QUOTE(simba3 @ 2011 08 30, 07:50)
Labas rytas
As tai biski susinervinus, nu nieko nespeju, liko 2 dienos, o dar nai klasee baigta tvarkyt, o apie sventes scenariju is viso dar nekalbu O tas man nebudinga, as turiu is anksto viska pasidaryt ir rami sedet, nepalieku nieko paskutinei minutei O siemet Ir dar tos pelytes pagamintos, buciau ne pelytes o drugelius geriau darius ar bites Dabar galvoju, gal pelyte turi atnesti pirmokiukams po laiskeli?? Gal kas turit koki neilga, grazu palinkejima?? Toki vaikiska....Ir kur man jas sudet? Vat drugelius tai tikrai alima ant ziedo sutupdyt, o peles?? Matyt teks i krepsi kist
As tai biski susinervinus, nu nieko nespeju, liko 2 dienos, o dar nai klasee baigta tvarkyt, o apie sventes scenariju is viso dar nekalbu O tas man nebudinga, as turiu is anksto viska pasidaryt ir rami sedet, nepalieku nieko paskutinei minutei O siemet Ir dar tos pelytes pagamintos, buciau ne pelytes o drugelius geriau darius ar bites Dabar galvoju, gal pelyte turi atnesti pirmokiukams po laiskeli?? Gal kas turit koki neilga, grazu palinkejima?? Toki vaikiska....Ir kur man jas sudet? Vat drugelius tai tikrai alima ant ziedo sutupdyt, o peles?? Matyt teks i krepsi kist
Aš irgi taip, viską pasidarau iš anksto, tik neaišku kaip bus šiemet
Pelytes, jei jos ant segtuko, galima prisegti prie kokios ištemptos ar nuleistos virvės, dar galima ant medžio šakos susegti.
Įteikiant jas galima ir laiškelį įteikti. Aišku, reiktų kažką paprasto sukurti. Gal parašyti, kad ji labai laukė šios šventės, kad papuls į geras rankeles. Gal, kad bus draugais, kartu keliaus į mokyklą, ruoš pamokas, kad dviem bus drąsiau. Jei vaikų nepažįsti, galima ant pelyčių užklijuoti vaikų vardus ir atėję į mokyklą, tegul pasikabinę ant ant virvutės, ant kaklo su jomis vaikšto. Matysi vardus, pačiai bus lengviau, o ir vaikai greičiau įsimins vien i kitų vardus. Esu darius su aitvariukais taip.
Kaip smagu, kasdien gimtadieniai
[quote=22peliukas22,2011 08 28, 15:53]
Jau pasižymėjau
[/quote
LABAS RYTAS, PELIUK,
lutute1- 1 klasė
Geros dienelės!
Papildyta:
Ir aš širdingai sveikinu gimtadieninkes, gimusias paskutinėmis vasaros dienomis. Skanaus tortadienio ir lengvo rudeninio starto!
Jau pasižymėjau
[/quote
LABAS RYTAS, PELIUK,
lutute1- 1 klasė
Geros dienelės!
Papildyta:
QUOTE(staben @ 2011 08 30, 07:43)
Pusele30 su gimimo diena, sėkmės visur ir visada
Ir aš širdingai sveikinu gimtadieninkes, gimusias paskutinėmis vasaros dienomis. Skanaus tortadienio ir lengvo rudeninio starto!
QUOTE(staben @ 2011 08 30, 07:43)
Pusele30 su gimimo diena, sėkmės visur ir visada
Į SVEIKATĄ .... IR TŪKSTANTĮ ŠYPSENŲ...
Labas rytas
Pusele 30, sveikinimai
Papildyta:
Tokia mintis šovė - tas pelytes segtukus susegti ant vieno didelio popierinio sūrio gabalo, o ant to sūrio gali būti tas laiškutis pirmokams, kurį galima garsiai perskaityti Ir pelytes būtų kur sudėt
Pusele 30, sveikinimai
Papildyta:
QUOTE(simba3 @ 2011 08 30, 06:50)
Labas rytas
Ir dar tos pelytes pagamintos, buciau ne pelytes o drugelius geriau darius ar bites Dabar galvoju, gal pelyte turi atnesti pirmokiukams po laiskeli?? Gal kas turit koki neilga, grazu palinkejima?? Toki vaikiska....Ir kur man jas sudet? Vat drugelius tai tikrai alima ant ziedo sutupdyt, o peles?? Matyt teks i krepsi kist
Ir dar tos pelytes pagamintos, buciau ne pelytes o drugelius geriau darius ar bites Dabar galvoju, gal pelyte turi atnesti pirmokiukams po laiskeli?? Gal kas turit koki neilga, grazu palinkejima?? Toki vaikiska....Ir kur man jas sudet? Vat drugelius tai tikrai alima ant ziedo sutupdyt, o peles?? Matyt teks i krepsi kist
Tokia mintis šovė - tas pelytes segtukus susegti ant vieno didelio popierinio sūrio gabalo, o ant to sūrio gali būti tas laiškutis pirmokams, kurį galima garsiai perskaityti Ir pelytes būtų kur sudėt
Pusele 30, sveikinimai
Pusele 30, ir nuo manes dideli ir silti sveikinimai!
Visas sveikinu su Gimtadieniais su esamais ir praėjusiais
Nebespėju nieko, kažkokia panika apėmusi
Turbūt susirašysiu sąrašą ką turiu dar padaryti savo pirmokėlių klasėje, nes mano galvoje kažkoks chaosas. Kaip jūs viską susitvarkote, gal man kai pirmas kartas...
Nebespėju nieko, kažkokia panika apėmusi
Turbūt susirašysiu sąrašą ką turiu dar padaryti savo pirmokėlių klasėje, nes mano galvoje kažkoks chaosas. Kaip jūs viską susitvarkote, gal man kai pirmas kartas...
Pusele30 su GIMTADIENIU. Linkiu viso ko geriausio
Pusele30, Linksmiausi ir nuoširdžiausi sveikinimai
Na taip prisišventusios galėsim ir dirbt... gerai nusiteikusios...
Stiprybės pirmokėms. Oi kaip gerai prisimenu praėjusius metus. Dabar nao jau antrokai. Tai ramiau jau. O dar džiaugiuos, kad susikooperavę visos pradinukės pasikvietėm lėlių teatrą. Tai klasėse cirkų jau nedarysim.
O šventiškoji pirma pamoka bus rugsėjo antrą dieną tik su vaikais. Nebus žiūrovų ir vertintojų - kritikų, visas dėmesys vaikams...