Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 13 tema,

QUOTE(laurija @ 2011 09 04, 11:38)
labas rytas, jis šiandien labai gražus!

pasipasakokite apie pasiekimų knygeles, mes tai turbūt pirksim Sajienės

Aš turiu savo klasei "Pradinuko užrašus". Juos naudosiu mirksiukas.gif

QUOTE(b.s @ 2011 09 04, 12:03)
Ar jūs, pirkdamos pratybas, prašote raštiško tėvų sutikimo, kad jie pageidauja ir nupirks? Ir ką darote, jei ne visi klasėje sutinka. Kitą savaitę darau susirinkimą ir žadu paruošti sutikimo formą.

Niekada neklausiu, tik pasakau, kad užsakytos visiems mokiniams tokios ir tokios pratybos. Jei nenorit pirkt su visai kartu, galit nusipirkt asmeniškai. Bet visada visi sutiko ir pirko kartu.
Atsakyti
Mergaitės, gal kuri turite pasidariusi kompiuterinį variantą kaip užsirašyti sąsiuvinius. Noriu kad visų vaikų sąsiuviniai būtų kompiuteriu užrašyti. Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(domassss @ 2011 09 04, 11:22)
Vienais metais mūsų mokyklos valdžia taip pat uždavė mums tokį klausimą, ar jums būtinai tos pratybos, tai kai pradėjom visos burbuliuot, tai daugiau nebeklausinėja,,, biggrin.gif

Pas mus matai yra viena tokia, kuri issiskiria is visu, ji sake ir ant laikrascio skiauteles gali ismokyti vaika, o mums matai dar pratybu reikia. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2011 09 04, 11:29)
Mergaitės, gal kuri turite pasidariusi kompiuterinį variantą kaip užsirašyti sąsiuvinius. Noriu kad visų vaikų sąsiuviniai būtų kompiuteriu užrašyti. Ačiū.

Įdedu į paštą, ten galima pasikoreguot, ką reikia....

Atsakyti
QUOTE(INEXS @ 2011 09 04, 11:41)
Pas mus matai yra viena tokia, kuri issiskiria is visu, ji sake ir ant laikrascio skiauteles gali ismokyti vaika, o mums matai dar pratybu reikia. biggrin.gif

Pas mus irgi viena tokia yra, kuri visą laiką gyrėsi ir kolegėm, ir tėvam, ir vaikam, kad ji yra pati geriausia mokytoja mūsų mokykloje, ir kad vaikam ir tėvam labai pasisekė, kad pas ją papuolė ir pratybų jai taip pat nereikia, nes,anot jos, be jų galima išsiversti lotuliukas.gif , o praeitais mokslo metais taip prisidirbo, kad gavo nuobaudą lotuliukas.gif Va tau ir geriausia mokytoja, iš visų išsiskyrė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(domassss @ 2011 09 04, 10:45)
Įdedu į paštą, ten galima pasikoreguot, ką reikia....

labai ačiū. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(INEXS @ 2011 09 04, 09:46)
Sveikutes.  O as deliojuosi planus pagal pavaduotojos duota lentele, dabar reik irasyt ir vertinima, kaip bus vertinamas pamokoje. Daug rasymo doh.gif

Mūsų pavaduotoja irgi davė naują plano rašymo lentelę su vertinimu, tai padirbėjau prie planų gerą savaitę. Net žiūrėti į tą pusę nesinori... Sėkmės darbuose!
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2011 09 04, 11:03)

Bet buvo atsiuntę karaoke 2 su zodziais. o dabar karaoke 1 su zodziais. ar aš kažką ne taip supratau

Aš atsiunčiau daineles su žodžiais, ne karaoke. Jei kam reikia, galiu įmesti ir 1 CD karaoke mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2011 09 04, 11:03)
Bet buvo atsiuntę karaoke 2 su zodziais. o dabar karaoke 1 su zodziais. ar aš kažką ne taip supratau

Net pasitikrinau db g.gif Na tikrai buvo atsiųsta tų pačių dainų karaoke ir žodžiai, o vakar - pačios dainelės. Kokie diskeliai tai nežinau. Tik ant žodžių aplanko užrašyta, "zodziai3karaokedisko"

QUOTE(zuzanele @ 2011 09 04, 11:28)

Niekada neklausiu, tik pasakau, kad užsakytos visiems mokiniams tokios ir tokios pratybos. Jei nenorit pirkt su visai kartu, galit nusipirkt asmeniškai. Bet visada visi sutiko ir pirko kartu.

drinks_cheers.gif
Ir mūsų t.p. Mes jau prieš rugsėjį pasiimam ir pratybas, ir vertinimo knygeles atsisiunčiam. Kad jau ramiai galėtumėm dirbt
Atsakyti
mergaitės, kur man ieškoti mokomųjų komp. žaidimų savo priešmokyklinukei? Norėčiau, kad būtų su raidelės ir skaičiukais g.gif ieškau, bet randu tik visokius pramoginius (aprengti, nuspalvinti ir kt.).
Atsakyti
Smagu, kad jau į planus įnikote. O aš tai pamokoms ruošiuosi,negaliu atsigaut nuo judrių pirmokų, reik rimtai apgalvoti ką veikt per kūno kultūrą, dailę...
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 09 04, 11:28)

Aš irgi visada taip darau, niekada niekam nekyla problemų smile.gif
Tik turiu porą sunkiai besimokančių, tai savo nuožiūra neužsakau jiems sunkesnių pratybų, pvz., Bortkevičiaus, nes tikrai jiems jos nereikalingos smile.gif
Atsakyti