Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 13 tema,

QUOTE(LeTa-BeTa @ 2011 08 29, 11:59)

Gal kuriai teko rašyti adaptuotą programą I klasės mokiniui? Pamenu, kad pernai kažkuri apie tai klausinėjo... labai reikėtų patarimų 4u.gif

pirmoje klaseje dar nerasiau, bet siais metais teks doh.gif kitose klasese esu rasius, o kokiu patarimu reikia? gal kuo padet galesiu
QUOTE(jugeta @ 2011 08 29, 14:17)

Riesutasgile,

drugelis skaičiuoja ne metus ar mėnesius, bet akimirkas ir jam užtenka laiko. Linkiu vertinti gyvenimo akimirkas. Su gimtadieniu.  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif prisidedu prie tokio grazaus sveikinimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2011 08 29, 20:31)
ŽINGSNIAI TOKIE
paspaudi siųsti
-pasirinkite nuotraukas iš savo kompiuterio
- sulauki kol įkraus tavo ntr.
- tada aukščiau arba sukuri naują aplanką, arba pasirenki kokį jau esantį
-ir tada apačioje spaudi pridėti nuotraukų
SĖKMĖS biggrin.gif

Jei nori papildyti esamą albumą, užtenka pasirinkti PRIDĖTI NUOTRAUKŲ ir nuvilkti pasirinktas nuotraukas iš savo kompiuterio į atsidariusį langą.

Aurute, ačiū už dešimtuką biggrin.gif
Rašau matematikos planą, tai paskaitau, ką rašote ir vėl žaliuoju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 22peliukas22: 29 rugpjūčio 2011 - 19:36
QUOTE(auglina @ 2011 08 29, 19:20)
Yra ir pratybų  sąsiuviniai..

labai įdomu, būtinai pasiieškosiu, tik kaži ar knygynai beturės... Gera mintis.. Ačiū labai. Nu kokios jūs visos šaunios, negaliu atsidžiaugt įsisliejus į Jūsų būrį...
Atsakyti
QUOTE(auglina @ 2011 08 29, 20:20)
Yra ir pratybų  sąsiuviniai..

Man čia patiko. Pagal tai galima ir planą sumesti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 08 29, 20:35)
Jei nori papildyti esamą albumą, užtenka pasirinkti PRIDĖTI NUOTRAUKŲ ir nuvilkti pasirinktas nuotraukas iš savo kompiuterio į atsidariusį langą.

TAI GI AŠ IŠ TŲ, KURIOS VIS APLINKINIO KELIO IEŠKO lotuliukas.gif

QUOTE(staben @ 2011 08 29, 20:35)
Nu kokios jūs visos šaunios, negaliu atsidžiaugt įsisliejus į Jūsų būrį...

NEGIRK DIENOS BE VAKARO biggrin.gif (juokauju)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agė-melagė: 29 rugpjūčio 2011 - 19:38
sveikutes, labai aciu visoms uz grazius sveikinimus 4u.gif blush2.gif smile.gif
as pora dienu buvau be rysio, o jus jau ir tema priplepejot... nieko sau... reiks vytis tongue.gif as sakiau persikelsiu savo gimtadieni i pavasari lotuliukas.gif mat tiek darbo pries ta rugseji doh.gif beto, finansai po atostogu isseke.. ir pvz del geliu : ir dabar prinesa, po keliu dienu vel .. tai va smile.gif
o as dar klases nepasiruosiau.. kaip ta studente tempiu i paskutinee nakti beveik... nu einu skaityt ka cia pritausket bigsmile.gif
p.s.s
- nusiunciau i pasta kad smagiau laukt butu rudens...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rollick: 29 rugpjūčio 2011 - 19:48
QUOTE(staben @ 2011 08 29, 20:35)
labai įdomu, būtinai pasiieškosiu, tik kaži ar knygynai beturės... Gera mintis.. Ačiū labai. Nu kokios jūs visos šaunios, negaliu atsidžiaugt įsisliejus į Jūsų būrį...

Susiradau tą pratybų sąsiuvinį .... Taigi....
V.Každailienė. Etnokultūra. Pratybų sąsiuvinis 3-4 klasei. Šiauliai 2003
Atsakyti

NEGIRK DIENOS BE VAKARO biggrin.gif (juokauju)
[/quote]
nu kad taip yra, tik ko nors paklausi iš kart gauni atsakymą, ačiū Jums visoms. Pati esu prapuolusi darbuose nieko nespėju, o dar forume norisi pasiplepėti smile.gif
Atsakyti
[/quote]
nu kad taip yra, tik ko nors paklausi iš kart gauni atsakymą, ačiū Jums visoms. Pati esu prapuolusi darbuose nieko nespėju, o dar forume norisi pasiplepėti smile.gif
[/quote]
Oi, kaip norisi. thumbup.gif Aš viena sau sumąsčiau, kad man jau tos "šaunios pradinukės" tapo priklausomybe. Ir rimta. Aš net nežinau, bet labai daug laiko čia praleidžiu beskaitydams, nu negaliu kitaip. Vis pagalvoju, kad jau negaliu nepaskaityti. Žodžiu, myliu, noriu ir galiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
O aš šiandien grįžau labai įskaudinta. Pirmiausia su kolege teko susiginčyti, nes ji neklausus iš mano klasės kėdę tempėsi Gerai, kad užmačiau, liepiau padėt atgal. Nepatenkinta išsinešė, bet vėl grąžino unsure.gif
Vėliau pavaduotojo primygtinai liepė padaryt knygų sąrašą, kurias iš bibliotekos pasiėmiau. Būtinai šiandien ir ne kitaip. O aš nespėju. Sakau parašysiu vėliau, tai užrėkė visu garsu kaip ant nusikaltėlės unsure.gif
Direktorius į kampą užspaudė, Liepė tuoj pat pristatyt ugdymo planą, kurį jau ne kartą nešu ir vis netinka doh.gif Negana to, liepė pavadinimą patikslint, pagal ką keliami mokiniai po papildomo darbo. Aš parašiau, bet netiko. Nors vėliau susirado internete ir aš buvau teisi, bet neatsiprašė. Pradėjo ieškot ko nepametė. Susiginčijom, aprėkė, kad nieko neveikiu ir negaliu laiku visko padaryt verysad.gif
Dar pakeitė posėdžio laiką ir dieną. Pasakiau, kad užsirašiau pas gydytoją. Tai pasakė, kad pirmiau darbas, o gydytoja paskui doh.gif
Pasijutau įskaudinta. Nuėjau į klasę, užsidariau duris, nebeatlaikė nervai ir apsiverkiau. Ir taip ne pirmą dieną esu reikalinga valdžiai popierėlius padėt tvarkyt, o savo darbams laiko nebelieka. Klasė nepuošta, netvarkyta, nes mane tąso kam reikia doh.gif

Nepykit, išsikalbėjau, bet jau nesusilaikiau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 08 29, 00:06)
Man valdžia "užsiminė", kad turėčiau parašyti savo klasės gabiems mokiniams (mokiniui) dalyko spec. programą. Apie tai neturiu žalio supratimo, gal ką gudraus galit pasiūlyt, nes vis galvą laužau, o ji nelūžta.

čia bus modulis? KOkio dalyko rašysi? Aš turėsiu matematikos modulį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(staben @ 2011 08 29, 19:21)
deja, esu tolokai nuo Kauno, galvosiu ką nors, pasinaudosiu sava turima medžiaga... norėtųsi kažko šviežio smile.gif smile.gif Dėkui ir už tiek, lauksim lapkričio...

Ar reikia burelio plano, ar ko panasaus? Turiu etnokulturos burelio plana.
Atsakyti
QUOTE(vaiduuse @ 2011 08 29, 20:07)
čia bus modulis? KOkio dalyko rašysi? Aš turėsiu matematikos modulį  biggrin.gif

O tie moduliai neprivalomi? Ar čia mokykla sugalvoja? Ar už juos mokama ?
Visiškai nežinoma sritis g.gif g.gif g.gif doh.gif
Atsakyti