Man jau ramu Nusiunciau į paštą prie rugsėjo pirmosios kelias savo klasės nuotraukas
Šventė, manau, pakankamai gerai praėjo. Tik... vaikams buvau padariusi dovanėles - varpelius su saldainiais. Tai kai jiems įteikiau dauguma saldainius suvalgė, o kai pabaigiau visą informaciją susakyti, keli berniukai priėję sako "o kur tą varpelį dėti?" Nelabai jie supranta ir neįvertina mokytojos įdėto darbo ir pastangų. Maniau, labai apsidžiaugs
Visas koleges sveikinu su naujų mokslo metų pradžia!!!
SU RUGSĖJO 1 ĄJĄ . KANTRYBĖS, STIPRYBĖS, FANTAZIJOS
su nelauktai laukta svente!!
ideju, istvermes, kantrybes, isradingumo ir kalnu kalna sveikatos
begu svest kada reik rastt laiko suskaityt, ka pridiskutavot, priplepejot, pusantros temos
ideju, istvermes, kantrybes, isradingumo ir kalnu kalna sveikatos
begu svest kada reik rastt laiko suskaityt, ka pridiskutavot, priplepejot, pusantros temos
Su rugsėjo 1-ąją, mielosios Linkiu kūrybiškumo, energingumo, be abejo, sveikatėlės ir daug kantrybės
Sveikinu visas koleges su naujų darbų, iššūkių pradžia Kūrybingų, sėkmingų mokslo metų, daug meilės, atsidavimo ir gerų emocijų Jums ir mokinukams
QUOTE(Šarkka @ 2011 09 01, 14:49)
Su rugsėjo 1-ąją, mielosios Linkiu kūrybiškumo, energingumo, be abejo, sveikatėlės ir daug kantrybės
[B]Rugsėjis... Ir vėl rugsėjis... Kai kam - eilinis, o kai kam - pirmasis. Į mokyklos kiemelį renkasi tokie nuskaidreje, naivūs ir tyri žmogučiai. Tikri mokiniai- vienas tempia uz save didesnę puokštę, kitas maskatuoja nuleipusią gėlelę, trečias dairosi, kaip greičiau ta mamos įbrukta gele atsikratyt... O žvilgsniai, žvilgsniai, šypsenos, šypsenos... Vel viskas is naujo, į naują, į geresnį. Matykim, tikėkim - gyvenkim šviesiai. [/B]
Su Rugsėju, mielos kolegos !
tiek ruoštasi, tiek pergyventa, tiek rūpintasi..... tik šast ir prabėgo ta rugsėjo 1-oji
Kūrybingų ir kantrybingų metų, mielos kolegės
tai pati jų sugalvok, pavartyk vadovėlius, pagal kuriuos dirbsi ir pritaikyk temą: sveikas maistas, rūkymo, narkotikų žala, sportas ir t.t. Sveika gyvensena labai plati sąvoka, daug ką pritaikyti gali.
Papildyta:
vėliau į paštą atsiųsiu papuoštos klasės foto
Kūrybingų ir kantrybingų metų, mielos kolegės
QUOTE(NOKIA @ 2011 08 31, 16:33)
Gal kuri turit sveikos gyvensenos temas, kurias reikia integruoti? Liepė jas rašyti, o nežinau kur rasti.
tai pati jų sugalvok, pavartyk vadovėlius, pagal kuriuos dirbsi ir pritaikyk temą: sveikas maistas, rūkymo, narkotikų žala, sportas ir t.t. Sveika gyvensena labai plati sąvoka, daug ką pritaikyti gali.
Papildyta:
vėliau į paštą atsiųsiu papuoštos klasės foto
Sveikutės mergaitės
Nuoširdus ačiū visoms už gimtadienio sveikinimus
Visoms kolegėms sveikinimai mūsų šventės proga
Atšventėm ir vėl kibsim į darbus Tad visoms sėkmės ir kantrybės
sveikutės mielos kolegės
nu ir dar karteli su bepraeinančia švente, su ateinančiu didžiuliu darbymečiu...
savo vaikelį apie kurį pasakojau vakar vakare, sulaukiau. Sulaukiau ir labai labai stipraus jo apsikabinimo ir žodžių:,,Mokytoja, kaip aš jūsų pasiilgau, paprašykit mano mamos, kad man leistų pabūt mokykloje ilgiau, noriu pabūt su jumis". Aišku vos sutvardžiau ašaras,(tuoj turėjau vest šventę) aplink mane buvusios mamos apsiverkė. Po šventės mamai pasakiau , tiksliau liepiau, kad vaikas ateitų į mokyklą tada ir tada iš jos grįš ne anksčiau kaip tada ir tada. Vaiko akys švytėjo, o mamai tas nelabai patiko...bet paskui sutiko, nes suprato, kad kito kelio nėra...
grįžau namo ir galvoju, ar iš tikrųjų aš pedagogiškai pasielgiau???Bet tai dariau vaiko labui...
Mergaitės, gal kas turėsit kompiuternio raštingumo pagrindus????
nu ir dar karteli su bepraeinančia švente, su ateinančiu didžiuliu darbymečiu...
savo vaikelį apie kurį pasakojau vakar vakare, sulaukiau. Sulaukiau ir labai labai stipraus jo apsikabinimo ir žodžių:,,Mokytoja, kaip aš jūsų pasiilgau, paprašykit mano mamos, kad man leistų pabūt mokykloje ilgiau, noriu pabūt su jumis". Aišku vos sutvardžiau ašaras,(tuoj turėjau vest šventę) aplink mane buvusios mamos apsiverkė. Po šventės mamai pasakiau , tiksliau liepiau, kad vaikas ateitų į mokyklą tada ir tada iš jos grįš ne anksčiau kaip tada ir tada. Vaiko akys švytėjo, o mamai tas nelabai patiko...bet paskui sutiko, nes suprato, kad kito kelio nėra...
grįžau namo ir galvoju, ar iš tikrųjų aš pedagogiškai pasielgiau???Bet tai dariau vaiko labui...
Mergaitės, gal kas turėsit kompiuternio raštingumo pagrindus????
Su švente, Mielosios.
Smagių akimirkų, kantrybės ir optimizmo!
Darbai prasideda!
Smagių akimirkų, kantrybės ir optimizmo!
Darbai prasideda!