Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 13 tema,

QUOTE(lutute1 @ 2011 09 04, 12:05)
Labas, Nokia,
Aš irgi taip dariau: kompiuteriu sumaketuodavau užrašus ir sąsiuviniai atrodydavo visi tvarkingi. Tik pasirodo, kad tame yra ne tik pliusų, bet ir minusų. Nesiūlyčiau to daryti 4 klasėje, nes po to vaikai nesugeba užsirašyti patys sąsiuvinių. Ypač tą pastebėjau, kuomet pritrūkdavau tų paruoštukų. Va, tada ir prasidėdavo tikros pievos....  blink.gif
Todėl mano pastebėjimas naudokis sąsiuvinių tituliniais paruoštukais saikingai ir apgalvotai, kad nepadarytum tokios meškos paslaugos kaip aš doh.gif

drinks_cheers.gif
Aš tokiu darau 1-2 klasėje. Toliau, jau mokosi ir rašosi patys ax.gif

Sveikutės 4u.gif
Chu, susikaupiau ir aš pagaliau planams doh.gif Sėdau rašyti, tik aišku, reikia dar ir čia apsilankyti , negaliu kitaip doh.gif
Atsakyti
Aš taip pat ketvirtokams tik pirmus numerius padarau su kompiuteriu, kad turėtų į ką žiūrėti, o po to patys rašosi...

Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2011 09 04, 13:14)
Pasiskambinau kolegei, bet ji nenoriai dalinasi savo "kruvinu darbu" (kaip pati sakosi), todėl likau nieko nepešusi ir deja, bet tau padėti negaliu verysad.gif

Nu as kai padarysiu galesiu pasidalint, man negaila. Pasaulio pazinima jau baigiu.
Atsakyti
Ačiū visoms už nuomones dėl pratybų. Aš taip pat tik už smile.gif , bet kai pagalvoji - jos labai jau brangios ir dar nemažas kiekis jų.
Atsakyti
QUOTE(INEXS @ 2011 09 04, 14:13)
Tai man penktadieni jau ketvirtokai, kad pradejo nesti sasiuviniu, sako, mokytoja, uzrasykit ax.gif , net juokas sueme smile.gif

O mano ketvirtokams kai kuriems dar tėvai užrašo, nors mes pirmuosius sąsiuvinius užsirašinėjam kartu klasėje. Tai kai pamatau tėvų užrašytą ir dar ne taip, kaip užrašom bendrai, tai su raudonu parkeriu ant viršelio ištaisau. Tegul mato, kad daro meškos paslaugą, nes jau ne kartą esu sakius, kad sąsiuvinių vaikams neužrašinėtų...
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2011 09 04, 13:05)

Ačiū už siuntinuką user posted image
Atsakyti
QUOTE(INEXS @ 2011 09 04, 11:12)
O GAL TURI 4KLASEI?

Ketvirtai klasei įkėliau į paštą, tik pagal senus vadovėlius. Juos buvau įkėlusi jau senai, dar į patį pirmą paštą. Ten kol galėjau naudotis tuo ir pirmuoju paštu jie buvo įkelti tarp dokumentų. Kam reikia naudokitės. Juos mums paliko seminaro lektorė, kuri mokė kaip rašyti, o savo padarytus paliko mums kaip pavyzdį. Dabar nežinau ar jie ten dar yra, todėl įkeliu vėl, juk aš vis dar naujokė. smile.gif
Papildyta:
smilga, ar tu prašei "Žaidžiame dainą". Aš juos talpinu į talpyklą. Kai sutvarkysiu įkelsiu. Man atrodo, kad tau reikėjo.
Atsakyti
QUOTE(Riki-tiki @ 2011 09 04, 14:05)

Papildyta:
smilga, ar tu prašei "Žaidžiame dainą". Aš juos talpinu į talpyklą. Kai sutvarkysiu įkelsiu. Man atrodo, kad tau reikėjo.

Man reikėjo ir vis dar reikia ax.gif Ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Matėt? Mūsų paštas laikinai užblokuotas user posted image...
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2011 09 04, 14:53)
Matėt? Mūsų paštas laikinai užblokuotas user posted image...

As irgi pastebejau ir negaliu ieit verysad.gif
Atsakyti
Bet as dabar net i savo asmenini gmail negaliu uzeiti g.gif kas cia atsitiko??? O jums leidzia i savo pasta uzeiti?
Atsakyti
nea........

blink.gif
Atsakyti