Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 13 tema,

O gal kuri turit ir sugebat šaltinėlio klausymo kompaktus atsiųst ax.gif Aš turiu diskelius, bet vis reikia kolegėms perduot, o taip gera turėti visus savo kompe, po ranka, taip sakant:geda2:
Aš jų niekaip nemoku perrašyt, o vaikai toli toli...
Gal kuri pagelbėsit?

Ir dar, gal jau prisėdo prie kompo toks žmogelis, kuris turi krakauskaitės pirmos klasės mokytojo knygą. Ten yra daina "Tupi žvirblis kamine". Neatsimenu visų žodžių. O labai reikia. Pagelbėkit blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes, darbščiosios bitutės. Gal kas turite Stasės Bandziavičienės, Irenos Danieliūtės, Jūratės Bulotienės, Jolantos Gecevičienės „Pasaulio pažinimo testai 1–4 klasei“ ir Vilos Garnionienės, Mindaugo Garnionio “Lietuvių kalbos testai 3-4 klasėms. Mokausi pats!”?
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2011 09 06, 16:01)
O gal kuri turit ir sugebat šaltinėlio klausymo kompaktus atsiųst  ax.gif Aš turiu diskelius, bet vis reikia kolegėms perduot, o taip gera turėti visus savo kompe, po ranka, taip sakant:geda2:
Aš jų niekaip nemoku perrašyt, o vaikai toli toli...
Gal kuri pagelbėsit?

Ir dar, gal jau prisėdo prie kompo toks žmogelis, kuris turi krakauskaitės pirmos klasės mokytojo knygą. Ten yra daina "Tupi žvirblis kamine". Neatsimenu visų žodžių. O labai reikia. Pagelbėkit blink.gif  biggrin.gif

Yra pašte "šaltinėlio" diskas:D .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaipedike: 06 rugsėjo 2011 - 15:45
Labas,merginos ,atsisiunciau ir as ta geraji diska,tikrai labai geras, bet man kilo toks klausimas,as lyg ir skaiciau,kad ten video yra?ar tiesa?ar cia as kazka nusisneku,ar kazka ne taip atsisiunciau? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(studija @ 2011 09 06, 16:47)
Labas,merginos ,atsisiunciau ir as ta geraji diska,tikrai labai geras, bet man kilo toks klausimas,as lyg ir skaiciau,kad ten video yra?ar tiesa?ar cia as kazka nusisneku,ar kazka ne taip atsisiunciau? ax.gif

Viename faile yra muzika, žodžiai ir video mirksiukas.gif . Viskas veikia kuo puikiausiai, vakar peržiūrėjau, išmėginau ir labai patiko 4u.gif . Dar vis klausinėju, gal kas turite CD "Švelnukų šaly" ? Labai reikėtų ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(klaipedike @ 2011 09 06, 16:44)
Yra pašte "šaltinėlio" diskas:D .

Bet tik pirmokams mirksiukas.gif Labiausiai reikia antrokams su daina "Ožys ant tilto stovėjo", bet gerai būtų ir 3kl. ir 4. Kad man išeitų pačiai atsikopint iš diskelių aš tai kaip nors padaryčiau. Bet kompiuteristės paprašiau, ta sako , kad nesugebėsiu. sūnus irgi tą patį... Todėl ir prašau jūsų, bitelės - visų galų meistrai

Ar turės kas nors man tą "Tupi žvirblis kamine?" lotuliukas.gif Ot paslaptiga daina, niekaip nesulaukiu pagalbos g.gif schmoll.gif mirksiukas.gif lotuliukas.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2011 09 06, 18:50)
Viename faile yra muzika, žodžiai ir video  mirksiukas.gif . Viskas veikia kuo puikiausiai, vakar peržiūrėjau, išmėginau ir labai patiko  4u.gif .  .

Vadinasi as kazko nemoku blink.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(studija @ 2011 09 06, 18:15)
Vadinasi as kazko nemoku blink.gif  verysad.gif

Nu nežinau, man atsisiuntė suspaustas failas. Aš jį išskleidžiau, tada atidariau ir jame radau du vokelius - muzika ir žodžiai, o šalia - keletas videofailų. Nežinau, kaip ten jums neišeina kažkas g.gif ...
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2011 09 06, 17:28)
Bet tik pirmokams  mirksiukas.gif Labiausiai reikia antrokams su daina "Ožys ant tilto stovėjo", bet gerai būtų ir 3kl. ir 4. Kad man išeitų pačiai atsikopint iš diskelių aš tai kaip nors padaryčiau. Bet kompiuteristės paprašiau, ta sako , kad nesugebėsiu. sūnus irgi tą patį...  Todėl ir prašau jūsų, bitelės - visų galų meistrai

Ar turės kas nors man tą "Tupi žvirblis kamine?" lotuliukas.gif Ot paslaptiga daina, niekaip nesulaukiu pagalbos g.gif  schmoll.gif  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif  blink.gif

Age melage, parašiau tau į až dėl cd persikėlimo.

Namie neturiu Krakauskaitės knygos, bet ryt darbe galėčiau nuskenuoti ir atsiųsti. Jei tinka parašyk smile.gif
Atsakyti
sveikos, merginos, norėčiau įsilieti į jūsų būrį smile.gif. Du metus auginau dukrytę, tai labai didelio naujo turto neturiu. šiemet turiu pirmokus, tai metiniai planai jau parašyti. Labai reikėtų 1kl. Šaltinėlio CD, gal kuri įmestumėt ax.gif
Atsakyti
Mergaitės, ilgokai cekavinausi pas neštukes ir galų gale radau džiuginančią žinią:

Skubu pranesti pacias svieziausias zinias is Arden smile.gif
Siandiena:
13.13 val. Gime Milda 2910g. 47 cm.
13.27 val. Gime Dziugas 2690g. 45 cm.
SVEIKINIMAI dvigubi 4u.gif 4u.gif
Mamyte gimde pati, palyginus labai greitai viskas vyko 4,5 val.
Mergytei buvo apsisukusi virkstele, berniukas gime kojyciu pirmeiga. Aciu Dievui viskas gerai

clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 22peliukas22: 06 rugsėjo 2011 - 19:00
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 09 06, 21:00)
Mergaitės, ilgokai cekavinausi pas neštukes ir galų gale radau džiuginančią žinią:

Skubu pranesti pacias svieziausias zinias is Arden smile.gif
Siandiena:
13.13 val. Gime Milda 2910g. 47 cm.
13.27 val. Gime Dziugas 2690g. 45 cm.
SVEIKINIMAI dvigubi 4u.gif 4u.gif
Mamyte gimde pati, palyginus labai greitai viskas vyko 4,5 val.
Mergytei buvo apsisukusi virkstele, berniukas gime kojyciu pirmeiga. Aciu Dievui viskas gerai

clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif

clap.gif clap.gif thumbup.gif 2.gif clap_1.gif clap_1.gif ploja.gif Pirmiausiai kuo didžiausi sveikinimai mamytei
Atsakyti