Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 13 tema,

QUOTE(Vilsonyte @ 2011 09 03, 21:06)
Aš turiu visoms klasėms teminius planus, nes mums tokius reikia pristatyti. Esu Kiseliovo IV kl. nusiuntus galit pažiūrėt, jei reikia tai sakykit atsiųsiu 4u.gif

Labai reiktų, pagelbėk.
Papildyta:
QUOTE(INEXS @ 2011 09 03, 19:41)
Ir gal kas turit 4kl pagal Jonyniene pasaulio pazinimo plana> Noriu per savaitgali popierius apsitvarkyt, o tai daug yra rasliavos blush2.gif

Buvau siuntusi, žiūrėk sename pašte.
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2011 09 03, 22:00)
Labai reiktų, pagelbėk.
Papildyta:

Buvau siuntusi, žiūrėk sename pašte.

Jau ieskojau nera. Jei gali atsiusk i emaila inesajt@mail.ru
Atsakyti
QUOTE(INEXS @ 2011 09 03, 22:03)
Jau ieskojau nera. Jei gali atsiusk i emaila inesajt@mail.ru

turetum jau gauti
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2011 09 03, 22:07)
turetum jau gauti

Dekoju tau labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2011 09 03, 16:22)
Ačiū, būtinai skubu į antrą paštą  4u.gif  4u.gif  4u.gif O gal kartais "Žaidžiame dainą" pas ką nors yra  blush2.gif ?

Sveikutės, manau kad rasiu. Mergaitės aš dar kartą prašysiu 3kl. pagal senus vadovėlius planų. Gal kas galite pagelbėti. Ir vis laukiu raktelio į lobių skrynelę. smile.gif Prašiau 22peliuko22, tačiau tikriausiai mane pamiršo. smile.gif Atsiųskit į etunegv@gmail.com
Įkelsiu į 2paštą nuorodą.
Atsakyti
Nemanau, kad pamiršo. Tiesiog dar labai nedaug Tave pažįstame ax.gif Norisi ilgėliau pabendraut 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2011 09 03, 17:02)
  Turiu Lauros Remeikienės CD "Dovanoju dainelę 2", o reikėtų pirmojo CD (kur yra nai nai nai)  ax.gif . Gal galėtumėte įmesti į paštą? Aš pasidalinčiau antruoju CD, jeigu reikia  mirksiukas.gif ...

Įmečiau į paštą, tik dalimis, nes kitaip per didelis failas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarkka @ 2011 09 04, 00:10)
Įmečiau į paštą, tik dalimis, nes kitaip per didelis failas  smile.gif

OI KAIP AČIŪ 4u.gif Kažkas šių dainelių karaokę su žodžiais buvo anksčiau atsiuntę, o dabar dar ir daineles. Na, pilnas komplektas bigsmile.gif
Atsakyti
Visada prašom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilsonyte @ 2011 09 03, 21:06)
Aš turiu visoms klasėms teminius planus, nes mums tokius reikia pristatyti. Esu Kiseliovo IV kl. nusiuntus galit pažiūrėt, jei reikia tai sakykit atsiųsiu 4u.gif
Norėjau paklausti, gal kas testų knygeles turit 2 ir 4 kl. lietuvių ir matematikos?
Būčiau dėkinga 4u.gif

Turiu naujojo saltinio testus 4 kl, kai rasiu laiko tikrai nuskenuosiu ir ikelsiu i pasta ir ta naujasias matematikos pratybeles:) Tik vis nera laiko.
Papildyta:
QUOTE(nengute @ 2011 09 03, 23:39)
Nemanau, kad pamiršo. Tiesiog dar labai nedaug Tave pažįstame  ax.gif Norisi ilgėliau pabendraut  4u.gif

Pritariu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 22peliukas22: 03 rugsėjo 2011 - 23:54
Sveikutės,
su naujaisiais darbo metais!
Sėkmės, ištvermės, geros sveikatos ir neblėstančių kūrybinių minčių visoms šauniosioms pradinukėms 4u.gif
Bandau prisijungti prie Jūsų būrelio.
Pradinukė jau 18 metų esu, bet dabar beveik 3 metus 2.gif auginau.
Tai čia jau kuris laikas paskaitinėju. Ačiū, padedate man vėl darban įsijausti.
Dirbu labai mažoje spec.mokyklėlėje. Mūsų mokinukai daugiau su mokymosi visokiais sunkumais, intelekto sutrikimais. Tai, jei galėsiu kuo iš savo patirties padėti, prašom. Tik dabar, tai dar pati tik ausimis darbe karpau, visokią naują info gaudau :lotuliukas.

Norėčiau čia esančių klaipėdiečių paklausti. Gal kuriai netyčia liko 4 (ar mažiau) Pupos 2 klasės pirmos dalies pratybos? Truputį neaiškumai ir nesklandumai gavosi mums. O knygynuose, aišku, neberandu. Gal antradienį atveš į Pegasą. O gal kuri ruošiatės grąžinti? Būčiau dėkinga, parašykite až, jei galite padėti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dirbuirdirbu: 04 rugsėjo 2011 - 06:41
QUOTE(Iruciukass @ 2011 09 03, 19:48)
Sveikute, turiu dvi muzikines pasakas "Muzikantas, velnias ir perkunas" bei "Kabakst kabaldakst". Galiu atsiusti.

Oi, kaip būtų gerai thumbup.gif . Kuo daugiau turi medžiagos, tuo lengviau dirbti mirksiukas.gif . Labai lauksiu 4u.gif

QUOTE(Šarkka @ 2011 09 04, 00:10)
Įmečiau į paštą, tik dalimis, nes kitaip per didelis failas  smile.gif

Ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti