Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 13 tema,

mano vaikelių nedaug, sąsiuvinius antrokams užrašau pati, o trečiokai užsirašo patys, kad ir kaip ten išeina, bet vaikai tai daro labai noriai. Tėvelių prašau neužrašinėti, bet būna visko...
užjaučiu tigruole... pas mus jau išorės auditas praėjo... labai suprantu ką tai reiškia, bet nenusimink, tikrai bus viskas gerai.. ne taip jau ten baisu, priklauso nuo audito vadovo, bet gi mes visi žmonės... stiprybės , laikykis

Atsakyti
Į paštą ir aš neįeinu g.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2011 09 04, 13:24)
Man reikėjo ir vis dar reikia  ax.gif  Ačiū 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Vakare įmesiu į až. ir į bendrą paštą. Kiek supratau galios tik 2 savaites. Jeigu kas neturit ir pasiseks man įkelti, tikrai pasinaudokit proga, nes kitos gali ir nebūti. smile.gif
Kai tikrino mūsų mokyklą auditas, mūsų kolegės visos naudojo prisitaikiusios savo klasėse per pamokas. Auditoriams labai patiko. Buvo vienas pliusas mūsų darbui. Pradedant nuo pasisveikinimo, mankštos ir t.t.
Tiesa, mano internetas labai lėtas, todėl ilgai keliasi.
Atsakyti
QUOTE(eda77 @ 2011 09 04, 15:24)

Aš dabar sėdžiu prie tvarkaraščio - kaip čia pasidaryt, kad man patogus būtų. Gal kokių patarimų bus šiuo klausimu, a?  ax.gif

O mes dar savo tvarkaraščio negalime baigti, kol nesudėlios užsienio k, dorinio ugdymo ir šokio p.
Atsakyti
QUOTE(Riki-tiki @ 2011 09 04, 17:19)
Vakare įmesiu į až. ir į bendrą paštą. Kiek supratau galios tik 2 savaites. Jeigu kas neturit ir pasiseks man įkelti, tikrai pasinaudokit proga, nes kitos gali ir nebūti. smile.gif
Kai tikrino mūsų mokyklą auditas, mūsų kolegės visos naudojo prisitaikiusios savo klasėse per pamokas. Auditoriams labai patiko. Buvo vienas pliusas mūsų darbui. Pradedant nuo pasisveikinimo, mankštos ir t.t.
Tiesa, mano internetas labai lėtas, todėl ilgai keliasi.

Dar kartelį ačiū user posted image
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Radau internete Mokytojų dienos scenarijų. Neilgas, bet man patiko smile.gif Ar reikia? rolleyes.gif
Atsakyti
Ir man pašto neatidaro verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 09 04, 17:40)
Sveikutės 4u.gif
Radau internete Mokytojų dienos scenarijų. Neilgas, bet man patiko smile.gif Ar reikia? rolleyes.gif

Būtų gerai 4u.gif
Mergaites, paštą palikim ramybėj, nebandykim jungtis prie jo - leiskim, kad atblokuotų.
Tai padarys arba pats gmailas, arba tas, kuris kūrė paštą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eda77: 04 rugsėjo 2011 - 16:46
QUOTE(tigruole @ 2011 09 04, 16:08)
Sveikutės. Aš taip pat negaliu prieiti prie pašto. dabar sėdžiu ir darau tvarkaraštį. Pas mus spalio mėnesį auditas ir akreditacija, tai darbelio tikrai daug. O dar norėjosi šį savaitgalį ir gamtoje pabūti, tai dabar iki nakties teks darbuotis verysad.gif

Labas, tigruole, smile.gif
Ar tau administracija minėjo, į ką svarbiausia reikia atkreipti dėmesį, kai vyksta išorės auditorių patikrinimas? Ką labiausiai tikrina? Kokią dokumentaciją reikia turėti po ranka ( klasėje)? Ir t.t.
Man jau visai ant nosies tas džiaugsmas. Jau rytoj vyks pirmasis susitikimas su taip "laukiamais" sveteliais. Tai jau dabar pradeda kinkos drebėti, nors dirbu nebe pirmi metai.
Atsakyti
QUOTE(INEXS @ 2011 09 04, 16:15)
Gali atsiust man jos emaila, bet as savaitinius ir siusiu pavaduotojai, tik dar nezinau kada juos pabaigsiu doh.gif

nusiunčiau tau laiškelį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2011 09 04, 17:01)
Ar tau administracija minėjo, į ką svarbiausia reikia atkreipti dėmesį, kai vyksta išorės auditorių patikrinimas? Ką labiausiai tikrina? Kokią dokumentaciją reikia turėti po ranka ( klasėje)? Ir t.t.
Man jau visai ant nosies tas džiaugsmas. Jau rytoj vyks pirmasis susitikimas su taip "laukiamais" sveteliais. Tai jau dabar pradeda kinkos drebėti, nors dirbu nebe pirmi metai.

sėkmės, stiptybės, kantrybės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2011 09 04, 12:19)
Labas, Laurija,
Mes pasiekimų knygeles jau ketvirtus metus tobuliname ir kuriame pačios. Tada siunčiame į spaustuvę, kurioje "kepamos" naujutėlės gražutėlės pasiek. kn.
Mano pastebėjimai 4u.gif
labai pasiteisino vertinimas pagal lygius. Tėvams informatyvu. thumbup.gif
Šiemet sumanėme sumaketuoti mokinio savianalizės lentelę kiekvienam mėnesiui. Tai matysim, ar tai bus efektyvu. g.gif 
O pasiekimų knygelės pavyzdį 1 dalį įkėliau į paštą.

supratau, o mes su tokiu kolektyvu nieko negalim normaliai pasidaryti, jokių naujovių nepriima, pernai maketavau pasiekimų knygeles, man ir tėvams labai patiko

QUOTE(lutute1 @ 2011 09 04, 18:01)

aš jau tą praėjau doh.gif , buvom labai daug prisiklausę kaip kitur vyko, o pas mus vėl viskas buvo kitaip

linkiu stiprybės ir nepanikuoti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurija: 04 rugsėjo 2011 - 17:52