Dideliausi sveikinimai Arden!
Aukit didučiai - aukit sveikučiai!
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 09 06, 20:00)
Mergaitės, ilgokai cekavinausi pas neštukes ir galų gale radau džiuginančią žinią:
Skubu pranesti pacias svieziausias zinias is Arden smile.gif
Siandiena:
13.13 val. Gime Milda 2910g. 47 cm.
13.27 val. Gime Dziugas 2690g. 45 cm.
SVEIKINIMAI dvigubi 4u.gif 4u.gif
Mamyte gimde pati, palyginus labai greitai viskas vyko 4,5 val.
Mergytei buvo apsisukusi virkstele, berniukas gime kojyciu pirmeiga. Aciu Dievui viskas gerai
Siandiena:
Mergytei buvo apsisukusi virkstele, berniukas gime kojyciu pirmeiga. Aciu Dievui viskas gerai
Jetau kaip faina
Bet kaip pavojingai buvo... Ne juokas
Šaunuolė arden
dideliausi jai linkėjimai tik netikiu, kad db greit čia apsilankys
Mergaitės, aš turiu 1, 2 ir 3 klasės šalt.. diskus, bet nemoku jų Jums persiųsti , Ir tik iš forumo čia sužinojau, kad ten yra video medžiaga, man kažkaip neatsidarinėdavo, ryt bandysiu pažiūrėt. jei pamokytumėt tikrai persiųsiu būtinai , nors kiek supratau 1kl jau nebereikia...
O dėl to žvirblio man jau įdomu labai darosi, tikrai būtų faina sužinoti kokie žodžiai dar ten yra... kiek klausinėjau ir vyresnių ir jaunesnių mokytojų nieks nežino . Jei rasit tuos žodžius labai prašau , atsiųskit ir man.... būsiu labai dėkinga
O dėl to žvirblio man jau įdomu labai darosi, tikrai būtų faina sužinoti kokie žodžiai dar ten yra... kiek klausinėjau ir vyresnių ir jaunesnių mokytojų nieks nežino . Jei rasit tuos žodžius labai prašau , atsiųskit ir man.... būsiu labai dėkinga
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 09 06, 20:00)
Mergaitės, ilgokai cekavinausi pas neštukes ir galų gale radau džiuginančią žinią:
Siandiena:
Siandiena:
Kuo nuoširdžiausi sveikinimai mamytei, stiprybės, kantrybės ir tik linksmų, mielų akimirkų
[quote=22peliukas22,2011 09 06, 19:00]
Siandiena:
[/quot
Didžiausi sveikinimai ARDEN
Sveikatos, stiprybės ir jėgų mamytei ir mažyliams
Aš net pavydžiu, aišku, baltu pavydu Kaip faina, du mažyliai
Bet kaip faina, aš net pavydžiu, aišku, baltu pavydu
Siandiena:
[/quot
Didžiausi sveikinimai ARDEN
Sveikatos, stiprybės ir jėgų mamytei ir mažyliams
Aš net pavydžiu, aišku, baltu pavydu Kaip faina, du mažyliai
Bet kaip faina, aš net pavydžiu, aišku, baltu pavydu
QUOTE(staben @ 2011 09 06, 20:36)
Mergaitės, aš turiu 1, 2 ir 3 klasės šalt.. diskus, bet nemoku jų Jums persiųsti , Ir tik iš forumo čia sužinojau, kad ten yra video medžiaga, man kažkaip neatsidarinėdavo, ryt bandysiu pažiūrėt. jei pamokytumėt tikrai persiųsiu būtinai , nors kiek supratau 1kl jau nebereikia...
"Šaltinių" knygose nėra video failų
SVEIKINIMAI Arden Smagu, LABAI LABAI dziaugiuosi ir net TRUPUTUKA PAVYDZIU
ŠAUNUOLĖ esi
ŠAUNUOLĖ esi
NOKIA Sveikutės, aš irgi iš darbo grįžtu pavargusi, nes dirbu su pirmokais. Turiu klasėj vaiką, kuris nieko nekalba. Nežinau, kaip aš jį išmokinsiu...Gal kam nors taip irgi yra buvę?
iki skausmo pažįstama situacija, turėjau ir aš tokių vaikelių... Vienais metais buvo net du vienoj klasėj, vienas tylėjo, o kitas ne tik tylėjo, bet absoliučiai visko bijojo: pieštuko, popieriaus lapo,knygos, vaikų, eiti į koridorių, laiptais lipti tai jau buvo didžiausia bausmė. Buvo žiauriai sunku, ir man buvo pasakyta, kad jei išmokysi suskaičiuoti juos iki 5 ir kokias 5 raides pradinėje tai bus labai gerai... Žinokit pavyko rast priėjimą ir pati negaliu dabar konkrečiai pasakyti kaip, bet išmokome šiek tiek skaityti, raides pažino visas, skaičiavo 10ribosepalyginus visai neblogai. Pernai tie berniukai jau baigė 10klasių, aišku jiems buvo pritaikyta spec programa,.
Nenusiminkite Nokia, reikia tam laiko, aš manau, tikrai Jums pavyks rast bendrą kalba su vaiku. Stiprybės ir begalinės kantrybės
"Šaltinių" knygose nėra video failų g.gif
o tai apie kokiuos jūs diskus šnekat?
iki skausmo pažįstama situacija, turėjau ir aš tokių vaikelių... Vienais metais buvo net du vienoj klasėj, vienas tylėjo, o kitas ne tik tylėjo, bet absoliučiai visko bijojo: pieštuko, popieriaus lapo,knygos, vaikų, eiti į koridorių, laiptais lipti tai jau buvo didžiausia bausmė. Buvo žiauriai sunku, ir man buvo pasakyta, kad jei išmokysi suskaičiuoti juos iki 5 ir kokias 5 raides pradinėje tai bus labai gerai... Žinokit pavyko rast priėjimą ir pati negaliu dabar konkrečiai pasakyti kaip, bet išmokome šiek tiek skaityti, raides pažino visas, skaičiavo 10ribosepalyginus visai neblogai. Pernai tie berniukai jau baigė 10klasių, aišku jiems buvo pritaikyta spec programa,.
Nenusiminkite Nokia, reikia tam laiko, aš manau, tikrai Jums pavyks rast bendrą kalba su vaiku. Stiprybės ir begalinės kantrybės
"Šaltinių" knygose nėra video failų g.gif
o tai apie kokiuos jūs diskus šnekat?
i paštą nusiunčiau nuorodą iš kur galima atsiųsti programėlę cd perkėlimui i kompiuteri. Tikiuosi bus naudinga
Sveikinimai Arden ir jos mazyliams!!!!!!!!!!