Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 13 tema,

QUOTE(zuzanele @ 2011 09 02, 22:36)
Labai patiko, bet dabar mąstau, kiek ketvirtoj klasėj matematikos pamokų per savaitę? Visai galva susisuko... 4 ar 5? O lietuvių? 7 ar 8?

Pas mus tik 4 matematikos pamokos. Tai su siaubu galvoju, kaip reiks viską suspėti sad.gif
Lietuvių turim tik 7.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 22peliukas22: 02 rugsėjo 2011 - 21:40
sveikos, jei kas dirbat pasailio paž pagal Raktą, turiu pernykščius visų klasių visus planus....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo staben: 02 rugsėjo 2011 - 21:59
Sveikutės. Aš pradedu dirbti ketvirtoje klasėje su Riešutu, bet nėra prekyboje nei vadovėlių, nei mokytojos knygų. Gal kur nors matėte, ar turite? Net nežinau ar greitu laiku atsiras prekyboje. Jeigu ką nors žinote, tai parašykite g.gif
Atsakyti
Sveikutes, turiu 4 kl planus pernykscius, siunciu i pasta (gal kam tiks) pagal Pupa, Rakta ir Kiseliova.
Ieskau 1 klasei biggrin.gif (pagal Pupa, Riesuta ir Gile) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simba3: 03 rugsėjo 2011 - 07:00
QUOTE(smilga1972 @ 2011 09 02, 16:59)
Mergaitės, šiandien sužinojau, kad turėsiu dėsyti etiką jungtinėje 1-4 klasių grupėje. Gal kas dėstote ar esate dirbę ir turite kokios medžiagos, planus? Apskritai nesu dirbusi kaip su jungtine grupe, kur skirtingas amžius, tai neįsivaizduoju, kaip reikės dirbti  ax.gif ...

na man turbut ir taip gali buti.pirmad.tiksliai zinosiu ar duos ar ne.nezinau ir as kaip cia reiks dirbti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 09 02, 22:36)
Labai patiko, bet dabar mąstau, kiek ketvirtoj klasėj matematikos pamokų per savaitę? Visai galva susisuko... 4 ar 5? O lietuvių? 7 ar 8?

Pagal ugdymo programą ketvirtokams- 7 lietuvių kalbos ir , jei trečioje matematikos turėjai 5, ketvirtoje turi būt 4 pamokos. Bet mums duoda ketvirtokams iš rezervo penktą pamoką. Kai svarstėm visoms normalioms bendrojo ugdymo mokykloms privalomą pradinio ugdymo planą, taip nutarėm. Niekas iš mokinių pamokų atimt kitiems poreikiams negali, nes neįvykdys mokykla sutarties pasirašytos su tėvais. Ketvirtokams minimaliai 23 pamokos, o maximaliai 24. Ta pamoka iš valandų, skiriamų mokinių ugdymo poreikiams tenkinti. Čia iš šių metų ugdymo plano 4 psl.
Tikiuosi aiškiai parašiau doh.gif
Atsakyti
sveikos

QUOTE(eda77 @ 2011 09 02, 18:46)

O čia kaip - jungia dabar rudenį ar kitais mokslo metais?

kaip supratau, gali ir dabar, turi direktorė su tarifikacija atsiskaityti
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 09 02, 22:40)
Pas mus tik 4 matematikos pamokos. Tai su siaubu galvoju, kaip reiks viską suspėti sad.gif
Lietuvių turim tik 7.

Laba ryta smile.gif
pas mus ir matke 4 pamokos, lietuviu - 4. (ketvirtokams) taigi - kaip suspet? kaip visad lotuliukas.gif
pas mus 8 diena jau susirinkimas doh.gif jau kai isedam i ta laiva tai ir pirmyn.. daba galvosukis kaip per tuos susirinkimus sudomint tevus? kartais atrodo, kad jiems but idomu, jei mokytoja rodytu cirka biggrin.gif aisku, tokiu nedaug. ale noris sudomint visus. gal jus kaip nors netradiciskai juos pravedat? a, ta pacia proga skaiciau pasakele apie gyvunu mokykla. pabandysiu idet pastan.
Atsakyti
QUOTE(elimak7 @ 2011 09 02, 20:17)
As turiu kelias knygutes su isplanavimais tik neprisimenu kurioms klasems jeigu nepamirsiu pasistengsiu kakaip ikelti pastan, nes mano spausdintuvas sugedes tai ir skaneris kartu neveikia g.gif gal bandysiu fotografuoti ar gal darbe kur pavyks nuskanuoti g.gif

Ačiū, labai būtų gerai bent žvilgtelėti 4u.gif .

QUOTE(ingredb @ 2011 09 03, 08:20)
na man turbut ir taip gali buti.pirmad.tiksliai zinosiu ar duos ar ne.nezinau ir as kaip cia reiks dirbti. g.gif

Aš kurpiu mintį dirbti visai be vadovėlių ir pratybų sąsiuvinių - juk klasė bus jungtinė, tai kurios klasės vadovėlius rinktis g.gif ? Taigi manau, kad gal tiktų kažkurios kolegės į paštą įmesta knygelė "Gyvenimo įgūdžių ugdymas". Ten yra ir nurodyta, ką veikti ir susiplanuoti nesunku, ir tėvai apsidžiaugs, kad nereikės pratybų pirkti blush2.gif . Na dar tiksliai nežinau, pirmadienį pasižiūrėsiu į sąrašus, koks vyrauja kontingentas ir tada bus viskas aišku mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(rollick @ 2011 09 03, 12:19)
Laba ryta smile.gif
pas mus ir matke 4 pamokos, lietuviu - 4. (ketvirtokams) taigi - kaip suspet? kaip visad  lotuliukas.gif

Kas čia per... Nesinori keiktis schmoll.gif Nu pas mus tokių absurdų tikrai nėra schmoll.gif

22peliukas22 gal kartais turi tokius puikius planus ir trečiai klasei... ? Man tai būtų didelė pagalba tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agė-melagė: 03 rugsėjo 2011 - 11:36
QUOTE(agė-melagė @ 2011 09 03, 12:30)
Kas čia per... Nesinori keiktis schmoll.gif  Nu pas mus tokių absurdų tikrai nėra schmoll.gif

22peliukas22 gal kartais turi tokius puikius planus ir trečiai klasei... ? Man tai būtų didelė pagalba tongue.gif

ziauru, atsiprasau - lietuviu 7 blush2.gif 4u.gif doh.gif . verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rollick @ 2011 09 03, 12:48)
ziauru, atsiprasau - lietuviu 7  blush2.gif  4u.gif  doh.gif  . verysad.gif

lotuliukas.gif Nu galvojau, kad jūs ten išprotėjot lotuliukas.gif Lietuvių ir turi būt 7, o matematikai valdžia galėjo būt geranoriškesnė 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agė-melagė: 03 rugsėjo 2011 - 12:06