Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 13 tema,

Man jau ramu smile.gif Nusiunciau į paštą prie rugsėjo pirmosios kelias savo klasės nuotraukas mirksiukas.gif
Šventė, manau, pakankamai gerai praėjo. Tik... vaikams buvau padariusi dovanėles - varpelius su saldainiais. Tai kai jiems įteikiau dauguma saldainius suvalgė, o kai pabaigiau visą informaciją susakyti, keli berniukai priėję sako "o kur tą varpelį dėti?" doh.gif Nelabai jie supranta ir neįvertina mokytojos įdėto darbo ir pastangų. Maniau, labai apsidžiaugs blush2.gif
Atsakyti
Visas koleges sveikinu su naujų mokslo metų pradžia!!!
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif SU RUGSĖJO 1 ĄJĄ . KANTRYBĖS, STIPRYBĖS, FANTAZIJOS
Atsakyti
su nelauktai laukta svente!!
ideju, istvermes, kantrybes, isradingumo ir kalnu kalna sveikatos
4u.gif
user posted image
begu svest mirksiukas.gif kada reik rastt laiko suskaityt, ka pridiskutavot, priplepejot, pusantros temos blush2.gif doh.gif ax.gif
Atsakyti
Su rugsėjo 1-ąją, mielosios 4u.gif Linkiu kūrybiškumo, energingumo, be abejo, sveikatėlės ir daug kantrybės smile.gif

Atsakyti
Sveikos,

sveikinu visas su MOKSLO IR ŽINIŲ DIENA user posted image
"Pegaso" knygyno dovana mokytojams man labai patiko. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auglina: 01 rugsėjo 2011 - 14:25
Sveikinu visas koleges su naujų darbų, iššūkių pradžia 4u.gif Kūrybingų, sėkmingų mokslo metų, daug meilės, atsidavimo ir gerų emocijų Jums ir mokinukams 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Šarkka @ 2011 09 01, 14:49)
Su rugsėjo 1-ąją, mielosios  4u.gif  Linkiu kūrybiškumo, energingumo, be abejo, sveikatėlės ir daug kantrybės  smile.gif

[B]Rugsėjis... Ir vėl rugsėjis... Kai kam - eilinis, o kai kam - pirmasis. Į mokyklos kiemelį renkasi tokie nuskaidreje, naivūs ir tyri žmogučiai. Tikri mokiniai- vienas tempia uz save didesnę puokštę, kitas maskatuoja nuleipusią gėlelę, trečias dairosi, kaip greičiau ta mamos įbrukta gele atsikratyt... O žvilgsniai, žvilgsniai, šypsenos, šypsenos... Vel viskas is naujo, į naują, į geresnį. Matykim, tikėkim - gyvenkim šviesiai. [/B]
Su Rugsėju, mielos kolegos ! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
tiek ruoštasi, tiek pergyventa, tiek rūpintasi..... tik šast ir prabėgo ta rugsėjo 1-oji g.gif biggrin.gif
Kūrybingų ir kantrybingų lotuliukas.gif metų, mielos kolegės biggrin.gif

QUOTE(NOKIA @ 2011 08 31, 16:33)
Gal kuri turit sveikos gyvensenos temas, kurias reikia integruoti? Liepė jas rašyti, o nežinau kur rasti.

tai pati jų sugalvok, pavartyk vadovėlius, pagal kuriuos dirbsi ir pritaikyk temą: sveikas maistas, rūkymo, narkotikų žala, sportas ir t.t. Sveika gyvensena labai plati sąvoka, daug ką pritaikyti gali.

Papildyta:
vėliau į paštą atsiųsiu papuoštos klasės foto
Atsakyti

Sveikutės mergaitės 4u.gif
Nuoširdus ačiū visoms už gimtadienio sveikinimus aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif

Visoms kolegėms sveikinimai mūsų šventės proga drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Atšventėm ir vėl kibsim į darbus bigsmile.gif Tad visoms sėkmės ir kantrybės doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
sveikutės mielos kolegės clap.gif
nu ir dar karteli su bepraeinančia švente, su ateinančiu didžiuliu darbymečiu...
savo vaikelį apie kurį pasakojau vakar vakare, sulaukiau. Sulaukiau ir labai labai stipraus jo apsikabinimo ir žodžių:,,Mokytoja, kaip aš jūsų pasiilgau, paprašykit mano mamos, kad man leistų pabūt mokykloje ilgiau, noriu pabūt su jumis". Aišku vos sutvardžiau ašaras,(tuoj turėjau vest šventę) aplink mane buvusios mamos apsiverkė. Po šventės mamai pasakiau , tiksliau liepiau, kad vaikas ateitų į mokyklą tada ir tada iš jos grįš ne anksčiau kaip tada ir tada. Vaiko akys švytėjo, o mamai tas nelabai patiko...bet paskui sutiko, nes suprato, kad kito kelio nėra...
grįžau namo ir galvoju, ar iš tikrųjų aš pedagogiškai pasielgiau???Bet tai dariau vaiko labui...
Mergaitės, gal kas turėsit kompiuternio raštingumo pagrindus????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo staben: 01 rugsėjo 2011 - 15:16
Su švente, Mielosios. 4u.gif
Smagių akimirkų, kantrybės ir optimizmo!
Darbai prasideda!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eda77: 01 rugsėjo 2011 - 15:35