QUOTE(kirbe @ 2011 09 12, 18:34)
kepimui tai taip,bet pvz toorto sutepimaui man forma labai reikalinga....kartai tennka ir be formos sutepinėt,bet jau ne tas...paskui reik dailint apipjaustyt,o formoj kada sutepi-lygutėlis gražutėlis iškart buna tortas....aš dar visada išimdama iš formos apverčiu aukštyn kojom,tada ir pats viršus buna lygus.....
as anksciau tik su forma, sutepinejau tortus, ipac ur su gretinele su zele darydau, tokius gaivius.
O dabar ta snikersa kepiau jau 4 karta,ir rafaelo, tai man super ir be formos tepasi,
paskui apipjaustau kokio reik diametro ir gerai, tai likucius suvalgom ir nepuostus, bet man maziau paskui reikia sviestinio kremo liginimui
Na cia gal man taip gerai, nes sau darau,dar ziuriu kad daugiau liktu

pardavimui toks variantas jau netiktu, nes daug atsimeta
va cia, kaip as sumazinu torta
(pries tai sutepu kremais, ir tik kita diena, kai pastovi) bet jej ir nemazinu, tai butinai vistiek apipjaustau