad pernai kažkuri apie tai klausinėjo... labai reikėtų patarimų
Su gimtadieniu Riešutasgile
Gal kuriai teko rašyti adaptuotą programą I klasės mokiniui? Pamenu, kad pernai kažkuri apie tai klausinėjo... labai reikėtų patarimų
Prisidedu prie sveikinimų ir aš.
Sveikos aš vis laukiu paramos, gal kuri rašė adaptuotą programą pagal šok seriją antrokui
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 08 29, 00:16)
Čia tipo diferencijavimas. Yra atestacijos lentelėje punktas: individualios dalyko programos. Tai vat ir užsimanė individualių, nes dalykų planai kuriuos rašom ir ten integruojam veiklas, bei nurodom diferencijacija - netinka. Čia tiesioginis darbas
Jei iškils klausimas, ar ketinu atestuotis, atsakymas - ne
Jei iškils klausimas, ar ketinu atestuotis, atsakymas - ne
Aš šiam punktui pateikiau savo mokinių, kurie mokosi pagal modifikuotas ir adaptuotas programas. Neliepė rašyti gabiems...
P.S.
Riesutasgile,
drugelis skaičiuoja ne metus ar mėnesius, bet akimirkas ir jam užtenka laiko. Linkiu vertinti gyvenimo akimirkas. Su gimtadieniu.
Riesutasgile su GIMTADIENIU. Į Tavo sveikatelę
QUOTE(staben @ 2011 08 28, 22:06)
gal mergaitės kas nors ką nors turit etninės kultūros pradžiamoksliui? Būčiau labai dėkinga jei kas nors ką nors turėtumėt
Sveika, gal galima konkreciau, ko reikia etnokulturai? Kazka turiu.