Sveikos ,
aš taip pat skubu pasveikinti su mokslo ir žinių diena!
Aš jau irgi po šventės. Nesitikėjau tokios galybės sveikintojų Dar nespėjau išleisti ketvirtokų, jau klasėje susirikiavo su gėlėmis būrys šeštokų su tėveliais. Dar šie nespėjo išeiti, sulaukiau būrelio dešimtokų. Dar kelių minučių, buvusi mokinė, kaip ir pernai, atvažiavo iš miesto, nes ten išsikraustė gyventi. Buvo smagu. Gėlių galybė. Nuotaika puiki. Grįžau švytinti. Džiaugiausi, kad esu vertinama. Buvau nusipirkus saldainių, visus pavaišinau. Kalbėjomės ir saldinom gyvenimą
Savo ketvirtokams įteikiau pakabukus. Buvo sužavėti. Keli iš kart bandė kabinti prie telefono. Pasaka apie pieštukus šauniai pavyko. Vaikai pasirinko norimą spalvą, o sekant pasaką, ėjo ir piešė ant lapų. Tėveliai stebėjo savo atžalas šypsodamiesi. Metėm pamokų tvarkaraščio kauliuką. Aš jį papildžiau dailės ir laisvos pamokos užrašu. Tai labai džiaugėsi, kad išsirideno dailės, darbelių, laisvos pamokos ir matematikos pamoka. (Per laisvą veiks ką susigalvos- pieš, žais su kamuoliu, savo atsineštus žaidimus, kalbėsis ir t.t.) Dar vienas paklausė, ar visa taip mesim kauliuką?
Savo ketvirtokams įteikiau pakabukus. Buvo sužavėti. Keli iš kart bandė kabinti prie telefono. Pasaka apie pieštukus šauniai pavyko. Vaikai pasirinko norimą spalvą, o sekant pasaką, ėjo ir piešė ant lapų. Tėveliai stebėjo savo atžalas šypsodamiesi. Metėm pamokų tvarkaraščio kauliuką. Aš jį papildžiau dailės ir laisvos pamokos užrašu. Tai labai džiaugėsi, kad išsirideno dailės, darbelių, laisvos pamokos ir matematikos pamoka. (Per laisvą veiks ką susigalvos- pieš, žais su kamuoliu, savo atsineštus žaidimus, kalbėsis ir t.t.) Dar vienas paklausė, ar visa taip mesim kauliuką?
Sveikutės. Sveikinu visas su mūsų švente
Labukas,
Sveikinu visas su profesine švente, ir linkiu visus 9 mėnesius kūrybingumo.
Mergaitės, aš su didžiuliu pašymu. Kažkuri rašėte, kad dalyvausite seminare apie vertinimą, o paskui medžiagą įkelsite į bendrą paštą. Labai prašyčiau jeigu galite, atsiųskite man į paštą. etunegv@gmail.com Aš vis dar neturiu priėjimo. Šiemet naudosime elektroninius dienynus, pradėti labai sunku, kai trūksta žinių.
Sveikinu visas su profesine švente, ir linkiu visus 9 mėnesius kūrybingumo.
Mergaitės, aš su didžiuliu pašymu. Kažkuri rašėte, kad dalyvausite seminare apie vertinimą, o paskui medžiagą įkelsite į bendrą paštą. Labai prašyčiau jeigu galite, atsiųskite man į paštą. etunegv@gmail.com Aš vis dar neturiu priėjimo. Šiemet naudosime elektroninius dienynus, pradėti labai sunku, kai trūksta žinių.
Mielos kolegės, skubu Jus visas pasveikinti mokslo metų ir didelio darbo pradžia. Linkiu visoms kūrybingų, prasmingų, sveikų ir laimingų darbo metų. Besirūpindamos kitais, nepamirškim savęs (tai kartoju sau daugiau nei 20 metų). Bendraukim, draugaukim ir taip padėkim viena kitai, kad tik daugiau laiko galėtumėm skirti ir savo šeimom, savo vaikams ...
Gražaus vakaro!
Savo rugsėjo pirmąją įkėliau į galeriją
Sveikutės, na pagaliau ir aš prisėdau prie kompiuterio. Šventė sakyčiau pavyko neblogai, kadangi mokyklos kieme vyko pasirodymas, tai klasėje ilgo spektaklio nedariau(pirmokam ir taip sunku išsėdėt), klasės talismanas už atsakytus klausimus padovanojo po čiupą(vaikai buvo patenkinti). Tiesa ant suolų buvau sudėjus maišelius ( tvarkaraštį, pirmas pratybėles),buvo prisegti balionai ir sveikinimai. na kai galėsiu įmesiu nuotraukėles.
Labas vakaras, gera buvo diena, smagi, nuotaikinga, emocinga, tik dabar pasijutau pavargusi. Gero vakaro visoms su savo šeimomis, nuotraukytes atsiųsiu kai tik atsiras jėgų susikelti:)
QUOTE(janiku @ 2011 08 31, 20:56)
Labukas, labai ačiū už pagalbą.
Šiandien labai graži šventė buvo, pačiai smagu. Tik keli vaikai atėjo iš tokių skurdžių šeimų ir tokie purvini, kad norisi pirtį užkurti ir išmirkyti juos, bet kai pažiūrėjau į mamas tai vaikai pasirodė visiškai nieko. Ir kaip juos įtraukti į bendrą veiklą, kai visi šalinasi
QUOTE(staben @ 2011 09 01, 16:13)
Mergaitės, gal kas turėsit kompiuternio raštingumo pagrindus????
daug metų turiu tokį būrelį, gal pasidalinsime idėjomis?
smagu skaityti tokius šventinius įspūdžius
Su svente visas
Mes ir linksmai atsventem rugsejo 1-aja. Gera pradzia - puse darbo.
Mes ir linksmai atsventem rugsejo 1-aja. Gera pradzia - puse darbo.
Sveikutės, ir pas mus graži šventė buvo, viskas sklandžiai praėjo, dar Pegasas maloniai nustebino, visos gavom dovanų po du Jacobs puodelius, mielos kolegės, kas nežinot apie šią akciją, prašom į Pegasą su mokytojo pažymėjimu, malonu gauti dovanas
Gal kas turės sporto būrelį, pasidalintumėm mintimis
Papildyta:
Ir man kyla noras pačiai mokinius imt ir išmaudyt, veidukai prašviesėtų, plaukus sušukuot mergaitėm. Ansčiau nešdavau savo vaikų drabužėlius, bet kai pamačiau, kaip jie ,,tausojami"-nebenešu.
Gal kas turės sporto būrelį, pasidalintumėm mintimis
Papildyta:
QUOTE(viga @ 2011 09 01, 20:40)
Labukas, labai ačiū už pagalbą.
Šiandien labai graži šventė buvo, pačiai smagu. Tik keli vaikai atėjo iš tokių skurdžių šeimų ir tokie purvini, kad norisi pirtį užkurti ir išmirkyti juos, bet kai pažiūrėjau į mamas tai vaikai pasirodė visiškai nieko. Ir kaip juos įtraukti į bendrą veiklą, kai visi šalinasi
Ir man kyla noras pačiai mokinius imt ir išmaudyt, veidukai prašviesėtų, plaukus sušukuot mergaitėm. Ansčiau nešdavau savo vaikų drabužėlius, bet kai pamačiau, kaip jie ,,tausojami"-nebenešu.
Noriu prisidėti prie sveikinimų ir visų nuoširdžių palinkėjimų.Nors naktis praėjo neramiai- šventė praėjo puikiai. O dabar atejo baisus nuovargis
Kaip sugebat ,moterys, rugsėjo 1-osios rytą apsilankyti šiame puslapyje. nu jūs ir greitos, apsukrios...
Kaip sugebat ,moterys, rugsėjo 1-osios rytą apsilankyti šiame puslapyje. nu jūs ir greitos, apsukrios...