Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 13 tema,

QUOTE(eda77 @ 2011 08 28, 23:25)
Labutis,
Jau kvepia man bemiegėm naktim.
Pėdinu paštan.

Žinok, turi būrį kartu nemiegosiančių, žiūrėk, kiek prisijungusių gathering.gif

O aš jau šiandien pass... Rytas už vakarą protingesnis mirksiukas.gif

Labanakt visoms bye1.gif
Atsakyti
Auglina,

pelėdos nerealios.

Šarkka, labanakt.
Atsakyti

auglina ir rollick, sveikinu! 4u.gif (eilini karta vos nepavelavau... blush2.gif )
QUOTE(Aurute @ 2011 08 28, 11:30)
Labai šaunu thumbup.gif . Ir dar man vienas klausimas iškilo butent tau: kaip tu padarai Worde, kad vieni lapai eina horizontaliai, o kiti vertikaliai? Man verčiasi visi blush2.gif . O kaip po vieną paverst?  g.gif

einu File -> Page setup -> parenku kokio noriu ir kur Preview pasirenku This section arba This point forward
Atsakyti
QUOTE(staben @ 2011 08 28, 22:06)

gal mergaitės kas nors ką nors turit etninės kultūros pradžiamoksliui? Būčiau labai dėkinga jei kas nors ką nors turėtumėt

Nežinau tiksliai ko reikia, todėl pradžiai čia, čia, čia.
Atsakyti
Man valdžia "užsiminė", kad turėčiau parašyti savo klasės gabiems mokiniams (mokiniui) dalyko spec. programą. Apie tai neturiu žalio supratimo, gal ką gudraus galit pasiūlyt, nes vis galvą laužau, o ji nelūžta.
Atsakyti
siunciu i pasta knygeliu, gal tiks darbeliu bureliui
Atsakyti
[quote=kara117,2011 08 28, 13:01]
Ačiū už gražius namučius 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Pritariu.Namai Supper ! drinks_cheers.gif
Matau jau dauguma eina prie darbų pabaigos, puiku. Pasitardamos,pasidalydamos- taip greičiau, įdomiau. Aš neužsukau porą dienelių, ir vos beradau - jau kur toli nubėgusios ... doh.gif Mano galvą užėme uraganas Amerikoje ,bijojau dėl šeimos narių,esančių ten. Bet dabar jau grįžau prie dabo ir pilnu tempu valau nuo senų priemonių klasę.
Tik trys dienelės iki starto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 08 29, 00:06)
Man valdžia "užsiminė", kad turėčiau parašyti savo klasės gabiems mokiniams (mokiniui) dalyko spec. programą. Apie tai neturiu žalio supratimo, gal ką gudraus galit pasiūlyt, nes vis galvą laužau, o ji nelūžta.

cia gal ta papildoma valanda per savaite matematikai ir lietuviu kalbai gabiems mokiniams ir sunkumu turintiems? as rasiau sunkumu turintiems, nes su programa ar be programos turedavau kiekviena diena po pamoku dirbt su modifikuota programa turinciais mokiniais...
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2011 08 29, 00:12)
cia gal ta papildoma valanda per savaite matematikai ir lietuviu kalbai gabiems mokiniams ir sunkumu turintiems? as rasiau sunkumu turintiems, nes su programa ar be programos turedavau kiekviena diena po pamoku dirbt su modifikuota programa turinciais mokiniais...

Čia tipo diferencijavimas. Yra atestacijos lentelėje punktas: individualios dalyko programos. Tai vat ir užsimanė individualių, nes dalykų planai kuriuos rašom ir ten integruojam veiklas, bei nurodom diferencijacija - netinka. Čia tiesioginis darbas gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Jei iškils klausimas, ar ketinu atestuotis, atsakymas - ne tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 08 29, 00:06)

Gal čia bus kas nors naudingo.
Atsakyti
riešutasgilė
Su Tortadieniu clap_1.gif
Atsakyti
Riešutasgile, kuo nuoširdžiausi sveikinimai gimtadienio proga happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif birthday.gif
Atsakyti