Sveikos, kaip suprantu per daug aktyviai buvo naudojamas mūsų paštas. Šiandien nelyskime prie jo, gal ryt jau bus atblokuotas.
QUOTE(lutute1 @ 2011 09 04, 18:01)
Labas, tigruole,
Ar tau administracija minėjo, į ką svarbiausia reikia atkreipti dėmesį, kai vyksta išorės auditorių patikrinimas? Ką labiausiai tikrina? Kokią dokumentaciją reikia turėti po ranka ( klasėje)? Ir t.t.
Man jau visai ant nosies tas džiaugsmas. Jau rytoj vyks pirmasis susitikimas su taip "laukiamais" sveteliais. Tai jau dabar pradeda kinkos drebėti, nors dirbu nebe pirmi metai.
Ar tau administracija minėjo, į ką svarbiausia reikia atkreipti dėmesį, kai vyksta išorės auditorių patikrinimas? Ką labiausiai tikrina? Kokią dokumentaciją reikia turėti po ranka ( klasėje)? Ir t.t.
Man jau visai ant nosies tas džiaugsmas. Jau rytoj vyks pirmasis susitikimas su taip "laukiamais" sveteliais. Tai jau dabar pradeda kinkos drebėti, nors dirbu nebe pirmi metai.
Pas mus jau pavasarį praėjo auditas. Tai buvo net keli seminarai visam kolektyvui. Popierių iš mūsų pačių jokių neprašė. Jokių nei ilgalaikių nei savaitinių, nei lankytos pamokos. Aišku vadovai turėjo susirinkę visokiausius planus, vidaus audito medžiagą... mes prieš auditą jiems gelbėjom susitvakant. tai ko iš jų prašė negi žinom. o mums tik lankė pamokas, pakalbėjo su kolektyvu bendrai, su įv. darbo grupėm. paprašė po kelias vertinimo knygeles iš klasės. daug kalbėjo su didžiaisiais mokiniais, aktyvu, tėvais. Buvo tikrai didelis stresas, laukiau kažko... pati nežinau ko ir nieko neįvyko kažkoks absurdas tas auditas. visiška beprasmybė... svorio tikrai nukritau, bet kai jis baigėsi, jokio palengvėjimo
QUOTE(lutute1 @ 2011 09 04, 18:01)
Na, tikrai linkiu stiprybės Kad ir ne pirmus metus dirbam, bet kokiu atveju, visi tie patikrinimai džiaugsmingų emocijų nesukelia...
Čia kaip ir vairuojant policija sustabdo - atrodo, puikiai žinau, kad nieko nepažeidžiau ir viskas tvarkoje, bet vis tiek širdis į kulnus nukrenta
pas mus tas "dziaugsmas" bus uz keliu savaiciu.. siandien ir palnus bandau deliot..
QUOTE(smilga1972 @ 2011 09 04, 16:33)
Dar kartelį ačiū
smilga, parašyk e. paštą įmesiu, nes kitaip manau ir nepavyks. Taip pat įmesiu į bendrą paštą. Žinau, kad tau reikia, gal atsidarysi savo. Laukiu e. pašto.
QUOTE(Riki-tiki @ 2011 09 04, 17:19)
Kai tikrino mūsų mokyklą auditas, mūsų kolegės visos naudojo prisitaikiusios savo klasėse per pamokas. Auditoriams labai patiko. Buvo vienas pliusas mūsų darbui. Pradedant nuo pasisveikinimo, mankštos ir t.t.
Ką naudojote, ne viską perskaičiau. mum auditas žiemą.
Ar turite elektroninius dienynus?
Pas mus tik šiemet įvedė, dar net "nečiupinėjau"
Tada pasiekimų knygelių nereikia
Pas mus tik šiemet įvedė, dar net "nečiupinėjau"
Tada pasiekimų knygelių nereikia
Naudojome diską su įvairiausiais žaidimais, kur tik buvo galima pritaikyti. Pradedant pasisveikinimu ir baigiant atsisveikinimu. Jį įkelsiu į paštą. Ten video kaip galima daryti, muzika, žodžiai. Galima bet kokioje pamokoje kai ką panaudoti, tai paįvairina pamoka. Galiu pasakyti tik tiek. Kuo daugiau netradicinių dalykų pamokoje, tuo labiau auditoriams patinka pamoka. Aišku turi pasiekti užsibrėžtus uždavinius. Svarbiausia pamokoje pasakyti kas bus vertinama, tai reikia priminti kelis kartus. Vertinimas ir pačių vaikų įsi vertinimas. Kiek galima integruoti pamoką į kitus dalykus.
QUOTE(Riki-tiki @ 2011 09 04, 21:23)
Naudojome diską su įvairiausiais žaidimais, kur tik buvo galima pritaikyti. Pradedant pasisveikinimu ir baigiant atsisveikinimu. Jį įkelsiu į paštą. Ten video kaip galima daryti, muzika, žodžiai. Galima bet kokioje pamokoje kai ką panaudoti, tai paįvairina pamoka. Galiu pasakyti tik tiek. Kuo daugiau netradicinių dalykų pamokoje, tuo labiau auditoriams patinka pamoka. Aišku turi pasiekti užsibrėžtus uždavinius. Svarbiausia pamokoje pasakyti kas bus vertinama, tai reikia priminti kelis kartus. Vertinimas ir pačių vaikų įsi vertinimas. Kiek galima integruoti pamoką į kitus dalykus.
Būtų puiku.
papildžiau mūsų paštą lietuvių k. užduotėlėm, naršydama nete aptikau.
[quote=Riki-tiki,2011 09 04, 21:23]Naudojome diską su įvairiausiais žaidimais, kur tik buvo galima pritaikyti. Pradedant pasisveikinimu ir baigiant atsisveikinimu. Jį įkelsiu į paštą. Ten video kaip galima daryti, muzika, žodžiai. Galima bet kokioje pamokoje kai ką panaudoti, tai paįvairina pamoka. Galiu pasakyti tik tiek. Kuo daugiau netradicinių dalykų pamokoje, tuo labiau auditoriams patinka pamoka. Aišku turi pasiekti užsibrėžtus uždavinius. Svarbiausia pamokoje pasakyti kas bus vertinama, tai reikia priminti kelis kartus. Vertinimas ir pačių vaikų įsi vertinimas. Kiek galima integruoti pamoką į kitus dalykus.
[/quote]
Riki-tiki, čia radau daug konkrečių gerų patarimų Širdingai ačiū Truputį mažiau širdelė dreba prieš rytojų. O tą diską ar negalėtum man persiųsti į mano pastą : baidare@auto.lt ; Raktelio dar neturiu, o to disko laaabai noriuuu, nors žliumbk
Tie vertintojai kiek žinau bus labai reiklūs, nes mūsų mokykla siekia gimnazijos statuso, tai sakė, kad viskam būtume pasiruošusios. O čia , jei sutiktum man pagelbėti su tuo išradinguoju disku, tai būčiau be galo Tau dėkinga.
Papildyta:
[quote=Šarkka,2011 09 04, 19:46]Na, tikrai linkiu stiprybės Kad ir ne pirmus metus dirbam, bet kokiu atveju, visi tie patikrinimai džiaugsmingų emocijų nesukelia...
Čia kaip ir vairuojant policija sustabdo - atrodo, puikiai žinau, kad nieko nepažeidžiau ir viskas tvarkoje, bet vis tiek širdis į kulnus nukrenta
[/q
Ačiū, Šarkka, už auklėjamuosius planus ir už palaikymą. Jo tikrai man prireiks.
Papildyta:
[quote=vai2,2011 09 04, 18:35]sėkmės, stiptybės, kantrybės
[/quote]
Dėkui už gerus žodžius.
[/quote]
Riki-tiki, čia radau daug konkrečių gerų patarimų Širdingai ačiū Truputį mažiau širdelė dreba prieš rytojų. O tą diską ar negalėtum man persiųsti į mano pastą : baidare@auto.lt ; Raktelio dar neturiu, o to disko laaabai noriuuu, nors žliumbk
Tie vertintojai kiek žinau bus labai reiklūs, nes mūsų mokykla siekia gimnazijos statuso, tai sakė, kad viskam būtume pasiruošusios. O čia , jei sutiktum man pagelbėti su tuo išradinguoju disku, tai būčiau be galo Tau dėkinga.
Papildyta:
[quote=Šarkka,2011 09 04, 19:46]Na, tikrai linkiu stiprybės Kad ir ne pirmus metus dirbam, bet kokiu atveju, visi tie patikrinimai džiaugsmingų emocijų nesukelia...
[/q
Ačiū, Šarkka, už auklėjamuosius planus ir už palaikymą. Jo tikrai man prireiks.
Papildyta:
[quote=vai2,2011 09 04, 18:35]sėkmės, stiptybės, kantrybės
[/quote]
Dėkui už gerus žodžius.
QUOTE(Riki-tiki @ 2011 09 04, 21:23)
Naudojome diską su įvairiausiais žaidimais, kur tik buvo galima pritaikyti. Pradedant pasisveikinimu ir baigiant atsisveikinimu. Jį įkelsiu į paštą. Ten video kaip galima daryti, muzika, žodžiai. Galima bet kokioje pamokoje kai ką panaudoti, tai paįvairina pamoka.
Jetau, kaip norėčiau to disko
Raktelio neturiu dar, ar būtų galima ir man į paštą permest?