Dažnai neįvertiname to,kokią galią turi prisilietimas,šypsena,malonus žodis,sugebėjimas išklausyti,rūpestis ar nuoširdus komplimentas - visa tai gali pakeisti mūsų gyvenimus. L.Buskalija
Šie žodžiai labai tinka ir mums, Su švente, mielosios, stiprios sveikatos, didelės kantrybės, būkit mylinčios ir mylimos, ne tik mokykloj, bet ir savo asmeniniame gyvenime. Puikios nuotaikos visoms rytoj
Mano nuotaika sujaukta, spėjau viską susitvarkyti viskas buvo puiku, bet sužinjau, kad mano vieną vaikiuką sumušė mama, buvo atvažiavę vaikų teisės,... tai kaži ar aš jo sulauksiu rytoj... labai labai liūdna... Labai gaila vaiko.... Tikrai su dideliu nerimu laukiu rytdienos
Šie žodžiai labai tinka ir mums, Su švente, mielosios, stiprios sveikatos, didelės kantrybės, būkit mylinčios ir mylimos, ne tik mokykloj, bet ir savo asmeniniame gyvenime. Puikios nuotaikos visoms rytoj
Mano nuotaika sujaukta, spėjau viską susitvarkyti viskas buvo puiku, bet sužinjau, kad mano vieną vaikiuką sumušė mama, buvo atvažiavę vaikų teisės,... tai kaži ar aš jo sulauksiu rytoj... labai labai liūdna... Labai gaila vaiko.... Tikrai su dideliu nerimu laukiu rytdienos
QUOTE(staben @ 2011 09 01, 00:25)
sužinjau, kad mano vieną vaikiuką sumušė mama, buvo atvažiavę vaikų teisės,... tai kaži ar aš jo sulauksiu rytoj... labai labai liūdna... Labai gaila vaiko.... Tikrai su dideliu nerimu laukiu rytdienos
Užjaučiu, labai pakerta jėgas tokie baisūs įvykiai.
Visoms geros šventės ir gero šampano taurės po jos
Įkėliau ir aš foto į albumą. Realiai klasėje atrodo gražiau.
QUOTE(staben @ 2011 08 31, 23:25)
Mano nuotaika sujaukta,
Tokie dalykai labai gadina nuotaiką. Gaila vaiko, nes jo nuotaika tikrai ne šventinė. Gaila mokytojos, kuriai tokie įvykiai nutinka prieš pat šventę.
Bet mes juk stiprios, mes juk mokytojos, viską iškęsim, mokam atleisti, mokam užjausti, mokam suprasti... Net ir pro sukąstus dantis šypsomės... Toks mūsų darbas
Su svente, mergaites gero starto ..
Su MŪSŲ ŠVENTE: kūrybos, išminties, tobulėjimo, šviesių ir kilnių tikslų
Labas rytas
Su pirmąją mokslo metų diena!
Kantrybės šiame 10 mėnesių
Trunkančiame realybės šou,
Kurio prizas- 2 mėnesiai atostogų.
Su Rugsėjo 1-ąja.
Su Rugsėjo 1-ąja.
QUOTE(simba3 @ 2011 09 01, 06:27)
Labas rytas
Su Rugsėjo 1-ąja.
Su Rugsėjo 1-ąja.
Sveikutės,
kaip greit praeina tai , kas nuostabu. Dabar vėl lauksime ateinančios naujos vasaros, o per tą laukimą gyvensime prisiminimais sukauptais iš šios. Juk sako, kad šventė irgi yra laukimas.
Taigi, su rugsėjo 1 -osios švente. Tegul būna ramybė ir laukimas...
QUOTE(Iruciukass @ 2011 08 31, 16:10)
Priešrugsėjinė karštligė. Nenusimink, nėra to blogo, kas neišeitų į gerą. Gražios šventės rytoj.
Norėjau paklausti, ar nebūtų galima žvilgterėti į pasiekimų knygeles kokias susikūrėte? Mes dar neapsisprendėm dėl jų. Galvojam, gal naudoti Pradinuko užrašus? Kuris variantas geresnis???
Norėjau paklausti, ar nebūtų galima žvilgterėti į pasiekimų knygeles kokias susikūrėte? Mes dar neapsisprendėm dėl jų. Galvojam, gal naudoti Pradinuko užrašus? Kuris variantas geresnis???
aisku galima. imesiu i pasta savaitgali.