Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 13 tema,

QUOTE(zuzanele @ 2011 08 29, 21:02)
Sveikutės 4u.gif
O aš šiandien grįžau labai įskaudinta. Pirmiausia su kolege teko susiginčyti, nes ji neklausus iš mano klasės kėdę tempėsi Gerai, kad užmačiau, liepiau padėt atgal. Nepatenkinta išsinešė, bet vėl grąžino unsure.gif
Vėliau pavaduotojo primygtinai liepė padaryt knygų sąrašą, kurias iš bibliotekos pasiėmiau. Būtinai šiandien ir ne kitaip. O aš nespėju. Sakau parašysiu vėliau, tai užrėkė visu garsu kaip ant nusikaltėlės unsure.gif
Direktorius į kampą užspaudė, Liepė tuoj pat pristatyt ugdymo planą, kurį jau ne kartą nešu ir vis netinka doh.gif Negana to, liepė pavadinimą patikslint, pagal ką keliami mokiniai po papildomo darbo. Aš parašiau, bet netiko. Nors vėliau susirado internete ir aš buvau teisi, bet neatsiprašė. Pradėjo ieškot ko nepametė. Susiginčijom, aprėkė, kad nieko neveikiu ir negaliu laiku visko padaryt verysad.gif
Dar pakeitė posėdžio laiką ir dieną. Pasakiau, kad užsirašiau pas gydytoją. Tai pasakė, kad pirmiau darbas, o gydytoja paskui doh.gif
Pasijutau įskaudinta. Nuėjau į klasę, užsidariau duris, nebeatlaikė nervai ir apsiverkiau. Ir taip ne pirmą dieną esu reikalinga valdžiai popierėlius padėt tvarkyt, o savo darbams laiko nebelieka. Klasė nepuošta, netvarkyta, nes mane tąso kam reikia doh.gif 

Nepykit, išsikalbėjau, bet jau nesusilaikiau verysad.gif

ziauru.. blink.gif buna dienu .. ale stenkis neimt galvon.. zinau kad lengva pasakyt.. ko gero ne vienai noris paverkt pries ta nelemta rugseji, kai darbu begales.. gal bus linksmiau- i pasta nusisunciau grazia muzikele ir mintis apie rudeni .. laikykis smile.gif
Atsakyti
zuzanėle, nepavydžiu tau... Aš tai jau supratau, kad reikia atsiliepti taip, kaip šaukia. Kitą kartą, prieš atlikdama tau susakytus darbus, paklausk, ar už tai bus apmokėta. Žinau, kad nelengva išsikovoti vietą po saule, bet šiais laikais reikia nagais ir dantimis laikytis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(staben @ 2011 08 29, 20:35)
labai įdomu, būtinai pasiieškosiu, tik kaži ar knygynai beturės... Gera mintis.. Ačiū labai. Nu kokios jūs visos šaunios, negaliu atsidžiaugt įsisliejus į Jūsų būrį...

Turiu pratybu sasiuvini 3-4 kl.Galiu nuskenuot. Ar labai greit reikia?
Atsakyti
zuzanele, laikykis console.gif
Pažįstama situacija.

Ne jokio modulio aš neturėsiu. Valdžia nori visko viename.
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 08 29, 21:23)
zuzanele, laikykis  console.gif
Pažįstama situacija.

Ne jokio modulio aš neturėsiu. Valdžia nori visko viename.

O pas jus yra tokių gabių mokinių, kad jiems reikia rašyti individualias programas? g.gif
Atsakyti
[quote=nengute,2011 08 29, 20:58]
[/quote]
Aš viena sau sumąsčiau, kad man jau tos "šaunios pradinukės" tapo priklausomybe. Ir rimta. Aš net nežinau, bet labai daug laiko čia praleidžiu beskaitydams, nu negaliu kitaip. Vis pagalvoju, kad jau negaliu nepaskaityti.
[/quote]

Kuo toliau, tuo dažniau ir aš taip apie save galvoju...Susirgau... biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaitės 4u.gif
Bet kaip sunku matyti abejingus žmones, kuriems į tavo darbus nusispjaut unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(rama0426 @ 2011 08 29, 22:16)
O tie moduliai neprivalomi? Ar čia mokykla sugalvoja? Ar už juos mokama ?
Visiškai nežinoma sritis g.gif  g.gif  g.gif  doh.gif

Ir man įdomu kas čia per naujiena... g.gif
Ar skiriama ketvirtokams? Ar tai privaloma? O gal čia skiria mokykla? Kur būtų galima pasiskaityti apie tai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 29 rugpjūčio 2011 - 20:29
QUOTE(auglina @ 2011 08 29, 21:26)
O pas jus yra tokių gabių mokinių, kad jiems reikia rašyti individualias programas?  g.gif

Turiu kelis klasėje gabius.

Mano specializacija mokyti peršokusius klasę mokinius biggrin.gif biggrin.gif . Turiu tokius klasėje 6. Tikiuosi šiemet jau jokio gudruolio negausiu, nes nusibodo vytis ir spragas šalint.
Atsakyti
QUOTE(rollick @ 2011 08 29, 22:16)
gal bus linksmiau- i pasta nusisunciau grazia muzikele  ir mintis apie rudeni ..

O kuriam pašte? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 08 29, 21:29)
Ačiū, mergaitės 4u.gif
Bet kaip sunku matyti abejingus žmones, kuriems į tavo darbus nusispjaut unsure.gif

unsure.gif Užjaučiu... Būna kartais taip (ne taip jau ir retai...)- kas veža, tam ir krauna... Negaliu pakęst taip, kai tavim naudojasi, o kai tau ko nors reikia ..... schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 08 29, 22:30)
Turiu kelis klasėje gabius.

Mano specializacija mokyti peršokusius klasę mokinius  biggrin.gif  biggrin.gif . Turiu tokius klasėje 6. Tikiuosi šiemet jau jokio gudruolio negausiu, nes nusibodo vytis ir spragas šalint.

Va čia tai geras blink.gif Ir kur tokių mokinių dar būna, kad per klasę peršoka? Vunderkindai, ne kitaip g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 29 rugpjūčio 2011 - 20:33
QUOTE(zuzanele @ 2011 08 29, 23:02)
Sveikutės 4u.gif
O aš šiandien grįžau labai įskaudinta. Pirmiausia su kolege teko susiginčyti, nes ji neklausus iš mano klasės kėdę tempėsi Gerai, kad užmačiau, liepiau padėt atgal. Nepatenkinta išsinešė, bet vėl grąžino unsure.gif
Vėliau pavaduotojo primygtinai liepė padaryt knygų sąrašą, kurias iš bibliotekos pasiėmiau. Būtinai šiandien ir ne kitaip. O aš nespėju. Sakau parašysiu vėliau, tai užrėkė visu garsu kaip ant nusikaltėlės unsure.gif
Direktorius į kampą užspaudė, Liepė tuoj pat pristatyt ugdymo planą, kurį jau ne kartą nešu ir vis netinka doh.gif Negana to, liepė pavadinimą patikslint, pagal ką keliami mokiniai po papildomo darbo. Aš parašiau, bet netiko. Nors vėliau susirado internete ir aš buvau teisi, bet neatsiprašė. Pradėjo ieškot ko nepametė. Susiginčijom, aprėkė, kad nieko neveikiu ir negaliu laiku visko padaryt verysad.gif
Dar pakeitė posėdžio laiką ir dieną. Pasakiau, kad užsirašiau pas gydytoją. Tai pasakė, kad pirmiau darbas, o gydytoja paskui doh.gif
Pasijutau įskaudinta. Nuėjau į klasę, užsidariau duris, nebeatlaikė nervai ir apsiverkiau. Ir taip ne pirmą dieną esu reikalinga valdžiai popierėlius padėt tvarkyt, o savo darbams laiko nebelieka. Klasė nepuošta, netvarkyta, nes mane tąso kam reikia doh.gif 

Nepykit, išsikalbėjau, bet jau nesusilaikiau verysad.gif

Nu, kad valdžia gyliuoja, tai čia dar aišku blush2.gif , bet ,kad kolegė kėdę vagia, ...viršūnė, nors tvok jai ta kėde per galvą g.gif schmoll.gif
Zuzanėle, laikykis drinks_cheers.gif
bash.gif
Atsakyti