Labai ačiū už jaukius namučius . Puikūs žodžiai!!!!!!
Geros nuotaikos visoms švenčiančioms gimtadienius
Gal kuri turėsite darbelių būrelį? Būtų puiku pasidalinti idėjomis.
22PELIUKAS22, LABAI GRAŽŪS NAMELIAI
QUOTE(pusele30 @ 2011 08 28, 18:43)
Ačiū už pagyras.
Bet jei ir šią temą prikalbėsite greičiau nei per dvi savaites, kita bus ne tokia graži
Sveikutės naujuos namučiuos, gimtuvininkėm kuo gražiausios šventės
Ar jau klases pasiruošę? Aš jau kaip ir pabaigiau tvarkytis, su vaikais per šventę pelėdą ir pelėdžiukus vaidinsim, gal kokių įdėjų kaukėm turėtumėt ir pasidalintumėt, būčiau labai dėkinga
.... šiemet dirbu su 2-4 klasėm
Ar jau klases pasiruošę? Aš jau kaip ir pabaigiau tvarkytis, su vaikais per šventę pelėdą ir pelėdžiukus vaidinsim, gal kokių įdėjų kaukėm turėtumėt ir pasidalintumėt, būčiau labai dėkinga
QUOTE(pavilonyte @ 2011 08 28, 19:00)
Sveikutės naujuos namučiuos, gimtuvininkėm kuo gražiausios šventės
Kaukių šablonų tikrai yra pašte, perversk nuotraukų galerijas.
Ir nemažai yra pavyzdžių tiesiog pagooglinus Mes esam darę tiesiog ant galvos dedamas popierines kaukes, buvo paprasta ir gražu
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 08 28, 18:57)
Ačiū už pagyras.
Bet jei ir šią temą prikalbėsite greičiau nei per dvi savaites, kita bus ne tokia graži
QUOTE(linius @ 2011 08 28, 21:31)
Sveikos gyvos,
rytoj jau eisiu darban. Šiandien dėl to visai nerandu sau vietos namuose... O rugsėjis tai nepirmas...
rytoj jau eisiu darban. Šiandien dėl to visai nerandu sau vietos namuose... O rugsėjis tai nepirmas...
Nesinervink,paveiksleliai visoms tas pats, jaudulys kaip aktorei nors ir ne pirmą kartą į tą sceną lipam:)
Papildyta:
QUOTE(linius @ 2011 08 28, 21:31)
Sveikos gyvos,
Nesinervink,visoms tas pats, jaudulys kaip aktorei nors ir ne pirmą kartą į tą sceną lipam:)
Sveikutės
Gimtadieninkes su švente!!!!!
O čia tai aš nelabai suprantu ką tai reiškia
QUOTE(zuzanele @ 2011 08 28, 14:20)
Nebesiunčiu iš to pačio pašto į tą patį, nes kai ištrini, tai dingsta. Siunčiuosi tik tada, kai man pačiai ką nors reikia turėti savo pašte ir atsispausdinti darbe. Paskui ištrinu ir tvarka
QUOTE(agė-melagė @ 2011 08 28, 20:17)
Sveikutės
Man irgi nelabai aišku, apie ką kalba
sveikos, štai ir vėl rugsėjis, gal dabar kiek sunkiau prisėsti prie kompiuterio, bet manau vėliau visoms laiko kažkiek atsiras
šie metai manau bus eiliniai - darbiniai, po kovo mėn audito
švenčiančioms
šie metai manau bus eiliniai - darbiniai, po kovo mėn audito
švenčiančioms