Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 13 tema,

QUOTE(agė-melagė @ 2011 09 03, 12:30)
Kas čia per... Nesinori keiktis schmoll.gif  Nu pas mus tokių absurdų tikrai nėra schmoll.gif

22peliukas22 gal kartais turi tokius puikius planus ir trečiai klasei... ? Man tai būtų didelė pagalba tongue.gif

Turiu panasius, bet rasiau juos ne viena, o su kolegemis, galeciau tau asmeniskai atsiusti, nes kazkaip nekyla ranka juos i pasta siust.
Atsakyti
Mergaitės, gal turit kokį CD, pagal kurį galima būtų statyti muzikinį spektaklį? Ir dar prašymas blush2.gif . Turiu Lauros Remeikienės CD "Dovanoju dainelę 2", o reikėtų pirmojo CD (kur yra nai nai nai) ax.gif . Gal galėtumėte įmesti į paštą? Aš pasidalinčiau antruoju CD, jeigu reikia mirksiukas.gif ...
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2011 09 03, 17:02)
Mergaitės, gal turit kokį CD, pagal kurį galima būtų statyti muzikinį spektaklį? Ir dar prašymas  blush2.gif .  Turiu Lauros Remeikienės CD "Dovanoju dainelę 2", o reikėtų pirmojo CD (kur yra nai nai nai)  ax.gif . Gal galėtumėte įmesti į paštą? Aš pasidalinčiau antruoju CD, jeigu reikia  mirksiukas.gif ...

O tu žiūrėjai antrame pašte? Šį CD tikrai kėliau smile.gif
Merginos, papildžiau paštą Tvarkaraščių trafaretais. Gal kam dar prireiks. Po to Padalomoji medžiaga įkėliau tokius mini abėcėlės, balsių ir priebalsių plakatėlius, o Vertinimas - dar keliais diplomų pavyzdžiais, pirmokų sveikinimu bei gal kas dar nesugalvojote, kaip klasėje įrėminti visų vaikų nuotraukas, tai įkėliau ten pat tokį traukinuką. Galima jį panaudoti ir pirmūnų paskatinimuipagyrimui) smile.gif

Oi, sveikos sulaukusios savaitgalio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rutagra @ 2011 09 03, 17:18)
O tu žiūrėjai antrame pašte? Šį CD tikrai kėliau smile.gif
Merginos, papildžiau paštą Tvarkaraščių trafaretais. Gal kam dar prireiks. Po to Padalomoji medžiaga įkėliau tokius mini abėcėlės, balsių ir priebalsių plakatėlius, o Vertinimas - dar keliais diplomų pavyzdžiais, pirmokų sveikinimu bei gal kas dar nesugalvojote, kaip klasėje įrėminti visų vaikų nuotraukas, tai įkėliau ten pat tokį traukinuką. Galima jį panaudoti ir pirmūnų paskatinimuipagyrimui) smile.gif

Oi, sveikos sulaukusios savaitgalio  4u.gif

Ačiū, būtinai skubu į antrą paštą 4u.gif 4u.gif 4u.gif O gal kartais "Žaidžiame dainą" pas ką nors yra blush2.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 03 rugsėjo 2011 - 16:22
QUOTE(smilga1972 @ 2011 09 03, 17:22)
Ačiū, būtinai skubu į antrą paštą  4u.gif  4u.gif  4u.gif O gal kartais "Žaidžiame dainą" pas ką nors yra  blush2.gif ?

Namie tikrai ne, bet mokykloje reikia pažiūrėti.. Lyg ir buvo ax.gif
Papildyta:
Priminkite, koks tinklapio, kur keliame failus, adresas? Noriu vaikiškos karaokės DVD įkelti.. . Tikiuosi, jog ten tilps smile.gif
Atsakyti
Pažiūrėjau to CD, bet kad nelabai man aišku su dainelėm. Pagal sąrašą turi būti 21 dainelė, o kiek randu, tai tek nėra ir be to kelis kartus yra 8,9 dainos ax.gif ... Ar ax.gif aš ten ko neberandu ar nesuprantu ?
būtų gerai, jeigu rastumėte ir tą CD, nes turėsiu muzikinį būrelį ir norisi kažko įdomesnio. O nuoroda yra čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 03 rugsėjo 2011 - 16:35
Labutis 4u.gif
Turėsiu ruošti Mokytojų dienos šventę- koncertą. Gal turit kokių minčių... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2011 09 03, 17:33)
Pažiūrėjau to CD, bet kad nelabai man aišku su dainelėm. Pagal sąrašą turi būti 21 dainelė, o kiek randu, tai tek nėra ir be to kelis kartus yra 8,9 dainos  ax.gif ... Ar  ax.gif aš ten ko neberandu ar nesuprantu ?
būtų gerai, jeigu rastumėte ir tą CD, nes turėsiu muzikinį būrelį ir norisi kažko įdomesnio. O nuoroda yra čia

Tuoj žvilgtersiu apie tą nai nai nai:)
Atsakyti
QUOTE(rutagra @ 2011 09 03, 17:42)
Tuoj žvilgtersiu  apie tą nai nai nai:)

Nai nai nai aš turiu, man reikia viso CD, nes įdomios ir kitos dainelės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2011 09 03, 17:46)
Nai nai nai aš turiu, man reikia viso CD, nes įdomios ir kitos dainelės  ax.gif

Supratau smile.gif . tačiau , pasirodo, jog namuose ir to disko neturiu... Reik laukti pirmadienio 4u.gif Kad tik nepamirščiau blink.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzanele @ 2011 09 03, 17:42)
Labutis 4u.gif
Turėsiu ruošti Mokytojų dienos šventę- koncertą. Gal turit kokių minčių... rolleyes.gif

Sunkus variantas doh.gif Man irgi reikia minčių, bet dar niekas nekyla g.gif O ir, kad ko nors įspūdingo iš mūsų ankstesnių koncertų nieko nepamenu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rutagra @ 2011 09 03, 18:02)
Supratau  smile.gif . tačiau , pasirodo, jog namuose ir to disko neturiu... Reik laukti pirmadienio  4u.gif  Kad tik nepamirščiau blink.gif

Palauksiu, būtinai, abiejų CD mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu visas su rugsėjo pirmąja 4u.gif . Tik dabar radau laiko prisėsti prie kompo. Šventė mano klasėje manau pavyko. Buvau padarius "Bilietus į antrą klasę", juos išsitraukę turėjo susėsti į suolus pagal bilietų spalvas. Tas šurmuliukas, kol rado spalvą (ant suolo buvo kortelė) visai smagus. Tėvai šypsojosi, vaikai įnirtingai ieškojo vietos. Vėliau lentoje raidžių raizgalynėje skaitė, koks žada būti mums rugsėjis. Tada pasekiau "Švelniukų pasaką"... Atrodo viskas pavyko.
Papildyta:
QUOTE(zuzanele @ 2011 09 03, 18:42)
Labutis 4u.gif

Gal kokias nominacijas įterpti?
Atsakyti