Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 13 tema,

Laba diena visoms, atvirai pasakysiu, tikrai šitos dainelės apie žvirblį nebuvau girdėjusi blush-anim-cl.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(staben @ 2011 09 07, 14:22)
Laba diena visoms, atvirai pasakysiu, tikrai šitos dainelės apie žvirblį nebuvau girdėjusi  blush-anim-cl.gif  biggrin.gif

Sveikos, nors ir pavėluotai išsiunčiau į paštą skenuotą puslapį iš Krakauskaitės mokytojo knygos.
Gaila, kad nėra ketvirtos klasės liet. k. įrašų. Tikiuosi pasirodys greitu metu. Pas mus mokykla užsakė, lauksim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 09 06, 21:00)
[color=darkviolet][size=7]Skubu pranesti pacias svieziausias zinias is Arden smile.gif

Kaip smagu bigsmile.gif Du džiaugsmeliai iš karto ir mamytei rūpestėliai. Gerai, kad viskas gerai baigėsi. Visiems stiprybės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2011 09 06, 14:45)
Sveikutės, aš irgi iš darbo grįžtu pavargusi, nes dirbu su pirmokais. Turiu klasėj vaiką, kuris nieko nekalba. Nežinau, kaip aš jį išmokinsiu...Gal kam nors taip irgi yra buvę?

A turėjau pernai. Nekalbėjo, tyli nuolat, neatsako, su vaikais irgi nelabai bendrauja. Jei kas - verkia. Ar šypsosi ir viskas. Per kūno kultūrą bėga nelabai orientuodamasis kur doh.gif Savarankiškumo nulis. Mama viską padaro - atveda, nurengia. Vaikas žiemą rengiasi eit į lauką su klase ir duoda man kepurę, kad uždėčiau, nes nežino kaip reik doh.gif Oj, vargom vargom vargom....Ir išvargom šiemet bigsmile.gif Skaito, rašo, neblogai skaičiuoja. Tik bėda, kad vis dar tylus, jei kas nešaukia garsiai kaip kiti. Va neatkreipčiau dėmesio ir sėdėtų doh.gif Bet laaabai juo didžiuojuos dabar rolleyes.gif Didižiulę pažangą padarė thumbup.gif
O turiu pirmoką, kur prie dešimt trijų neprideda verysad.gif Žiūri, akelėm klanksi... verysad.gif

Sveikutės 4u.gif

Nespėju ir aš su jumis unsure.gif Kada reiks padoriai įsivažiuot? Jaučiu po 3 mėn, kai baigsis pykinimas lotuliukas.gif (kaip čia kažkas buvo rašęs)

Mergaitės, gal kas turite naują Vieversio mokytojo kn. 2 klasei? Galėčiau net prisidėti, suprantu, kad brangi labai doh.gif

Arden sveikinimai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(elimak7 @ 2011 09 07, 14:02)
Teisa dar pamirsau, kad turiu treciai klasei muzikos plana pagal Velicka, jei kam reikia ikelsiu i pasta

Jei gali ikelk. Aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
As kazkaip sunkiai isivaziuoju i darba... lotuliukas.gif
Atsakyti
Arden, stiprybės, pienuko ir kantrybės.
Atsakyti
Man jau šiemet lengviau. Pernai įsivedžiau savo tvarką, tai šiemet dirbam be problemų thumbup.gif (Pernai gavau kitos mokytojos vaikus. Oi trūko tvarkos... doh.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 07 rugsėjo 2011 - 16:03
r.vytaute, su praėjusiu gimtadieniu. Šypsenų, džiaugsmingų akimirkų. 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Taip įsisukus į darbą su pirmokais, kad tik trumpam prisijungiu prie interneto, išsunkia mane jie, reik priprast po ketvirtokų.

Skaičiau kokius žaidimus siūlot pirmokams, gal dar kokių atsimenat mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzanele @ 2011 09 07, 16:03)
Oi trūko tvarkos... doh.gif )

Aš dabar jaučiuosi kaip tu panašiai pernai, trūksta ne tik tvarkos, bet ir drausmės.....
Atsakyti
Mergaitės, pagelbėkit unsure.gif
Buvau radusi visą Nendrės mokytojo kn. 2 klasei internete. Nenusikopinau, o dabar neberandu unsure.gif Gal kas turit nuorodą? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Oi, kaip man liūdna... šiandien direktorė nepraėjo su tarifikacijom švietime. Mano 9 pirmokiukus jungia prie 8 trečiokų sad.gif Nors bliauk...
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2011 09 07, 17:10)
Mergaitės, pagelbėkit  unsure.gif 
Buvau radusi visą Nendrės mokytojo kn. 2  klasei internete. Nenusikopinau, o dabar neberandu unsure.gif  Gal kas turit nuorodą? Ačiū  4u.gif

http://www.sokvadove...uja_08_23_1.pdf
Atsakyti
QUOTE(calkusl @ 2011 09 07, 17:19)

bigsmile.gif Ačiūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūū 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Ui, liūdna, kai jungia klases verysad.gif Ką darysi? unsure.gif Gal ką kitą pasiūlys? unsure.gif
Atsakyti