Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės... 13 tema,

QUOTE(kristemok @ 2011 08 29, 18:08)
as dirbu etnokulturos mokykloje, todel galeciau pagelbeti, bet nezinau ka noretum

laba, tiesiog kol kas to nelemto plano labai reiktųsmile.gif
labai būčiau dėkinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Riki-tiki @ 2011 08 29, 16:54)
Ar gavot.  Aš dabar įmečiau į pradinukeirmama2 smile.gif

NE NĖRA blink.gif schmoll.gif g.gif blush2.gif
Atsakyti
mergaitės, labai norėčiau Jūsų nuomonės apie Andriuškevičienės Pasitikrinamųjų testų
naudojimą. Man labai įdomu ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo staben: 29 rugpjūčio 2011 - 18:13
QUOTE(r.vytaute @ 2011 08 29, 19:07)
O aš į mūsų paštą kur nuotraukos ir nemoku nuotraukų įkelti. Pabandžiau - šnipšt... blush2.gif  schmoll.gif

VIRŠUJE YRA ŽODIS SIŲSTI. JĮ PASPAUDI IR TOLIAU VISI NURODYMAI PAPRASTI IR AIŠKŪS. SĖKMĖS DARBUOJANTIS biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(staben @ 2011 08 29, 19:11)
laba, tiesiog kol kas to nelemto plano labai reiktųsmile.gif
labai būčiau dėkinga smile.gif

mes turime (pavaduotojos) sukurta programa, bet gaila kompiuterinio varianto neturiu tik knyga.(jei butum Kaune duociau). taciau ruosiame visiems skirta programa patvirtinta ministerijos. ji bus isleista lapkriti.
Atsakyti
QUOTE(kristemok @ 2011 08 29, 18:17)
mes turime (pavaduotojos) sukurta programa, bet gaila kompiuterinio varianto neturiu tik knyga.(jei butum Kaune duociau).  taciau ruosiame visiems skirta programa patvirtinta ministerijos. ji bus isleista lapkriti.

deja, esu tolokai nuo Kauno, galvosiu ką nors, pasinaudosiu sava turima medžiaga... norėtųsi kažko šviežio smile.gif smile.gif Dėkui ir už tiek, lauksim lapkričio...
Atsakyti
QUOTE(staben @ 2011 08 29, 19:21)
deja, esu tolokai nuo Kauno, galvosiu ką nors, pasinaudosiu sava turima medžiaga... norėtųsi kažko šviežio smile.gif smile.gif Dėkui ir už tiek, lauksim lapkričio...

Yra tokia etno knygelė nebloga, jei ryt nepamiršiu galiu atsinešt iš mokyklos ir nuskenuot. ten ir medžiagos neblogos yra ir planas rodos yra. Jau seniai ją varčiau, gerai nepamenu, bet man atrodo yra blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agė-melagė: 29 rugpjūčio 2011 - 18:38
QUOTE(agė-melagė @ 2011 08 29, 19:14)
VIRŠUJE YRA ŽODIS SIŲSTI. JĮ PASPAUDI IR TOLIAU VISI NURODYMAI PAPRASTI IR AIŠKŪS. SĖKMĖS DARBUOJANTIS biggrin.gif

Labai ačiū, tuoj išbandysiu bigsmile.gif O gal pavyks tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(r.vytaute @ 2011 08 29, 19:55)
Labai ačiū, tuoj išbandysiu bigsmile.gif O gal pavyks tongue.gif

Deja nepavyksta g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2011 08 29, 19:38)
Yra tokia etno knygelė nebloga, jei ryt nepamiršiu galiu atsinešt iš mokyklos ir nuskenuot. ten ir medžiagos neblogos yra ir planas rodos yra. Jau seniai ją varčiau, gerai nepamenu, bet man atrodo yra   blush2.gif

Yra ir pratybų sąsiuviniai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auglina: 29 rugpjūčio 2011 - 19:24
QUOTE(agė-melagė @ 2011 08 29, 18:38)
Yra tokia etno knygelė nebloga, jei ryt nepamiršiu galiu atsinešt iš mokyklos ir nuskenuot. ten ir medžiagos neblogos yra ir planas rodos yra. Jau seniai ją varčiau, gerai nepamenu, bet man atrodo yra   blush2.gif

Ačiū labai, tą knygelę ....Jeigu apie tą pačią...Rytoj pasižiūrėsiu kokių metų leidimo ir autorių...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo staben: 29 rugpjūčio 2011 - 19:31
QUOTE(r.vytaute @ 2011 08 29, 20:13)
Deja nepavyksta g.gif  lotuliukas.gif

ŽINGSNIAI TOKIE
-paspaudi "siųsti"
-paspaudi "pasirinkite nuotraukas iš savo kompiuterio"
- sulauki kol įkraus tavo ntr.
- tada spaudi aukščiau arba sukuri naują aplanką, arba pasirenki kokį nors jau esantį
-ir tada apačioje spaudi pridėti nuotraukų
SĖKMĖS biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agė-melagė: 29 rugpjūčio 2011 - 19:34