labas vakarėlis
Jau man ramu, prisikarpiau daaaaaug spalvotų klevo lapų ir prikabinėjau klasėje, dar turėjau pernykščių drugelių
Ačiū mergaitės už įdėjas, mintis ir patarimus. Išlindau iš pašto pilna minčių
QUOTE(agė-melagė @ 2011 08 29, 18:38)
Yra tokia etno knygelė nebloga, jei ryt nepamiršiu galiu atsinešt iš mokyklos ir nuskenuot. ten ir medžiagos neblogos yra ir planas rodos yra. Jau seniai ją varčiau, gerai nepamenu, bet man atrodo yra
QUOTE(Iruciukass @ 2011 08 29, 20:16)
Ar reikia burelio plano, ar ko panasaus? Turiu etnokulturos burelio plana.
Ir mane domina, nes turėsiu etnokultūros būrelio 1 val. Ačiū
Sveikutės
Padariau dovanėles, ryt klasę pasipuošiu ir trečiadienį posėdyje galėsiu "ramiai" spirgėt Planų mums taip skubiai nereikia padaryti, nors tiek gerai. Nors, niekut nedingsiu, reiks vistiek pabaigti
Zuzanėle, laikykis, suprantu tave puikiai ...........
Gal pravers
Vaikų patarimai mamai ir tėtei
1. Negadinkit manęs duodami viską, ko prašau.
2. Nebijokite būti man griežti
3. Neleiskit man išmokti blogų įpročių.
4. Nebarkit manęs prie svetimų žmonių.
5. Nekiškit man pagalvės po užpakaliu.
6. Nebambėkite.
7. Išmokit reikšti aiškiai savo norus.
8. Neprieštaraukit patys sau.
9. Raskit laiko atsakyti į mano klausimus.
10. Atminkit, kad aš negaliu augti be jūsų meilės ir supratimo.
Vaikų patarimai mamai ir tėtei
1. Negadinkit manęs duodami viską, ko prašau.
2. Nebijokite būti man griežti
3. Neleiskit man išmokti blogų įpročių.
4. Nebarkit manęs prie svetimų žmonių.
5. Nekiškit man pagalvės po užpakaliu.
6. Nebambėkite.
7. Išmokit reikšti aiškiai savo norus.
8. Neprieštaraukit patys sau.
9. Raskit laiko atsakyti į mano klausimus.
10. Atminkit, kad aš negaliu augti be jūsų meilės ir supratimo.
Riesutasgile, sveikinu!
kalbejot apie priklausomybe... panasu, kad ir as susirgau... ir net sunkia forma... auginu vaikucius, dar i darba negreit, bet negaliu uzmigt nepaskaicius... skaitineju vidurnakciais ir dar veliau... o tada bemieges dar naktys, ankstyvi rytai ir sunkios dienos...
kazkam reikejo planu 3 kl is senu vadoveliu. ar tiktu seni planai (eil.nr., tema, turinys, savokos, lauk.rezultatas)?
kalbejot apie priklausomybe... panasu, kad ir as susirgau... ir net sunkia forma... auginu vaikucius, dar i darba negreit, bet negaliu uzmigt nepaskaicius... skaitineju vidurnakciais ir dar veliau... o tada bemieges dar naktys, ankstyvi rytai ir sunkios dienos...
kazkam reikejo planu 3 kl is senu vadoveliu. ar tiktu seni planai (eil.nr., tema, turinys, savokos, lauk.rezultatas)?
Nuėjau miegot, norėjau pailsėt. Nesimiega Tad vėl pas jus atėjau. Čia taip gera ir smagu
Už pusvalandžio mano dukros gimtadienis Tai su jumis laikas greičiau prabėgs ir ją pasveikinsiu, nes su draugais švenčia
Už pusvalandžio mano dukros gimtadienis Tai su jumis laikas greičiau prabėgs ir ją pasveikinsiu, nes su draugais švenčia
QUOTE(zuzanele @ 2011 08 29, 23:43)
Nuėjau miegot, norėjau pailsėt. Nesimiega Tad vėl pas jus atėjau. Čia taip gera ir smagu
Zuzanele, dar kartelį ačiū už pamokymus Man šiandien nesigauna(dar perkūnas trankėsi - internetas išjungtas). Rytoj bandysiu vėl.
O dėl kolegių ir valdžios - tai yra tokių žmonių, kurie kaip vampyrai skriausdami, žemindami kitus patys jaučiasi kuo puikiausiai, net pasikrauna energijos. Reikėtų kuo mažiau su jais bendrauti, bet... Stiprybės ir kantrybės Tau
Merginos, nespėju skaityt tik vieną perskaitau pslp., jau, žiūrėk, dar po vieną prisdeda........ O nebuvau čia tik šią dienelę..
Papildyta:
Zuzanele, stiprybės
Papildyta:
Zuzanele, stiprybės
QUOTE(zuzanele @ 2011 08 29, 21:31)
O kuriam pašte?
i paskutini pasta. buvau neprisegus.. ot varna as bet jau istaisiau
labas rytas, nesmagu, kad rugsėjis prasideda pykčiais ir nesutarimais
Visoms linkiu geros dienos
Visoms linkiu geros dienos
Visiems pati pradžia yra sunki Stiprybės ir sėkmės visoms Svarbiausia, kad esam draugiškos ir galim viena kitai padėti
Labas rytas
As tai biski susinervinus, nu nieko nespeju, liko 2 dienos, o dar nai klasee baigta tvarkyt, o apie sventes scenariju is viso dar nekalbu O tas man nebudinga, as turiu is anksto viska pasidaryt ir rami sedet, nepalieku nieko paskutinei minutei O siemet Ir dar tos pelytes pagamintos, buciau ne pelytes o drugelius geriau darius ar bites Dabar galvoju, gal pelyte turi atnesti pirmokiukams po laiskeli?? Gal kas turit koki neilga, grazu palinkejima?? Toki vaikiska....Ir kur man jas sudet? Vat drugelius tai tikrai alima ant ziedo sutupdyt, o peles?? Matyt teks i krepsi kist
QUOTE(zuzanele @ 2011 08 29, 21:02)
As tai biski susinervinus, nu nieko nespeju, liko 2 dienos, o dar nai klasee baigta tvarkyt, o apie sventes scenariju is viso dar nekalbu O tas man nebudinga, as turiu is anksto viska pasidaryt ir rami sedet, nepalieku nieko paskutinei minutei O siemet Ir dar tos pelytes pagamintos, buciau ne pelytes o drugelius geriau darius ar bites Dabar galvoju, gal pelyte turi atnesti pirmokiukams po laiskeli?? Gal kas turit koki neilga, grazu palinkejima?? Toki vaikiska....Ir kur man jas sudet? Vat drugelius tai tikrai alima ant ziedo sutupdyt, o peles?? Matyt teks i krepsi kist
QUOTE(zuzanele @ 2011 08 29, 21:02)
Sveikutės
O aš šiandien grįžau labai įskaudinta. Pirmiausia su kolege teko susiginčyti, nes ji neklausus iš mano klasės kėdę tempėsi Gerai, kad užmačiau, liepiau padėt atgal. Nepatenkinta išsinešė, bet vėl grąžino
Vėliau pavaduotojo primygtinai liepė padaryt knygų sąrašą, kurias iš bibliotekos pasiėmiau. Būtinai šiandien ir ne kitaip. O aš nespėju. Sakau parašysiu vėliau, tai užrėkė visu garsu kaip ant nusikaltėlės
Direktorius į kampą užspaudė, Liepė tuoj pat pristatyt ugdymo planą, kurį jau ne kartą nešu ir vis netinka Negana to, liepė pavadinimą patikslint, pagal ką keliami mokiniai po papildomo darbo. Aš parašiau, bet netiko. Nors vėliau susirado internete ir aš buvau teisi, bet neatsiprašė. Pradėjo ieškot ko nepametė. Susiginčijom, aprėkė, kad nieko neveikiu ir negaliu laiku visko padaryt
Dar pakeitė posėdžio laiką ir dieną. Pasakiau, kad užsirašiau pas gydytoją. Tai pasakė, kad pirmiau darbas, o gydytoja paskui
Pasijutau įskaudinta. Nuėjau į klasę, užsidariau duris, nebeatlaikė nervai ir apsiverkiau. Ir taip ne pirmą dieną esu reikalinga valdžiai popierėlius padėt tvarkyt, o savo darbams laiko nebelieka. Klasė nepuošta, netvarkyta, nes mane tąso kam reikia
Nepykit, išsikalbėjau, bet jau nesusilaikiau
O aš šiandien grįžau labai įskaudinta. Pirmiausia su kolege teko susiginčyti, nes ji neklausus iš mano klasės kėdę tempėsi Gerai, kad užmačiau, liepiau padėt atgal. Nepatenkinta išsinešė, bet vėl grąžino
Vėliau pavaduotojo primygtinai liepė padaryt knygų sąrašą, kurias iš bibliotekos pasiėmiau. Būtinai šiandien ir ne kitaip. O aš nespėju. Sakau parašysiu vėliau, tai užrėkė visu garsu kaip ant nusikaltėlės
Direktorius į kampą užspaudė, Liepė tuoj pat pristatyt ugdymo planą, kurį jau ne kartą nešu ir vis netinka Negana to, liepė pavadinimą patikslint, pagal ką keliami mokiniai po papildomo darbo. Aš parašiau, bet netiko. Nors vėliau susirado internete ir aš buvau teisi, bet neatsiprašė. Pradėjo ieškot ko nepametė. Susiginčijom, aprėkė, kad nieko neveikiu ir negaliu laiku visko padaryt
Dar pakeitė posėdžio laiką ir dieną. Pasakiau, kad užsirašiau pas gydytoją. Tai pasakė, kad pirmiau darbas, o gydytoja paskui
Pasijutau įskaudinta. Nuėjau į klasę, užsidariau duris, nebeatlaikė nervai ir apsiverkiau. Ir taip ne pirmą dieną esu reikalinga valdžiai popierėlius padėt tvarkyt, o savo darbams laiko nebelieka. Klasė nepuošta, netvarkyta, nes mane tąso kam reikia
Nepykit, išsikalbėjau, bet jau nesusilaikiau
Oi, kaip pažįstama situacija . Na, ne dėl to, bet aš irgi nuolatos užkliūnu...
Pusele30 su tortadieniu