Sveikutės darbštuolės, sunkiai man sekasi įsivažiuoti su pirmokais, trūksta pamokos laiko, trūksta drausmės ir pati dar neturiu įsivedusi kažkokio sklandaus plano, nes vis kažkokių nenumatytų darbų atsiranda Gal kas iš savo patirties pasiūlytumėt dailės ir darbelių pamokai pirmokiukams kokį nesudėtingą žaisliuką kaip pasigaminti, nes šią savaitę kalbame apie mylima žaisliuką, žaislų parduotuvę ir tt.
QUOTE(nengute )Oi, kaip man liūdna... šiandien direktorė nepraėjo su tarifikacijom švietime. Mano 9 pirmokiukus jungia prie 8 trečiokų Nors bliauk...
didžiulė užuojauta, labai gerai pažįstama savijauta, kasmetinė baimė.. tokia jau mūsų dalia.. o ar pasiūlė ką nors , kaip su darbu toliau, va tas svarbiausia... laikykis, kažkaip tai turi išsispręst
Mergaitės, kas dirbat su ŠOK vadovėliais, norėjau jūsų paklausti, gal kartais kažkur interneto platybėse gali rasti "Nendrės" pratybų sąs. užduočių atsispausdinti (elektroninis variantas) ? Žinau, kad įsisvaigau, bet viltis durnių motina
calkusl Gal kas iš savo patirties pasiūlytumėt dailės ir darbelių pamokai pirmokiukams kokį nesudėtingą žaisliuką kaip pasigaminti, nes šią savaitę kalbame apie mylima žaisliuką, žaislų parduotuvę ir tt.
Riešutasgilė - ačiū už gimtadienio sveikinimus, net nebesuvokiu ar gimtadienis ar darbadienis Pas mus šiandien irgi perversmų diena: pirmokų dvi klases sujungė į vieną, o trečiokų klasę išskaidė, tai ir tėveliai ,ir mokytojai aiškinosi, verkė, gaaarsiai "reiškėsi" Gerai, kad visos mokytojos liko - neprireikė nė vienos atleisti.
Mergaitės, turiu CD "Užduočių kraitelė". Ten užduotys (lietuvių k., matematika ir pasaulio paž.) 1-2 kl. Tik nežinau, kaip jį įkelti, nes jo suskaidyti neina, jis instaliuojamas. Ar įmanoma ką nors padaryti?
Mergaitės, turiu CD "Užduočių kraitelė". Ten užduotys (lietuvių k., matematika ir pasaulio paž.) 1-2 kl. Tik nežinau, kaip jį įkelti, nes jo suskaidyti neina, jis instaliuojamas. Ar įmanoma ką nors padaryti?