Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 13 tema,

QUOTE(auglina @ 2011 08 28, 22:44)
Tokio būrelio neturėsiu, bet esu dariusi su vaikais  darbelius iš vilnos, odos.  O ir aš  pati  labai mėgstu  daryti papuošalus ( ir ne tik juos)  iš odos  blush2.gif

Aš taip pat turiu būrelį rankdarbių. šiemet dirbsiu su antrokais. būrelyje vien mergaitės.pasiplanavau ir velti iš vilnos, ir dekupažą daryti, ir siūti. matysiu kaip gausis. jei ką puikaus padarysiu, pasidalinsiu su kitomis, vedančiomis panašų būrelį.
Atsakyti
sveikutės, visų pirma sveikinimai su gimtadieniu, Pusele user posted image Ir aš labai norėčiau darbelių būrelio, bet nieks neduoda, kaip ir pernai turėsiu sporto būrelį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavilonyte: 30 rugpjūčio 2011 - 18:14
Sveikinimai švenčiančioms gimtadienius 4u.gif .
O aš su rugsėjo pirmąja gavau dovaną - mane nubaudė policija už nevietoje pastatytą automobilį. Nepastebėjau ženklo. doh.gif doh.gif doh.gif Mokslo metai prasideda nekaip....
Atsakyti
Riešutasgile su praėjusiu gimtadieniu
user posted image

Pusele30 su tavo švente user posted image

Šiandien ir aš jau baigiau pasipuošti savo klasę. Ryt bandysiu nufotografuoti, įkelsiu jūsų peržiūrai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.s: 30 rugpjūčio 2011 - 18:26
aš jau irgi baigiau ruošti klasę, bandysiu nufotografuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(INEXS @ 2011 08 30, 18:40)
Sveikutes. Gal zinote kokiame tinklalapyje yra pradinukams aprasai, turiu 4kl., bet nepamenu is kur jis pas mane. Gal yra ir kitoms klasems, kad butu galima vertinti trimestrais ar metu gale. smile.gif

Jei neklystu upc puslapyje jie yra. Pati turiu kažkur susikėlus. Šiandien perversiu darbinį kompą, jei rasiu parašysiu.

Pusele30, su gimtadieniu happybday.gif happybday.gif
Atsakyti
Nežinau ar to reikia, gal tiks tai: http://www.upc.smm.l...nis/vertinimas/
Atsakyti
QUOTE(eknos @ 2011 08 30, 20:18)
Sveikinimai švenčiančioms gimtadienius 4u.gif .
O aš su rugsėjo pirmąja gavau dovaną - mane nubaudė policija už nevietoje pastatytą automobilį. Nepastebėjau ženklo. doh.gif  doh.gif  doh.gif Mokslo metai prasideda nekaip....

Aš ir vos per plauką neprisidirbau. Iš priekio važiavo mašina su mėlynais švyturėliais, o aš po vakarykščio streso stebėjau pasyviai ir toliau sau važiavau, nors iš paskos važiavusios mašinos sustojo šalikelėj. Privažiavus arčiau, pamačiau, kad tai policijos mašina. Besilenkiant, kai atsitokėjau, tai nustėrau... Gerai, kad ji skubėjo, o ne apsisuko ir mane pasivijo. Būčiau paplojus pinigėlių doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 30 rugpjūčio 2011 - 19:13
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 08 30, 20:04)

Aciukas. O jus darysit tokius aprasus trimestrais ar tik metu gale? Mums per posedi sake, kad reikia kiekviena trimestra.
Atsakyti
s turiu treciai ir turbut antrai klasei, siaip testai sunkus ir ne visas uzduotis sugebedavo vaikai ispresti tai net ir nezinau g.gif pirksiu ir ketvirtokams bet as mokiniams svieciu bet ne visus ir kartais kai kurias uzduotis ismetu..

ačiū, tai reiškia ne mano vienos tokia nuomonė, per tuos visus darbus jau ir savo jėgomis nebepasitikiu, Šiaip yra labai puikių užduočių, bet kai kurios iš tikrųjų sunkokos, turiu visoms klasėms... dar vis abejoju ar pirkt vaikams
..
Atsakyti
kompas užlūžo ohmy.gif gun_bandana.gif bash.gif Nuvežiau pas meistrą, pataisė. Dabar prisėdau pasidarbuot, o word dokumentų neatidaro nė vieno verysad.gif NUsišaut reikia. Bandysiu spėjimo būdu įsirašyt į flešiuką reikiamus dokumentus ir mokykloj atsispausdint, o tai rugsėjo 1 nuplauks g.gif
Atsakyti

ačiū peliukui, labai geros nuorodos thumbup.gif
Atsakyti