Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 13 tema,

QUOTE(22peliukas22 @ 2011 09 05, 12:42)
Sveikos, kažkada, labai senai klausiau, tad klausiu dar kartą. Gal kuri turite knygelę su dainelių žodžiais "Gražiausiu taku". 

Issiunciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Riki-tiki @ 2011 09 05, 17:20)
Labutis, visom keliu, kas davėt e. paštą. Tik parašykit ar viskas gerai. Tą patį įmesiu į paštą. Kiek supratau bus laikoma saugykloje 2 savaites.
Papildyta:
smilga, tau jau keliu. Parašyk ar atsidaro.
Papildyta:
smilga, tavo e.pašto neatpažįsta, ar teisingai parašei. Keliu į bendrą. dar kartą patikslink e. paštą.

Išsiunčiau dar kartą el.pašto adresą 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės, kaip sekasi rašyti planus? Ar kuriate pačios ar tinka vadovybei ir iš interneto? Mes rašome ilgalaikius planus ir tvirtina metodinių grupių pirmininkai. Sau darome savaitinius, nes taip geriau pildant dienyną.
Atsakyti
smilga, atrodo, kad viskas gerai. Jei viskas gerai- atsiliepk. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Riki-tiki @ 2011 09 05, 17:52)
smilga, atrodo, kad viskas gerai. Jei viskas gerai- atsiliepk. ax.gif

Ačiū, viskas gerai user posted image
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2011 09 05, 17:43)
Sveikutės, kaip sekasi rašyti planus? Ar kuriate pačios ar tinka vadovybei ir iš interneto? Mes rašome ilgalaikius planus ir tvirtina metodinių grupių pirmininkai. Sau darome savaitinius, nes taip geriau pildant dienyną.

Labas,

ilgalaikiai tinka pas mus iš interneto, nieko neprašo papildyt rolleyes.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif Pradėjau darbą su pirmokais, tai nėra kada net čia užsukti doh.gif Grįžtu namo išsunkta, kaip citrina ir griūnu į lovą smile.gif Gal po kokios svaitės adaptuosiuosi, bet kol kas baisoka situacija. Turbūt tas pats ir kitoms, kurios su pirmokėliais dirba smile.gif Nusiunčiau į paštą keletą užduotėlių pirmokams, nes labai jau nevienodais tempais dirba, tenka kažką papildomo duoti. Gal ir Jūs pasinaudosite, kas su pirmokais dirbate 4u.gif
Smagu čia pas Jus, užsuku, paskaitau ir nusiraminu, kad visoms nelengva smile.gif
Papildyta:
QUOTE(vai2 @ 2011 09 04, 22:12)
Ar turite elektroninius dienynus?
Pas mus tik šiemet įvedė, dar net "nečiupinėjau" smile.gif
Tada pasiekimų knygelių nereikia g.gif

Turime el.dienynus. "Nečiupinėjau" ir aš smile.gif Bet jau teks prisėsti. Tėvai jau klausinėja apie jį, bet mes dar net tvarkaraščio normalaus neturime, tai sakau, kad pakentėtų dar smile.gif Nors klausimų jau dabar begalė kyla, kaip ten reikės viską pildyti smile.gif
Atsakyti
Oi, Rityte, ir aš su pirmokiukais "žaliuoju". Buvu pamiršus, kad gali būti taip sunku smile.gif Laikykimės, pirmokytojos wink.gif
Atsakyti
Ir man atrodo, kad niekada pirmokų neturėjau, nieko nebespėju,ačiū Ritytei už užduotėles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nengute @ 2011 09 05, 21:27)
Oi, Rityte, ir aš su pirmokiukais "žaliuoju". Buvu pamiršus, kad gali būti taip sunku smile.gif Laikykimės, pirmokytojos wink.gif

Na kur daugiau paguodos rasiu, jei ne čia wub.gif Aš jau juokauju, kad už kenksmingas sąlygas turėtų nemokamai pieno duoti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kara117 @ 2011 09 05, 21:41)
Ir man atrodo, kad niekada pirmokų neturėjau, nieko nebespėju,ačiū Ritytei už užduotėles 4u.gif

Naudokitės į sveikatą, jei tik tinka. Kai tik kažką darysiu saviškiams ir Jums siųsiu 4u.gif . Daug puikių idėjų čia randu, smagu, kad ir aš galiu kažką pasiūlyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Riki-tiki @ 2011 09 05, 17:20)
Labutis, visom keliu, kas davėt e. paštą. Tik parašykit ar viskas gerai. Tą patį įmesiu į paštą. Kiek supratau bus laikoma saugykloje 2 savaites.
Papildyta:
smilga, tau jau keliu. Parašyk ar atsidaro.
Papildyta:
smilga, tavo e.pašto neatpažįsta, ar teisingai parašei. Keliu į bendrą. dar kartą patikslink e. paštą.

Riki-Tiki, ir man labai prašau įkelk. Nusiunčiau laiškeliu Tau savo asmeninio pašto adresiuką. Ačiū iš anksto drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš tai nelabai suprantu kaip iš ten atsisiųsti. Kažko nesigauna blush2.gif (kalbu apie tą diską, kurio mes visos labai norim biggrin.gif ) Lyg tai ir atsisiunčiu, bet man jo neatidaro g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 05 rugsėjo 2011 - 20:05