Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 13 tema,

QUOTE(Aurute @ 2011 08 30, 15:11)

Pusele30,  Linksmiausi ir nuoširdžiausi sveikinimai

Na taip prisišventusios galėsim ir dirbt... gerai nusiteikusios...  bigsmile.gif

Stiprybės pirmokėms. Oi kaip gerai prisimenu praėjusius metus. Dabar nao jau antrokai. Tai ramiau jau. O dar džiaugiuos, kad susikooperavę visos pradinukės pasikvietėm lėlių teatrą. Tai klasėse cirkų jau nedarysim.
O šventiškoji pirma pamoka bus rugsėjo antrą dieną tik su vaikais. Nebus žiūrovų ir vertintojų - kritikų, visas dėmesys vaikams...

thumbup.gif Smagu jums. Man irgi noretusi be ziurovu ir vertintoju
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2011 08 29, 23:05)
Ir mane domina, nes turėsiu etnokultūros būrelio 1 val. ax.gif  Ačiū  4u.gif

Jau išsiunčiau į paštą etno kult. planus. Naudokitės į sveikatą, jei tinka.
Atsakyti

Stiprybės pirmokėms. Oi kaip gerai prisimenu praėjusius metus. Dabar nao jau antrokai. Tai ramiau jau. O dar džiaugiuos, kad susikooperavę visos pradinukės pasikvietėm lėlių teatrą. Tai klasėse cirkų jau nedarysim.
O šventiškoji pirma pamoka bus rugsėjo antrą dieną tik su vaikais. Nebus žiūrovų ir vertintojų - kritikų, visas dėmesys vaikams...
[/quote]
Puiki mintis biggrin.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pusele30 - SU TORTADIENIU! Lai pildosi norai...... 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(vaiduuse @ 2011 08 29, 21:17)
Žinau, kad nelengva išsikovoti vietą po saule, bet šiais laikais reikia nagais ir dantimis laikytis  unsure.gif

O aš niekaip nesugebu išmokti kovoti dantimis ir nagais, čia jau mano yda. Viską išgyvenu savyje nors ir žinau, kad taip negerai. Šiandien ir aš patyriau ką reiškia kai tau kiša pagalius į ratus, nemalonus jausmas... verysad.gif
Yra kaip yra. O mes vistiek šypsomės mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eda77: 30 rugpjūčio 2011 - 15:49
QUOTE(zuzanele @ 2011 08 30, 07:45)

Įteikiant jas galima ir laiškelį įteikti. Aišku, reiktų kažką paprasto sukurti. Gal parašyti, kad ji labai laukė šios šventės, kad papuls į geras rankeles.

Kokia gera mintis, bet as jau sveikinimus atspausdinau, iklesiu ri jums, o buciau tikrai sia ideja psinaudojus.Na bet as zodziu tai pasakysiu, ACIU 4u.gif

MIELAS PIRMOKĖLI,

ŠIANDIEN PIRMĄKART ŽAISLIUKAMS
TEKO LIKTI NAMUOSE,
PARKERIS, SĄSIUVINUKAI
VIETOJ JŲ KUPRINĖJE.
TU NUO ŠIANDIEN PIRMOKĖLIS,
TAU – DAUG DAUG SĖKMĖS,
LAI SPALVOTAS VADOVĖLIS
TAPS GERU TAVO DRAUGU!

Tavo pirmoji mokytoja ......
2011-09-01

QUOTE(r.vytaute @ 2011 08 30, 08:58)
Pusele30, su tavo diena!
user posted image

Jungiuosi prie sveikinimu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Šiandien su naujom jėgom kibau į darbą. Valdžios nebuvo, tai darbavausi neskubėdama, be streso, savo malonumui. Viską pasidariau, pasipuošiau, beliko tik sulaukti mokinių. Ryt nešuosi fotoaparatą ir viską nufotografuosiu rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos,

Pusele30, user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2011 08 30, 15:11)

Pusele30,  Linksmiausi ir nuoširdžiausi sveikinimai

Na taip prisišventusios galėsim ir dirbt... gerai nusiteikusios...  bigsmile.gif

Labutis,
kaip Jūs gerai sugalvojote thumbup.gif . Tikrai naujovė, bent jau pas mus.
O valdžia ar nieko nesakė? ar jau yra kas taip darę Jūsų mokykloje? Liuks.
Reikėtų tai ateityje panaudoti. O tėveliai kartu žiūri spektaklį? O vaikučiams
ar paruošėte kokių nors dovanėlių? Labai jau daug priklausinėjau blush2.gif

Ir didžiausi sveikinimai Puselei30 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inusia: 30 rugpjūčio 2011 - 17:33
Sveikutes. Gal zinote kokiame tinklalapyje yra pradinukams aprasai, turiu 4kl., bet nepamenu is kur jis pas mane. Gal yra ir kitoms klasems, kad butu galima vertinti trimestrais ar metu gale. smile.gif
Atsakyti
Nuo pirmokės 4u.gif 4u.gif 4u.gif ( už palaikymą), nes jau užvaldo stresas verysad.gif
Atsakyti
Puselei linkiu pačio didžiausio torto gabalo 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(staben @ 2011 08 29, 20:12)
mergaitės, labai norėčiau Jūsų nuomonės apie Andriuškevičienės Pasitikrinamųjų testų
naudojimą. Man labai įdomu ..

As turiu treciai ir turbut antrai klasei, siaip testai sunkus ir ne visas uzduotis sugebedavo vaikai ispresti tai net ir nezinau g.gif pirksiu ir ketvirtokams bet as mokiniams svieciu bet ne visus ir kartais kai kurias uzduotis ismetu

Mergaites as su jumis nespeju doh.gif doh.gif doh.gif Sveikinu visas su sampadieniu
Atsakyti