Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 13 tema,

QUOTE(leliuko_mama @ 2011 08 30, 22:23)
gal sita http://vijole.webs.c...arkarasciai.htm (gal niekas nesupyks, kad viesai idejau....)

Ačiū bis.gif Ačiūbis.gif Ačiū bis.gif Ačiūbis.gif
Papildyta:
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 08 30, 22:19)
kauliukas tikrai yra, dar vakar ji maciau, lendu pasniukstineti

O ką jūs darote su tuo kauliuku ? 4u.gif

Man irgi šiandien naktelė bemiegė, rytoj taip pat blink.gif - bet turėsiu įrodymą vyrui, jog aš ne tokia vienintelė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 08 30, 23:33)
vesk į paiešką žodžius: pirmai pamokai, rasi  biggrin.gif Laiškas atsiųstas rugpjūčio 18 d.

Ačiū. Lekiu žiūrėt rolleyes.gif

QUOTE(rutagra @ 2011 08 30, 23:42)
O ką jūs darote su tuo kauliuku ?  4u.gif

Rugsėjo 1 mesim kauliuką, kokios pamokos išsiridens, tokios ir bus kitą dieną mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 08 30, 22:00)
O aš to pamokų kauliuko nerandu unsure.gif Tikiu, kad jis yra, bet akys nemato, nes miegojau vos 4 valandas. Nėjo niekaip užmigt, o ir pribudau puse 6.

Kauliukas mano, kauliukas mano lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Jei kuri negalit patekt į paštą, užeikit tiesiai pas mane į svečius
http://vilma-manouzrasai.blogspot.com/ biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2011 08 30, 23:00)
Kauliukas mano, kauliukas mano lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Jei kuri negalit patekt į paštą, užeikit tiesiai pas mane į svečius
http://vilma-manouzrasai.blogspot.com/  biggrin.gif

Ačiū thumbup.gif
Atsakyti
baisu.dar neprasidejo mokslo metai, o as jau pavargau.praeita savaite nuo 9 iki 17val mokykloje dirbau,o iki klases net nenueidavau.pagaliau sukureme pasiekimu knygeles, pabaigem vasaros stovykla su futbolu,veiklos planai ir tt. susinervavus ir pavargus dviem dienom isvaziavau prie juros.tad jau vakar iskart i klase nulekiau ir snd pabaigiau susitvarkyti.nenoriu rytojaus. dar ir masina sugedo vakar, tai gerai,kad pataise, bet snd uzsisvajojus prie mokyklos i tvora ivaziavau.nezinau kas cia daros. verysad.gif o kaip pagalvoju koks bus sunkus rugsejis su popieriu tvarkymu,tai plaukai siausiasi.
Atsakyti
lengvo jums starto rytoj, mielos koleges 4u.gif as si rugseji pasitinku ne kaip mokytoja verysad.gif o tik kaip pirmokes mama smile.gif pazadu ir toliau jus lankyti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ingredb @ 2011 08 31, 15:09)
baisu.dar neprasidejo mokslo metai, o as jau pavargau.praeita savaite nuo 9 iki 17val mokykloje dirbau,o iki klases net nenueidavau.pagaliau sukureme pasiekimu knygeles, pabaigem vasaros stovykla su futbolu,veiklos planai ir tt. susinervavus ir pavargus dviem dienom isvaziavau prie juros.tad jau vakar iskart i klase nulekiau ir snd pabaigiau susitvarkyti.nenoriu rytojaus. dar ir masina sugedo vakar, tai gerai,kad pataise, bet snd uzsisvajojus prie mokyklos i tvora ivaziavau.nezinau kas cia daros. verysad.gif o kaip pagalvoju koks bus sunkus rugsejis  su popieriu tvarkymu,tai plaukai siausiasi.

Priešrugsėjinė karštligė. Nenusimink, nėra to blogo, kas neišeitų į gerą. Gražios šventės rytoj.
Norėjau paklausti, ar nebūtų galima žvilgterėti į pasiekimų knygeles kokias susikūrėte? Mes dar neapsisprendėm dėl jų. Galvojam, gal naudoti Pradinuko užrašus? Kuris variantas geresnis???
Atsakyti
Gal kuri turit sveikos gyvensenos temas, kurias reikia integruoti? Liepė jas rašyti, o nežinau kur rasti.
Gražaus Jums ryt ryto ir šventės.
Atsakyti
Laba diena mergaites 4u.gif
Na su artejancia svente Jus wink.gif Ar tai galima pavadinti svente? blush2.gif 4u.gif smile.gif
As i Jusu pradinukiu bureli ilendu su klausimeliu, gal zinote i ka reikia kreiptis, kur ieskoti, kam skambinti ir pan norint isklausyti lietuviu kalbos mokymo pradinėse klasėse metodikos kursą?

Nepykit jei sutrukdziau Jusu pokalbi , nzn kur kreiptis tai pamaniau, kad Jus turetumete zinoti blush2.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Net keista, kad siandien tiek mažai prirašiusios hihihi.gif Pastoviai po kokius 3-5 lapus reikėdavo perskaityti. Turbūt visos intensyviai ruošiasi Rugsėjo 1-ąjai wub.gif
Būkite atidžios, kad kuo mažiau nelaimių vairuojant mašinas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingredb @ 2011 08 31, 16:09)
baisu.dar neprasidejo mokslo metai, o as jau pavargau

Vuskas bus gerai. Praeis šventė ir viskas stosis į savo vėžes rolleyes.gif

QUOTE(VAMI @ 2011 08 31, 16:47)
lengvo jums starto rytoj, mielos koleges 4u.gif as si rugseji pasitinku ne kaip mokytoja  verysad.gif  o tik kaip pirmokes mama smile.gif pazadu ir toliau jus lankyti  wub.gif

Sveikinu pirmokėlės mamytę. Linkiu gerų mokslo metų 4u.gif

Ką tik grįžau namo po didelės dozės atpalaiduojamojo masažo biggrin.gif Tiksliau- iš kirpyklos mirksiukas.gif Apturėjau didelį malonumą plaunant galvą, nes visą laiką masažavo, glostė. Ir taip apie 15 minučių. Paskui dar miela mano kirpėja atidžiai ir švelniai kirpo mano gaurus blush2.gif Grįžau švytinti ir labai geros nuotaikos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(SiditaV @ 2011 08 31, 18:31)
Laba diena mergaites 4u.gif
Na su artejancia svente Jus wink.gif Ar tai galima pavadinti svente? blush2.gif  4u.gif  smile.gif
As i Jusu pradinukiu bureli ilendu su klausimeliu, gal zinote i ka reikia kreiptis, kur ieskoti, kam skambinti ir pan norint isklausyti lietuviu kalbos  mokymo pradinėse klasėse metodikos kursą?

Nepykit jei sutrukdziau Jusu pokalbi , nzn kur kreiptis tai pamaniau, kad Jus turetumete zinoti  blush2.gif
4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Labukas, visas sveikinu su rugsėjo 1- ąja, džiaukimės, kad turime darbus, ir kai bus labai sunku matykime vaikų kaktose užrašą ,,Mano atlyginimas", bet tikiuosi iki to nei viena neprieisime.
Dėl metodikos kursų reikėtų kreiptis į VPU arba ŠU pradinio ugdymo katedrą ar kažką panašaus, nežinau kaip tiksliai vadinasi. Nes visur kitur organizuojami tobulinimosi kursai
Atsakyti