Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 13 tema,

QUOTE(lutute1 @ 2011 09 04, 12:07)
Mūsų pavaduotoja irgi davė naują plano rašymo lentelę su vertinimu, tai padirbėjau prie planų gerą savaitę. Net žiūrėti į tą pusę nesinori... Sėkmės darbuose!

O GAL TURI 4KLASEI?
Atsakyti
QUOTE(laurija @ 2011 09 04, 10:38)
labas rytas, jis šiandien labai gražus!

pasipasakokite apie pasiekimų knygeles, mes tai turbūt pirksim Sajienės

Labas, Laurija,
Mes pasiekimų knygeles jau ketvirtus metus tobuliname ir kuriame pačios. Tada siunčiame į spaustuvę, kurioje "kepamos" naujutėlės gražutėlės pasiek. kn.
Mano pastebėjimai 4u.gif
labai pasiteisino vertinimas pagal lygius. Tėvams informatyvu. thumbup.gif
Šiemet sumanėme sumaketuoti mokinio savianalizės lentelę kiekvienam mėnesiui. Tai matysim, ar tai bus efektyvu. g.gif
O pasiekimų knygelės pavyzdį 1 dalį įkėliau į paštą.
Atsakyti
QUOTE(Riki-tiki @ 2011 09 04, 09:39)

mano failas užima 1,04GB. Gal dėl prasto mano namų kompiuterio negaliu įkelti. Jeigu tokios apimties galima įkelti, tada bandysiu dar kartą. Tik kas žinote- atsiliepkit. smile.gif

Prieš siunčiant visada failą reikia suspausti.
Aš siunčiau tiesiog per gmail, tai teko CD dalimis dalinti. Ir tas dalis taip pat suspaustas siunčiau, nes siunčiamo failo dydis negali viršyti 25 Mb smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vai2 @ 2011 09 04, 12:10)
mergaitės, kur man ieškoti mokomųjų komp. žaidimų savo priešmokyklinukei? Norėčiau, kad būtų su raidelės ir skaičiukais g.gif ieškau, bet randu tik visokius pramoginius (aprengti, nuspalvinti ir kt.).

dIRSTELĖK Į www.babytv.com
tiksliau
http://www.babytv.co...rninglobby.aspx
Oi, tik angliškai

Pažiūrėkit, kas mažuosiuose šnekoriuose yra. Gal tiks?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agė-melagė: 04 rugsėjo 2011 - 11:33
QUOTE(vai2 @ 2011 09 04, 12:10)
mergaitės, kur man ieškoti mokomųjų komp. žaidimų savo priešmokyklinukei? Norėčiau, kad būtų su raidelės ir skaičiukais g.gif ieškau, bet randu tik visokius pramoginius (aprengti, nuspalvinti ir kt.).

Čia raidžių žaidimukas, tik pritaikytas anglų kalbai ax.gif
http://www_vaikam_eu...k-raidziu-pora/
Yra ir kitokių žaidimukų šitame pslp., gal kas patiks mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarkka: 04 rugsėjo 2011 - 11:32
QUOTE(agė-melagė @ 2011 09 04, 12:25)
dIRSTELĖK Į www.babytv.com
tiksliau
http://www.babytv.co...rninglobby.aspx
Oi, tik angliškai

seniai bebuvau čia žiūrėjus. Dabar pasirodo lb įdomių interaktyvių knygelių jau yra. Šiaip tai muzikinių kūrinių lb gerų yra, bet kaip atsisiųst?Neišmanau. O lb noriu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(INEXS @ 2011 09 04, 12:12)
O GAL TURI 4KLASEI?

Galiu paprašyti kolegės, kuri dirba su ketvirtokais, kad atsiųstų. Jeigu labai reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2011 09 04, 12:56)
Galiu paprašyti kolegės, kuri dirba su ketvirtokais, kad atsiųstų. Jeigu labai reikia smile.gif

Bent jau kokias nors grafas papildyciau smile.gif Jei gali atsiusk i emaila inesajt@mail.ru
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2011 09 04, 11:29)
Mergaitės, gal kuri turite pasidariusi kompiuterinį variantą kaip užsirašyti sąsiuvinius. Noriu kad visų vaikų sąsiuviniai būtų kompiuteriu užrašyti. Ačiū.

Labas, Nokia,
Aš irgi taip dariau: kompiuteriu sumaketuodavau užrašus ir sąsiuviniai atrodydavo visi tvarkingi. Tik pasirodo, kad tame yra ne tik pliusų, bet ir minusų. Nesiūlyčiau to daryti 4 klasėje, nes po to vaikai nesugeba užsirašyti patys sąsiuvinių. Ypač tą pastebėjau, kuomet pritrūkdavau tų paruoštukų. Va, tada ir prasidėdavo tikros pievos.... blink.gif
Todėl mano pastebėjimas naudokis sąsiuvinių tituliniais paruoštukais saikingai ir apgalvotai, kad nepadarytum tokios meškos paslaugos kaip aš doh.gif
Atsakyti
QUOTE(INEXS @ 2011 09 04, 11:41)
Pas mus matai yra viena tokia, kuri issiskiria is visu, ji sake ir ant laikrascio skiauteles gali ismokyti vaika, o mums matai dar pratybu reikia. biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai ji tegul taip ir dirba lotuliukas.gif
As irgi manau, kad pratybas tevai turi nupirkti, nes jos eina kartu su vadoveliu.Tie , kurie neturi uz ka nupirkti, yra remiami valstybes ir gauna tam reikalui pinigeliu.
Galima nepirkti muzikos ar dar kokiu pratybu, bet pagrindiniu dalyku... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2011 09 04, 13:05)
Labas, Nokia,
Aš irgi taip dariau: kompiuteriu sumaketuodavau užrašus ir sąsiuviniai atrodydavo visi tvarkingi. Tik pasirodo, kad tame yra ne tik pliusų, bet ir minusų. Nesiūlyčiau to daryti 4 klasėje, nes po to vaikai nesugeba užsirašyti patys sąsiuvinių. Ypač tą pastebėjau, kuomet pritrūkdavau tų paruoštukų. Va, tada ir prasidėdavo tikros pievos....  blink.gif
Todėl mano pastebėjimas naudokis sąsiuvinių tituliniais paruoštukais saikingai ir apgalvotai, kad nepadarytum tokios meškos paslaugos kaip aš doh.gif

Tai man penktadieni jau ketvirtokai, kad pradejo nesti sasiuviniu, sako, mokytoja, uzrasykit ax.gif , net juokas sueme smile.gif
Atsakyti
QUOTE(INEXS @ 2011 09 04, 12:58)
Bent jau kokias nors grafas papildyciau smile.gif Jei gali atsiusk i emaila inesajt@mail.ru

Pasiskambinau kolegei, bet ji nenoriai dalinasi savo "kruvinu darbu" (kaip pati sakosi), todėl likau nieko nepešusi ir deja, bet tau padėti negaliu verysad.gif
Atsakyti