Įkraunama...
Įkraunama...

Tortų, pyragų ir kt. kepinių puošimas

QUOTE(k.lapelyte @ 2011 09 11, 19:34)
biggrin.gif  labas vakaras mirksiukas.gif

Vien su " labas vakaras " neapsieisi schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 09 11, 18:47)
pasta222 , jau katilėlių grožis wouuuuuuuu  wub.gif  wub.gif

Ačiu ačiu ačiu....... ir kitoms mergaitėms už pastebėjimus 4u.gif

nežinau kodėl jaunoji tai pasirinko g.gif
juk tai liūdesio gėlė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Divia @ 2011 09 11, 18:55)
aciu aciu rolleyes.gif
aga,erikiuxxx,kepiau ta pati,pazystamu ratas isbande ir ivertino labai puikiai-isties skanumelis  mirksiukas.gif
na braskiu cia,Airijoj yra cielus metus (Ispanisku,Airisku ir kokiu tik nori) siaip jos jau tokios nelabai skanios ir kvapnios ,bet prie kremo visai nieko..
na,o su aguonom... g.gif kartais taip gaunas,kad ner laiko ir sveikatos,bet einas kaip is pypkes,o kartais kad ir kaip stengies-nieko gero nesigauna.. blush2.gif (kaip su tuo dviauksiu-man jis kaip ir perkrautas,lyg ir nelygus,nors tikrovej jis atrodo visai nieko,bet nuotraukose isryskeja visi negrazumai  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

jei jau pazystami isbande si receptuka, tai reiks ir man butinai issikepti
Va ir man panaisiai, jai sau kepiau tai gavosi liuks,o kai reikejo dovanu nuvesti tai nesigavo taip gerai doh.gif blush2.gif

tam antram tortuke kasko per daug yra, bet ko ? gal kremperioti nereikejo unsure.gif

Papildyta:
va cia radau apie ta mase, tik rusiskai, jej kas supranta tai galite paskaityti
ir paziureti foto ax.gif
http://blogs.mail.ru...D73AC34C5C.html
Atsakyti
[quote=aura.,2011 09 11, 18:26]
ten lygtai prie recepto prierašas buvo kad jos nemažai gaunasi vienam tortui daug taip. taupant dviems užtenka, daug nepridėjau pudros, sakau gal tada nesigaus kažkas...
as ja keliskart dariau,bet visad kocioju ant kepimo popieriaus...nes ji tokia lipni ax.gif paskui su tuo popieriuku labai lenga apdengti-nuo virsaus nuimi ir fsio...tik glostyti neina schmoll.gif nes biski limpanti
[/quote]
tai ant jo ir aš kočiojau o kaip ant kočelo (kuo kočioji) gi irgi limpa g.gif ir man ji jau nenorėjo ant roto lygintis... su popierium ir aš apdengiau
[/quote]

kai uzdedu ant torto,rankas vis pasitepu aliejum,viska lb lengva lyginti.
o kai kocioju,vis barstau po lb nedaug krakmolo,niekas nelimpa wink.gif
o pati mase tai taip,ji visada man irgi limpanti,tiesiog kai jau matau kad normali,tai rankas pasibarstau krakmolu ir toliau minkau kiek reikia. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzokada: 11 rugsėjo 2011 - 21:42
radau video kaip isliginti tortuka pries dengima, gal kas pasakys ka duoda ta popierine servetele ? angliskai nemoku blush2.gif
http://www.youtube.c...h?v=dIXHFqpJK84
Atsakyti
o aš bandžiau tik cipciuko pastilažą dengimui..nžn lyg ir pavyko iš pirmo karto, kitų kažkaip ir nemėginu, šitas labai patinka smile.gif tik norėjau paklaust, kas galėtų atsakyt? kaip gėlytes pritvirtint prie šono, kai tortas pastilažu dengtas? tą savo bulvių maišą kai dariau, tai sunkiai gėlytes pritvirtinau pasidariau aisingo ir su juo klijavau, bet pro šonus jį buvo galima pamatyt..ir vistiek kelios nukrito, tai vėl klijavau, su vandeniu iš vis be šansų buvo užklijuot....ar ant vielučių geriau pasidaryt gėlytes, o paskui susmaigstyt į tortą? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 09 11, 22:23)
radau video kaip isliginti tortuka pries dengima, gal kas pasakys ka duoda ta popierine servetele ? angliskai nemoku blush2.gif
http://www.youtube.c...h?v=dIXHFqpJK84

O iš kur tu ėmei , kad tai prieš dengimą ? .... tai paruoštas tortas puošimui , jis apteptas kremu , ant jo nesidengia masė , servetėlė tam , kad neliptų prie mentelės ( taip manyčiau ) .
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 09 12, 00:36)
O iš kur tu ėmei , kad tai prieš dengimą ? .... tai paruoštas tortas puošimui , jis apteptas kremu , ant jo nesidengia masė  , servetėlė tam , kad neliptų prie mentelės ( taip manyčiau ) .

ir aš taip manau, bet tas kremas kaip daugelyje video rodo jis taip padžiūna, net servetėle gali ji taip uždengt ir pažiūri ar dar šlapia ji lieka ar jau sausa..bet kas ten tokie per kremai g.gif
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 09 11, 22:36)
O iš kur tu ėmei , kad tai prieš dengimą ? .... tai paruoštas tortas puošimui , jis apteptas kremu , ant jo nesidengia masė  , servetėlė tam , kad neliptų prie mentelės ( taip manyčiau ) .

radau tam paciam rusu saite, buvo 4 video
parasyta buvo rusiskai :
1 kaip isliginti torta su popierine servetele apvalu
2 kaip isliginti torta su popierine servetele kvadratini
3 kaip padengti torta su dengimo mase apvalu
4 kaip padengti torta su dengimo mase kvadratini

bet dabar prasedejau pora val. tam saite ir neradau tu nuorodu blush2.gif kur jos dingo neisivazduoju, arba kaip as jos ten radau unsure.gif gal blogai isiverciau i lietuviu kalba doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas ,mergaites.kokios jus saunuoles,visos be isimties,nevardinsiu visu.visom po 4u.gif .O va
@adrij@ JUSU tortu nematau.tik pirmus du,o nu 40 psl nenodo schmoll.gif .Zinot ir as seniai pasigedau K.lapelytes tortuku,kur tamsta dingot?
Atsakyti
QUOTE(aura. @ 2011 09 11, 19:10)
na užsimaniau pasidaryt rudos spalvos, kadangi šokoladinės saldainių mases daug sakau darysiu pirma dengsiu tortą o kas liks kitiems kartams bus rudai spavai... bet nesigavo ji man pagal receptą pudros man ten mažai kažkodėl dėjau dėjau bet vistiek lipo masė verysad.gif  nesikočiojo, tai kočiojau ant kepimo popieriau bet ir išviršaus dėjau kepimo popierių kad neliptu ....

Pudros šiai masei man sueina žymiai daugiau nei nurodyta recepte unsure.gif . o ir paviršių bei kočelą pastoviai reik pudruot doh.gif Bet man, dar neturinčiai patirties, truputi sunkoka ją perkelti ant torto, nes ji plyšinėja, tįsta, bet yra kitas pliusas: uždengus šia mase matosi mažiau broko blush2.gif , nesimato celiulito blush2.gif
nors glostant tortą drėgnom rankom, o ypač ten kur yra įtrūkimai jie nuo drėgmės greit užsiglaisto bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutės gal kuri žinote adresą kur Kaune dežutes tortams parduoda , lygtai maisto institute jei neklystu g.gif
Atsakyti