O gal kuri turit ir sugebat šaltinėlio klausymo kompaktus atsiųst Aš turiu diskelius, bet vis reikia kolegėms perduot, o taip gera turėti visus savo kompe, po ranka, taip sakant:geda2:
Aš jų niekaip nemoku perrašyt, o vaikai toli toli...
Gal kuri pagelbėsit?
Ir dar, gal jau prisėdo prie kompo toks žmogelis, kuris turi krakauskaitės pirmos klasės mokytojo knygą. Ten yra daina "Tupi žvirblis kamine". Neatsimenu visų žodžių. O labai reikia. Pagelbėkit
QUOTE(agė-melagė @ 2011 09 06, 16:01)
O gal kuri turit ir sugebat šaltinėlio klausymo kompaktus atsiųst Aš turiu diskelius, bet vis reikia kolegėms perduot, o taip gera turėti visus savo kompe, po ranka, taip sakant:geda2:
Gal kuri pagelbėsit?
Ir dar, gal jau prisėdo prie kompo toks žmogelis, kuris turi krakauskaitės pirmos klasės mokytojo knygą. Ten yra daina "Tupi žvirblis kamine". Neatsimenu visų žodžių. O labai reikia. Pagelbėkit
Gal kuri pagelbėsit?
Yra pašte "šaltinėlio" diskas:D .
Labas,merginos ,atsisiunciau ir as ta geraji diska,tikrai labai geras, bet man kilo toks klausimas,as lyg ir skaiciau,kad ten video yra?ar tiesa?ar cia as kazka nusisneku,ar kazka ne taip atsisiunciau?
QUOTE(studija @ 2011 09 06, 16:47)
Labas,merginos ,atsisiunciau ir as ta geraji diska,tikrai labai geras, bet man kilo toks klausimas,as lyg ir skaiciau,kad ten video yra?ar tiesa?ar cia as kazka nusisneku,ar kazka ne taip atsisiunciau?
Viename faile yra muzika, žodžiai ir video . Viskas veikia kuo puikiausiai, vakar peržiūrėjau, išmėginau ir labai patiko . Dar vis klausinėju, gal kas turite CD "Švelnukų šaly" ? Labai reikėtų .
QUOTE(klaipedike @ 2011 09 06, 16:44)
Yra pašte "šaltinėlio" diskas:D .
Bet tik pirmokams Labiausiai reikia antrokams su daina "Ožys ant tilto stovėjo", bet gerai būtų ir 3kl. ir 4. Kad man išeitų pačiai atsikopint iš diskelių aš tai kaip nors padaryčiau. Bet kompiuteristės paprašiau, ta sako , kad nesugebėsiu. sūnus irgi tą patį... Todėl ir prašau jūsų, bitelės - visų galų meistrai
Ar turės kas nors man tą "Tupi žvirblis kamine?" Ot paslaptiga daina, niekaip nesulaukiu pagalbos
QUOTE(smilga1972 @ 2011 09 06, 18:50)
Viename faile yra muzika, žodžiai ir video . Viskas veikia kuo puikiausiai, vakar peržiūrėjau, išmėginau ir labai patiko . .
Vadinasi as kazko nemoku
QUOTE(studija @ 2011 09 06, 18:15)
Vadinasi as kazko nemoku
Nu nežinau, man atsisiuntė suspaustas failas. Aš jį išskleidžiau, tada atidariau ir jame radau du vokelius - muzika ir žodžiai, o šalia - keletas videofailų. Nežinau, kaip ten jums neišeina kažkas ...
QUOTE(agė-melagė @ 2011 09 06, 17:28)
Bet tik pirmokams Labiausiai reikia antrokams su daina "Ožys ant tilto stovėjo", bet gerai būtų ir 3kl. ir 4. Kad man išeitų pačiai atsikopint iš diskelių aš tai kaip nors padaryčiau. Bet kompiuteristės paprašiau, ta sako , kad nesugebėsiu. sūnus irgi tą patį... Todėl ir prašau jūsų, bitelės - visų galų meistrai
Ar turės kas nors man tą "Tupi žvirblis kamine?" Ot paslaptiga daina, niekaip nesulaukiu pagalbos
Age melage, parašiau tau į až dėl cd persikėlimo.
Namie neturiu Krakauskaitės knygos, bet ryt darbe galėčiau nuskenuoti ir atsiųsti. Jei tinka parašyk
sveikos, merginos, norėčiau įsilieti į jūsų būrį . Du metus auginau dukrytę, tai labai didelio naujo turto neturiu. šiemet turiu pirmokus, tai metiniai planai jau parašyti. Labai reikėtų 1kl. Šaltinėlio CD, gal kuri įmestumėt
Mergaitės, ilgokai cekavinausi pas neštukes ir galų gale radau džiuginančią žinią:
Skubu pranesti pacias svieziausias zinias is Arden smile.gif
Siandiena:
13.13 val. Gime Milda 2910g. 47 cm.
13.27 val. Gime Dziugas 2690g. 45 cm.
SVEIKINIMAI dvigubi 4u.gif 4u.gif
Mamyte gimde pati, palyginus labai greitai viskas vyko 4,5 val.
Mergytei buvo apsisukusi virkstele, berniukas gime kojyciu pirmeiga. Aciu Dievui viskas gerai
Siandiena:
Mergytei buvo apsisukusi virkstele, berniukas gime kojyciu pirmeiga. Aciu Dievui viskas gerai
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 09 06, 21:00)
Mergaitės, ilgokai cekavinausi pas neštukes ir galų gale radau džiuginančią žinią:
Siandiena:
Siandiena:
Pirmiausiai kuo didžiausi sveikinimai mamytei