[quote=laurija,2011 09 01, 20:04]
daug metų turiu tokį būrelį, gal pasidalinsime idėjomis?
būčiau labai labai dėkinga
QUOTE(pavilonyte @ 2011 09 01, 21:33)
Sveikutės, ir pas mus graži šventė buvo, viskas sklandžiai praėjo, dar Pegasas maloniai nustebino, visos gavom dovanų po du Jacobs puodelius, mielos kolegės, kas nežinot apie šią akciją, prašom į Pegasą su mokytojo pažymėjimu, malonu gauti dovanas
aš irgi pasinaudojau šia akcija Smagu
QUOTE(editaite @ 2011 09 01, 22:07)
aš irgi pasinaudojau šia akcija Smagu
ir aš jau turiu puodeliu
Su švente visas Su gera pradžia, gera pradžia - pusė darbo
puodukais ir aš džiaugiuosi, labai smagi dovana.
Sveikutės, tai visas su švente, kuriai šitiek ruošėmės, o ji taip greitai praėjo
Norėčiau jūsų patarimo, gal pasiūlytumėt kokį žaidimuką smagų kūno kultūros pirmai pamokai pirmokėliams
Norėčiau jūsų patarimo, gal pasiūlytumėt kokį žaidimuką smagų kūno kultūros pirmai pamokai pirmokėliams
QUOTE(riešutasgilė @ 2011 09 01, 22:33)
Su švente visas Su gera pradžia, gera pradžia - pusė darbo
Ir aš jau turiu puodelius Net savo nuosaviems tėveliams nuvežiau parodyt, nes, manau, nebūtų patikėję, kad kas nors visos Lietuvos mokytojams ką nors dovanoja .
O dėl nuovargio... Tai maniau, kad aš čia tokia išgvėrus, visas vakaras vos velku kojas Pasirodo tai rugsėjo pirmosios sindromas
Kompiuteristėms siunčiu porą špargalkių iš savo būrelio
Sveikos, darbštuolytės
Sveikinu, sveikinu ir sveikinu - atėjo ir praėjo pirmas mūsų egzaminas . O dabar linkiu sveikatos ir stiprybės su vaikais, kantrybės su kolegomis, kūrybiškumo ir energijos įveikiant klanus darbų
Taip ... Atėjo ir praėjo.. Vakar vakare jaučiausi tokia rami - viską pasidariau, net džiaugiausi savimi . Ir ką jūs manote? Rami nueinu į mokyklą, o ten besiruošiant užlūžta mano ryšys tarp kompiuteriio ir Smart lentos. O užduočių buvau prisisruošusi (žinoma paskutinę naktį) .. Teko impovizuoti... Bet manau neblogai pavyko... Buvau maloniai nustebinta vaikų.. Taip paprastai, nuoširdžiai pabendravome
O jei pirmokėliams pasiūlyti parodyti ką jie moka ir norėtų veikti per kūno kultūros pamokas? Manau, jog tikrai atsirastų, kurie moka ir gebės išmokyti kitus kokį žaidimą. Stebiuosi, bet vaikams labai patinka žaidimas Diena ir naktis.
Fui kaip nebesigalvoja. Mums rytoj Saugaus eismo diena
Sveikinu, sveikinu ir sveikinu - atėjo ir praėjo pirmas mūsų egzaminas . O dabar linkiu sveikatos ir stiprybės su vaikais, kantrybės su kolegomis, kūrybiškumo ir energijos įveikiant klanus darbų
Taip ... Atėjo ir praėjo.. Vakar vakare jaučiausi tokia rami - viską pasidariau, net džiaugiausi savimi . Ir ką jūs manote? Rami nueinu į mokyklą, o ten besiruošiant užlūžta mano ryšys tarp kompiuteriio ir Smart lentos. O užduočių buvau prisisruošusi (žinoma paskutinę naktį) .. Teko impovizuoti... Bet manau neblogai pavyko... Buvau maloniai nustebinta vaikų.. Taip paprastai, nuoširdžiai pabendravome
O jei pirmokėliams pasiūlyti parodyti ką jie moka ir norėtų veikti per kūno kultūros pamokas? Manau, jog tikrai atsirastų, kurie moka ir gebės išmokyti kitus kokį žaidimą. Stebiuosi, bet vaikams labai patinka žaidimas Diena ir naktis.
Fui kaip nebesigalvoja. Mums rytoj Saugaus eismo diena
Sugalvojau jus nustebinti, dabar jus mokykloj, o as jums rasau laiskeli
Kiekvienas rugsėjis po astrą raudoną,
Kiekvienas sidabro gijelę į plaukus
Nuo A iki Z -
Tas kantrybės atstumas,
Bet gera širdy, to rugsėjo sulaukus.
sveikinu visas su Rugsejo 1- ąja.
(man tai labai keista, kad as namie sedziu, bet zinokit, darbo ir mastymo apie mokykla, nepasiilgau )
o dabar noriu padekoti visoms, kurios atsiliepete i mano prasyma ir pabalsavote uz mano suneli konkurse "Mano mylimiausias zaislas". Jusu deka mes laimejome 2 vieta.
pasirodom, kokio zaislo laukiam savo namuose
Kiekvienas rugsėjis po astrą raudoną,
Kiekvienas sidabro gijelę į plaukus
Nuo A iki Z -
Tas kantrybės atstumas,
Bet gera širdy, to rugsėjo sulaukus.
sveikinu visas su Rugsejo 1- ąja.
(man tai labai keista, kad as namie sedziu, bet zinokit, darbo ir mastymo apie mokykla, nepasiilgau )
o dabar noriu padekoti visoms, kurios atsiliepete i mano prasyma ir pabalsavote uz mano suneli konkurse "Mano mylimiausias zaislas". Jusu deka mes laimejome 2 vieta.
QUOTE(BalBal @ 2011 09 02, 09:56)
Labai miela, kad parašei Džiaugiuosi, kad laimėjot, ne veltui balsavom
Norėjau paklausti, o jūs kai puodukus atsiiminėjot, tai pateikėt pažymėjimą? Aš jo nerandu. Kažkur nukišau. O taip norisi puodukų
As irgi noriu puodeliu gal per visa rugseji suspesiu pasiimti, ar cia tik kelias dienas truks akcija? kazkaip neatkreipiau demesio
Aš darbo pažymėjimo net neturiu Bet nuejusios su kolegem gavom, patikejo, kad esam mokytojos. Puodeliai be galo GRAŽŪS Įdomią staigmeną pateikė Pegasas
QUOTE(Vilsonyte @ 2011 09 02, 17:04)
Aš darbo pažymėjimo net neturiu Bet nuejusios su kolegem gavom, patikejo, kad esam mokytojos. Puodeliai be galo GRAŽŪS Įdomią staigmeną pateikė Pegasas
Aš jau iš jų su drauge gėriau kavą (draugė jau turi). Labai mieli man jie