Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 13 tema,

Sveikinimai švenčiančioms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
zuzanėle, gal tai Tave paguos arba sutvirtins
Gyvenimo pamokos

Žymi Rusijos artistė Liudmila Gurčenko per savo 75-ečio jubiliejų pasakė: "Kažkada jaunystėje mano tėvas man pasakė, - jei tau spjauna į nugarą, reiškia, tu eini teisinga kryptimi – dabar aš suprantu, kad tai didi išmintis“.
Taigi ir šioje istorijoje, viskas kaip gyvenime.
Išminčius asilas
Kartą vieniems ūkininkams įkrito į šulinį asilas. Kol ūkininkas galvojo, ką daryti, gyvūnas leido liūdnus garsus, prašėsi ištraukiamas. Galiausiai ūkininkas apsisprendė. Jis paskaičiavo, kad ištraukimas kainuotų gana brangiai, bet kadangi asilas jau senas, jis nebėra labai reikalingas žemės ūkio darbams, todėl neapsimoka jo iškelti ir pakvietė visus savo kaimynus užkasti šulinį. Jie visi pradėjo dirbti. Asilas suprato, ką žmonės sugalvojo daryti ir pradėjo garsiai rėkti. Bet po kiek laiko visų nuostabai jis nusiramino. Po kelių žemės kastuvų ūkininkas nusprendė patikrinti, kaip jis ten, gal jau nebegyvas... Ūkininkas buvo labai nustebęs iš to, ką pamatė. Kai žemė krito asilui ant nugaros, jis stengėsi ją nusipurtyti, suminti ir vis atsistoti ant viršaus. Nors ūkininkas su kaimynais ir toliau vertė žemę į šulinį, kiekvieną kartą gyvūnas ją nusipurtydavo, sumindavo ir vis iškopdavo į viršų. Labai greitai visi buvo nustebinti, kai asilas šoktelėjo virš šulinio krašto ir, dar kartą nusipurtęs, nesustodamas nubėgo tolyn nuo savo buvusio šeimininko.
Gyvenime jūs sutiksite daug purvo ir kiekvieną kartą, kai likimas atsiųs jums to purvo vis naują dozę, nepasiduokite, o tik nusipurtę eikite pirmyn aukštai iškėlę galvą. Kiekviena iškilusi ir įveikta problema – tai galimybė tapti stipresniu. Jei nesustosite ir nepasiduosite, tikrai išbrisite iš bet kurio jums neteisėtai pilto purvo.

Vietoj moralo:

Norint būti laimingu ir kad tau sektųsi, reikia žinoti penkias paprastas tiesas:

1. Išlaisvink savo širdį iš nuoskaudų – NUOŠIRDŽIAI ATSIPRAŠYK TŲ, KAS TAVE ĮSKAUDINO IR BŪTINAI ATLEISK JIEMS PATS – jie tada tikrai nebepyks ant tavęs ir nelinkės tau nieko blogo.
2. Išlaisvink savo protą nuo tau atrodančių didžiulių rūpesčių - dauguma jų tiesiog lengvai išsispręs – VISADA ATSIRAS KAŽKAS, KAS TAU PADĖS.
3. Gyvenk sąžiningai ir teisingai, o svarbiausiai niekam nelinkėk blogio, nepilk purvo, nesiųsk prakeiksmo ir nekenk - net mintyse, nes bet kas, ką pasiųsi ar palinkėsi kitam, tau pačiam sugrįš dešimteriopai didesniu blogiu ir smūgiu – atsiras netikėtos bėdos ar ligos.
4. Visada duok daugiau, negu tavęs prašo.
5. Tikėkis gauti mažiau, negu tau reikia, tada niekada nenusivilsi.
Merginos, visiškai neturiu laiko, nieko nespėju, matyt, per daug giebiu doh.gif
Atsakyti
Pusele30, su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Šiandien posėdyje pavaduotoja užrašė tokius žodžius:
...Degte dega šermukšniai. Vasara tokia trumpa. Ir mes pakeliui į rugsėjį...
Kad tik užtektų šviesos tame kelyje, kad tik nepavargtum nustebti, kad tik pamiltum vieną vienintelę (bet tokią tikrą!) akimirką.
Su Rugsėjo viltimi!
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2011 08 30, 21:26)
...Degte dega šermukšniai. Vasara tokia trumpa. Ir mes pakeliui į rugsėjį...
Kad tik užtektų šviesos tame kelyje, kad tik nepavargtum nustebti, kad tik pamiltum vieną vienintelę (bet tokią tikrą!) akimirką.
Su Rugsėjo viltimi!

Oi, kaip gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(viga @ 2011 08 30, 22:03)
Gyvenimo pamokos

Tikrai išmintinga pasaka. Bet dažniau pasiseka išgirsti, nei tai pamatyti ar padaryti ax.gif

QUOTE(agė-melagė @ 2011 08 30, 22:26)

Labai gražūs žodžiai wub.gif
Atsakyti
Su gimtadieniu, šampanistės birthday.gif birthday.gif birthday.gif

Prasidėjo RUGSĖJO PIRMOSIOS sindromas - kantrybė senka, galvoje chaosas 4u.gif - kaip gera bus ketvirtadienio pavakarėje blush2.gif
Merginos, padėkite ir man.. Niekur neberandu, kur kalbėjome apie pamokų tvarkaraščius. Kažkas buvo įmetęs dar ir nuorodą šablonų blush2.gif - ieškau lengvesnio būdo, bet pati niekur neradau blink.gif .. Atidumas lygus nuliui blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rutagra @ 2011 08 30, 22:55)
Prasidėjo RUGSĖJO PIRMOSIOS  sindromas - kantrybė senka, galvoje chaosas  4u.gif  - kaip gera bus ketvirtadienio pavakarėje  blush2.gif

Aš po šiandienos atsipalaidavau ir rami laukiu rugsėjo 1 šventės mirksiukas.gif

Man ne ketvirtadienio pavakarę, o po šventės bus jau gera... Prasidės įprastas darbas rolleyes.gif

O aš to pamokų kauliuko nerandu unsure.gif Tikiu, kad jis yra, bet akys nemato, nes miegojau vos 4 valandas. Nėjo niekaip užmigt, o ir pribudau puse 6.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 30 rugpjūčio 2011 - 21:02
QUOTE(zuzanele @ 2011 08 30, 22:00)
O aš to pamokų kauliuko nerandu unsure.gif Tikiu, kad jis yra, bet akys nemato, nes miegojau vos 4 valandas. Nėjo niekaip užmigt, o ir pribudau puse 6.

blush2.gif Kokio kauliuko? Jei žinočiau, gal galėčiau padėti biggrin.gif
Tai niekas trafaretų nuorodos neišsisaugojo? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rutagra @ 2011 08 30, 22:13)
blush2.gif Kokio kauliuko? Jei žinočiau, gal galėčiau padėti  biggrin.gif
Tai niekas trafaretų nuorodos neišsisaugojo?  blush2.gif

kauliukas tikrai yra, dar vakar ji maciau, lendu pasniukstineti
Atsakyti
QUOTE(rutagra @ 2011 08 30, 21:55)
Su gimtadieniu, šampanistės  birthday.gif  birthday.gif  birthday.gif

Prasidėjo RUGSĖJO PIRMOSIOS  sindromas - kantrybė senka, galvoje chaosas  4u.gif  - kaip gera bus ketvirtadienio pavakarėje  blush2.gif
Merginos, padėkite ir man.. Niekur neberandu, kur kalbėjome apie pamokų tvarkaraščius. Kažkas buvo įmetęs dar ir nuorodą šablonų  blush2.gif  - ieškau lengvesnio būdo, bet pati niekur neradau  blink.gif .. Atidumas lygus nuliui  blush2.gif  blush2.gif

gal sita http://vijole.webs.c...arkarasciai.htm (gal niekas nesupyks, kad viesai idejau....)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliuko_mama: 30 rugpjūčio 2011 - 21:26
Na ir pavėlavau,
Su praėjusiais ir besibaigiančiais gimtadieniais, visoms jubiliatėms!
Tikiuosi, kad visi gimtadienio norai išsipildė. To ir linkiu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rutagra @ 2011 08 30, 21:55)
Su gimtadieniu, šampanistės  birthday.gif  birthday.gif  birthday.gif

Merginos, padėkite ir man.. Niekur neberandu, kur kalbėjome apie pamokų tvarkaraščius. Kažkas buvo įmetęs dar ir nuorodą šablonų  blush2.gif  - ieškau lengvesnio būdo, bet pati niekur neradau  blink.gif .. Atidumas lygus nuliui  blush2.gif  blush2.gif

ar kalbi apie nuorodas remeliu? jei taip - radau. Peržiūrėk nuorodas rugpjūčio 11d.
Papildyta:
QUOTE(zuzanele @ 2011 08 30, 22:00)
Aš po šiandienos atsipalaidavau ir rami laukiu rugsėjo 1 šventės mirksiukas.gif

Man ne ketvirtadienio pavakarę, o po šventės bus jau gera... Prasidės įprastas darbas rolleyes.gif

vesk į paiešką žodžius: pirmai pamokai, rasi biggrin.gif Laiškas atsiųstas rugpjūčio 18 d.
Atsakyti
Sveikutės.
SU GIMTADIENIU PUSELE clap.gif clap.gif clap.gif happybday.gif

Kaip jūs greitai prikalbėjote. O aš iki vakaro penkių sėdžiu mokykloje. Neramu prieš šventę, darbo daug, kaip ir spėti viską g.gif Jūs turite laiko paplepėti, o aš taip norėčiau, bet nerandu jo ax.gif Aš manau po šventės vėl bus jo daugiau. Geros visoms šventės 4u.gif Rytoj vėl dirbsiu iki vakaro, daug dar darbo turiu.
Atsakyti