Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 13 tema,

QUOTE(laurija @ 2011 09 01, 20:04)
daug metų turiu tokį būrelį, gal pasidalinsime idėjomis?
smagu skaityti tokius šventinius įspūdžius thumbup.gif

Aš kai ką turiu, gal rasiu. Primenu prašiau ką nors apie vertinimą, gal galit įmest į paštą kurį nurodžiau.
Atsakyti
Mergaitės, šiandien sužinojau, kad turėsiu dėsyti etiką jungtinėje 1-4 klasių grupėje. Gal kas dėstote ar esate dirbę ir turite kokios medžiagos, planus? Apskritai nesu dirbusi kaip su jungtine grupe, kur skirtingas amžius, tai neįsivaizduoju, kaip reikės dirbti ax.gif ...
Atsakyti
Aš tik dabar ir labai trumpam prisėdau, nes savaitgalį susikaupė darbų ir namie. Vakar šventinė diena praėjos pagal numatytą eigą. Vaikai tokie ramūs, o šnd. - pasirodė pirmieji lyderiai. Manau g.gif bus karšta. Gerai, kad jau prasideda savaitgalis.
Apie akciją nieko nežinojau, tačiau ką tik buvau pegaso knygyne, užsisakiau m-jo kortelę, be jokių puodelių nepasiūlė, o ir kortelę reikėjo užsisakyti, nes nebeturėjo -liūdna verysad.gif
Atsakyti
Sveikos,

man labai sunkus startas...

Puodelių irgi labai noriu, bet jaučiu, kad jau nebespėjau į traukinį... doh.gif
Atsakyti
O ar žinokt, kad jei MAXIMOJ pasipildot Extra už 15Lt. gaunate 4 padėkliukus būtent tiems dovanotiems puodeliams, juos išpiešė taip pat Nomeda ir Marius smile.gif
Visas komplektas thumbup.gif
Atsakyti

Mano vaikams patiko žaidimukas, kurį aš vadinu "Adatėlė ir balionėliai" smile.gif
Principas kaip ir gaudynių, tik vaiką - adatėlę laikau už rankos, tuo metu sakydama - balionėliai, slėpkitės, adatėle, pirmyn! Tuomet "adatėlė" gaudo "balionėlius". Kurį paliečia, tas "sprogsta" ir "išsileidžia" - turi atsitūpt.
Sakau, kaip ir paprastos gaudynės, bet vaikams kažkodėl žymiai smagiau žaist smile.gif
Papildyta:
QUOTE(calkusl @ 2011 09 01, 22:47)
Sveikutės, tai visas su švente, kuriai šitiek ruošėmės, o ji taip greitai praėjo 4u.gif
Norėčiau jūsų patarimo, gal pasiūlytumėt kokį žaidimuką smagų kūno kultūros pirmai pamokai pirmokėliams ax.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarkka: 02 rugsėjo 2011 - 16:50
sveikos,

smagi Pegaso dovanėlė, puodelių pas mus nebėra schmoll.gif , gal kitą sav tik turės

labai šiandien pavargau, vaikai tiesiog išsunkė doh.gif , o ir kolektyve nuotaikos prastos, neaišku kaip bus dėl klasių jungimų
Atsakyti
Pegase apsilankiau vakar, tai kortelę ir puodelius gavau be jokių problemu. Darbo pažymėjimą pateikt reikėjo.
Puodelių kiekis ribotas - Mergaitės paskubėkit... mirksiukas.gif

Tiek šiandien, tiek vakar jaučiuosi kaip išsunkta. O ir akys limpa vos atplėšiu. Šeimai jau pareiškiau - nežadinti iki pavasario!
Tikiuosi kitą savaitę bus lengviau. sleep.gif
Papildyta:
QUOTE(laurija @ 2011 09 02, 17:57)
o ir kolektyve nuotaikos prastos, neaišku kaip bus dėl klasių jungimų

O čia kaip - jungia dabar rudenį ar kitais mokslo metais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eda77: 02 rugsėjo 2011 - 17:44
Sveikutės, nelengva ta pradžia, jaučiuos kaip išsunkta citrina, tai kas bus toliau, vasarą visai nepasilsėjau doh.gif
Šiandien vaikai buvo tokie mieli ir paslaugūs, sakė, kad pasiilgo, tai taip širdį paglostė.
Atsakyti
Sveikutės ! Na po tokio sunkaus darbo linkiu visoms gerai praleisti savaitgalį. Labai suėmė juokas, perskaičius čia apie tuos Pegaso puodelius (mums atvežė į mokyklą ir išdalino). Jau matau kaip rytoj rytą keli šimtai mokytojų gersime kavą iš jų ir džiaugsimės laisvadieniu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Jei tai būtų įmanoma pamatyti, tai būtų geras lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tai skanios savaitgalio kavos ir ne tik, iš naujųjų puodukų. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rama0426 @ 2011 09 02, 20:02)
Sveikutės ! Na po tokio sunkaus darbo linkiu visoms  gerai praleisti savaitgalį. Labai suėmė juokas, perskaičius čia apie tuos Pegaso puodelius (mums atvežė į mokyklą ir išdalino). Jau matau kaip  rytoj  rytą keli šimtai mokytojų gersime kavą iš jų ir džiaugsimės laisvadieniu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Jei tai būtų įmanoma pamatyti, tai būtų geras  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Tai skanios savaitgalio kavos ir ne tik,  iš naujųjų puodukų. drinks_cheers.gif

Su tais puodukais tai tikrai juokas ima. Aš irgi juos pasiėmiau, tik pagalvojau, kad matyt Jacobs'as neišdalino už kavos pakuotes, tai dabar neturi kur dėti ir stumia mokytojams lotuliukas.gif . Ale vistiek gerai, kai už dyka duoda kažką thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2011 09 02, 17:59)
Mergaitės, šiandien sužinojau, kad turėsiu dėsyti etiką jungtinėje 1-4 klasių grupėje. Gal kas dėstote ar esate dirbę ir turite kokios medžiagos, planus? Apskritai nesu dirbusi kaip su jungtine grupe, kur skirtingas amžius, tai neįsivaizduoju, kaip reikės dirbti  ax.gif ...

As turiu kelias knygutes su isplanavimais tik neprisimenu kurioms klasems jeigu nepamirsiu pasistengsiu kakaip ikelti pastan, nes mano spausdintuvas sugedes tai ir skaneris kartu neveikia g.gif gal bandysiu fotografuoti ar gal darbe kur pavyks nuskanuoti g.gif
Atsakyti