Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 13 tema,

Į savo asmeninį paštą įeinu be problemų, o mūsų užblokuotas. Kiek supratau tai dėl aktyvaus naudojimo. Matyt jungėmės visos labai aktyviai... mirksiukas.gif O gal dar ir dėl to, kad vienu metu prisijungia daug lankytoju. Reikia trumpam palikt jį ramybėje- manau ir atblokuos..

Aš dabar sėdžiu prie tvarkaraščio - kaip čia pasidaryt, kad man patogus būtų. Gal kokių patarimų bus šiuo klausimu, a? ax.gif
Atsakyti
Išiunčiau visoms klasėms teminius planus. Jei tik tiks naudokitės į sveikatą 4u.gif

Deja, laikinai į paštą negalima įeiti verysad.gif
Atsakyti
sveikutės, tik dabar perskaičiau, kad negalit paštan įeit, o aš ten dabar bandžiau siųst ten šiokios tokios medžiagos... Peržiūrėkit , jei ten jums netinka ir nepatinka, trinkit, kad mažiau vietos užimtų....
Atsakyti
QUOTE(domassss @ 2011 09 04, 13:18)
Aš taip pat ketvirtokams tik pirmus numerius padarau su kompiuteriu, kad turėtų į ką žiūrėti, o po to patys rašosi...

Aš dabar darau dar kitaip. Kadangi administruoju mūsų mokyklos elektroninę pradinukų svetainę, tai įkėliau ten pavyzdžius , kaip taisyklingai užrašyti sąsiuvinius. Per pirmąjį tėvų susirinkimą informuoju apie tai tėvelius. Kadangi dauguma turi internetą ir geba juo naudotis, tai problemų dėl sąsiuvinių tvarkos iš karto sumąžėja. Taip pat sumažėja ir darbo mums. thumbup.gif
O tie, kurie neturi namuose kompiuterio, tai tokiems padarau po pavyzdį, o toliau - patys kopijuoja. Aišku, pasitaiko visko: tai pameta, tai neranda kur pasidėjo. Tada turiu klasėje pasiruošusi atsarginį variantą tokiems užmirštukams. Mokyklos bibliotekoje kopijuoja ir man pavyzdį grąžina.
Gal kam pravers mano patirtis? O gal kils dar kokių minčių dėl sąsiuvinių užrašymo tvarkos? drinks_cheers.gif
Atsakyti
daug jūs čia priplepėjot, džiaugiuosiu kartu su tomis, kurios jau visus planus susitvarkėt, po didelių darbų namuose, dabar ir aš sėsiu darbuotis prie kompo, nes darbų tikrai laaaabai daug..., vis to stebuklingo žodelio negaliu niekaip užsidirbti, labai ačiū toms, kurios geranoriškai padedate visame kame thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo staben: 04 rugsėjo 2011 - 14:50
QUOTE(INEXS @ 2011 09 04, 13:21)
Nu as kai padarysiu galesiu pasidalint, man negaila. Pasaulio pazinima jau baigiu.

Inex,
mano kolegė Tau siūlo mainus. Tu jai savaitinius, o ji Tau- visus ilgalaikius planus. Jei nuspręsi , tai nusiųsiu jos kontaktus i tavo asmeninį pasta. O toliau jau pačios kontaktuosite be tarpininkų.
Tai tiek tegaliu pagelbėti ( nors mainytis sutinka). verysad.gif
Atsakyti
Kadangi mano jau ketvirtokai, tai sasiuvinius uzsiraso patys. Stende pirmas dienas kabo pavyzdziai kaip reikia uzsirasyti mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
Pirmokams ir antrokams as sasiuviniu uzrasus visada atspausdindavau ant lipdukinio popieriaus ir klijuodavau ant sasiuvinio aplankalo blush2.gif kad pasibaigus sasiuviniui vel nereiketu is naujo spausdinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elimak7 @ 2011 09 04, 15:54)
Kadangi mano jau ketvirtokai, tai sasiuvinius uzsiraso patys. Stende pirmas dienas kabo pavyzdziai kaip reikia uzsirasyti  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif
Papildyta:
Pirmokams ir antrokams as sasiuviniu uzrasus visada atspausdindavau ant lipdukinio popieriaus ir klijuodavau ant sasiuvinio aplankalo blush2.gif kad pasibaigus sasiuviniui vel nereiketu is naujo spausdinti mirksiukas.gif

O kur gauti to lipdukinio popieriaus? Mintis tikrai verta dėmesio.
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2011 09 04, 15:58)

Raštinės prekėse, „Senukuose“ būna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2011 09 04, 15:58)

Mergaitės, pagelbėkite. Ar jums reikia rašyti savaitinius planus? Ir gal kuri turi 1 klasei ( Pupą, Raktą, Riešutą ir kt.)? Oi, kaip būčiau jums dėkinga, nes jau žaliuoju nuo darbų gausos. O pirmadienį reikia turėti, nes gali užsukti išorės vertintojai į svečius. blink.gif
Raktelio neturiu, todėl labai prašau siųsti i mano e. pastą: baidare@auto.lt ax.gif
Papildyta:
QUOTE(LeTa-BeTa @ 2011 09 04, 16:01)
Raštinės prekėse, „Senukuose“ būna  ax.gif

Dėkui. Dažnai tenka pravažiuoti pro Senukus. O dabar bus proga ten ir užsukti. smile.gif
Atsakyti
Sveikutės. Aš taip pat negaliu prieiti prie pašto. dabar sėdžiu ir darau tvarkaraštį. Pas mus spalio mėnesį auditas ir akreditacija, tai darbelio tikrai daug. O dar norėjosi šį savaitgalį ir gamtoje pabūti, tai dabar iki nakties teks darbuotis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2011 09 04, 15:50)
Inex,
mano kolegė Tau siūlo mainus. Tu jai savaitinius, o ji Tau- visus ilgalaikius planus. Jei nuspręsi , tai nusiųsiu jos kontaktus i tavo asmeninį pasta. O toliau jau pačios kontaktuosite be tarpininkų.
Tai tiek tegaliu pagelbėti ( nors mainytis sutinka). verysad.gif

Gali atsiust man jos emaila, bet as savaitinius ir siusiu pavaduotojai, tik dar nezinau kada juos pabaigsiu doh.gif
Atsakyti