QUOTE(staben @ 2011 09 07, 14:22)
Laba diena visoms, atvirai pasakysiu, tikrai šitos dainelės apie žvirblį nebuvau girdėjusi
Sveikos, nors ir pavėluotai išsiunčiau į paštą skenuotą puslapį iš Krakauskaitės mokytojo knygos.
Gaila, kad nėra ketvirtos klasės liet. k. įrašų. Tikiuosi pasirodys greitu metu. Pas mus mokykla užsakė, lauksim
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 09 06, 21:00)
[color=darkviolet][size=7]Skubu pranesti pacias svieziausias zinias is Arden smile.gif
Kaip smagu Du džiaugsmeliai iš karto ir mamytei rūpestėliai. Gerai, kad viskas gerai baigėsi. Visiems stiprybės
QUOTE(NOKIA @ 2011 09 06, 14:45)
Sveikutės, aš irgi iš darbo grįžtu pavargusi, nes dirbu su pirmokais. Turiu klasėj vaiką, kuris nieko nekalba. Nežinau, kaip aš jį išmokinsiu...Gal kam nors taip irgi yra buvę?
A turėjau pernai. Nekalbėjo, tyli nuolat, neatsako, su vaikais irgi nelabai bendrauja. Jei kas - verkia. Ar šypsosi ir viskas. Per kūno kultūrą bėga nelabai orientuodamasis kur Savarankiškumo nulis. Mama viską padaro - atveda, nurengia. Vaikas žiemą rengiasi eit į lauką su klase ir duoda man kepurę, kad uždėčiau, nes nežino kaip reik Oj, vargom vargom vargom....Ir išvargom šiemet Skaito, rašo, neblogai skaičiuoja. Tik bėda, kad vis dar tylus, jei kas nešaukia garsiai kaip kiti. Va neatkreipčiau dėmesio ir sėdėtų Bet laaabai juo didžiuojuos dabar Didižiulę pažangą padarė
O turiu pirmoką, kur prie dešimt trijų neprideda Žiūri, akelėm klanksi...
Sveikutės
Nespėju ir aš su jumis Kada reiks padoriai įsivažiuot? Jaučiu po 3 mėn, kai baigsis pykinimas (kaip čia kažkas buvo rašęs)
Mergaitės, gal kas turite naują Vieversio mokytojo kn. 2 klasei? Galėčiau net prisidėti, suprantu, kad brangi labai
Arden sveikinimai
QUOTE(elimak7 @ 2011 09 07, 14:02)
Teisa dar pamirsau, kad turiu treciai klasei muzikos plana pagal Velicka, jei kam reikia ikelsiu i pasta
Jei gali ikelk. Aciu
As kazkaip sunkiai isivaziuoju i darba...
Arden, stiprybės, pienuko ir kantrybės.
Man jau šiemet lengviau. Pernai įsivedžiau savo tvarką, tai šiemet dirbam be problemų (Pernai gavau kitos mokytojos vaikus. Oi trūko tvarkos... )
r.vytaute, su praėjusiu gimtadieniu. Šypsenų, džiaugsmingų akimirkų.
Taip įsisukus į darbą su pirmokais, kad tik trumpam prisijungiu prie interneto, išsunkia mane jie, reik priprast po ketvirtokų.
Skaičiau kokius žaidimus siūlot pirmokams, gal dar kokių atsimenat
Papildyta:
Aš dabar jaučiuosi kaip tu panašiai pernai, trūksta ne tik tvarkos, bet ir drausmės.....
Taip įsisukus į darbą su pirmokais, kad tik trumpam prisijungiu prie interneto, išsunkia mane jie, reik priprast po ketvirtokų.
Skaičiau kokius žaidimus siūlot pirmokams, gal dar kokių atsimenat
Papildyta:
QUOTE(zuzanele @ 2011 09 07, 16:03)
Oi trūko tvarkos... )
Aš dabar jaučiuosi kaip tu panašiai pernai, trūksta ne tik tvarkos, bet ir drausmės.....
Mergaitės, pagelbėkit
Buvau radusi visą Nendrės mokytojo kn. 2 klasei internete. Nenusikopinau, o dabar neberandu Gal kas turit nuorodą? Ačiū
Buvau radusi visą Nendrės mokytojo kn. 2 klasei internete. Nenusikopinau, o dabar neberandu Gal kas turit nuorodą? Ačiū
QUOTE(Betukas @ 2011 09 07, 17:10)
Mergaitės, pagelbėkit
http://www.sokvadove...uja_08_23_1.pdf
QUOTE(calkusl @ 2011 09 07, 17:19)
Ačiūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūū
Ui, liūdna, kai jungia klases Ką darysi? Gal ką kitą pasiūlys?