QUOTE(leliuko_mama @ 2011 09 06, 15:54)
turejau ir as toki viena, kuris ne tik kad nekalbedavo, bet dar ir po suolu tupedavo ir uzgzdavo kai prieidavau
man tai bent jau koju neapkandziojo, kaip kad savo nuolatinei mokytojai, nes as tik pavadavau. praejo durnumas ir gal po 2 savaiciu atsisedo i suola ir sneket pradejo
Ir aš turiu tokį pirmokėlį, kuris paukščių kalba čiulba. Anksčiau jo brolį mokinau, tai tam berniukui nebuvo kalbos problemų, o mažėlio visai nesuprantu, ką nori pasakyti. Užrašiau pas logopedę, gal ji kiek pagelbės?
kĄ TIK GRĮŽAU IŠ TĖVŲ SUSIRINKIMO.Pasiguosiu, kad mamos pyksta ant manęs, kad mamytė tos mergytės bailiukės sėdi pamokose. Sakė, kad vaikai nepatenkinti jos buvimu( atseit, o kodėl jų mamytės nesėdi pamokoje). Lyg ir paaiškinau suprantamai apie tos mergytės neseniai patirtą emocinį šoką, po kurio mergaitė netekdavo sąmonės, prasidėdavo priepuoliai, bet dalis mamų liko laaabai
nepatenkintos. o TA MAMYTĖ NET APSIVERKĖ SUSIRINKIME. labai nemaloni situacija. Rytoj nueisiu pas pavaduotoją ir paklausiu patarimo, kaip elgtis toliau, nes atvirai šnekant jaučiuosi lyg aklavietėje. O kaip elgtumėtės jūs mano vietoje?
Papildyta:
QUOTE(INEXS @ 2011 09 07, 21:25)
Taigi per televizoriu sake, kad nejungs klasiu. Man ir kitiems metams yra tik 6 pirmokai, nezinau kaip bus.
Aš šiemet turiu tik 8 pirmokėlius. aišku, ŠIRDELĖ LABAI DREBĖJO, kad nepradėtų jungti klasių.
STIPRYBĖS VISOMS kolegėms, kurių klases vis dėlto apjungė. LAIKYKITĖS :