Įkraunama...
Įkraunama...

Tortų, pyragų ir kt. kepinių puošimas

Divija ....tas su vaisiais essen.gif ... kaip mėgsta sakyti naitas " oro , oro , tūksta oro .." karsta.gif

pasta222 , jau katilėlių grožis wouuuuuuuu wub.gif wub.gif

k.lapelyte , labas vakaras smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @adrij@: 11 rugsėjo 2011 - 17:48
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 09 11, 17:33)

o vandens cia nereikia zelatinui ? bet labai daug zelatinos cia ir pudros, turbut daug lieka jos nuo torto dengimo ? unsure.gif
Reiks ir man kokia kita mase isbandyti ax.gif

reikia-6sriubiniai š. jei reikia maza torciuka puosti,tai pasidarau puse normos ir lieka dar jos.
Atsakyti
sveikos skanumynų fėjos ploja.gif

jeckau, na ir prisižiūrėjau per kelias valandas ir skanaus, ir gražaus thumbup.gif .

Kažkada buvau radusi senoje temoje internetinį adresiuką kur jūs sakotės ir siunčiatės trafaretus, formeles papuošimams išspausti ir panašius :gėrius". Man rankdarbiams prireikė. Perkaičiau keliolika temų informacijos ieškodama, ir ........... neradau verysad.gif tos žinutės su nuoroda. Net akis paskaudo tiek informacijos perskaičius kompinteryje doh.gif

Pagelbėkit plyyyz aciuks.gif

P.s. o aš konditerijos mokslus baigiau paskutiniais priešperestriukiniais sovietiniais laikais, atidirbau kas priklausė po baigimo (nes tokia sąlyga buvo privaloma, atidirbti paskyrimą), ir išėjusi iš konditerijos cecho... beveik nebekepu.

Tik galiu vieną dalyką konstatuoti - tai, ką tada super krūtos Sovietų sąjungos ;aikais lietuvės konditerės darė tik konkursams ir parodoms - jūs darote kasdien ir dar gražiau thumbup.gif .

wub.gif Esu sužavėta, apšalusi, kaifuoju, žodžiu - respect didžiausias visoms ir siunčiu saldžiarankėms po puokštę user posted image
Atsakyti
QUOTE(tinulia84 @ 2011 09 11, 14:47)
labukas smile.gif artėja dukrytės krikštynos, vis žiūrinėju batuku iškarpas...o gal kas papasakotų kaip reikia daryt tuos tokius ažurinius, kaip permatomus? niekur nerandu...ačiū smile.gif

Ir man labai idomu, kaip tie baciukai padaryti ? irgi neradau jokios info, tik pamenu kad kaskas jau klause apie sios batukus, bet atsakymo nemaciau unsure.gif
Tik pastebejau kad labai daug kas moka jas daryti bigsmile.gif gal kas pasidalins info ?
Buciau irgi dekinga 4u.gif

.

QUOTE(Nuotaikinga @ 2011 09 11, 17:55)
sveikos skanumynų fėjos    ploja.gif

jeckau, na ir prisižiūrėjau per kelias valandas ir skanaus, ir gražaus  thumbup.gif .

Kažkada buvau radusi senoje temoje internetinį adresiuką kur jūs sakotės ir siunčiatės trafaretus, formeles papuošimams išspausti ir panašius :gėrius". Man rankdarbiams prireikė. Perkaičiau keliolika temų informacijos ieškodama, ir ........... neradau  verysad.gif   tos žinutės su nuoroda. Net akis paskaudo tiek informacijos perskaičius kompinteryje  doh.gif

Pagelbėkit plyyyz  aciuks.gif

Sveikute 4u.gif
kaip faina tau kad konditerijos mokslus baigiai bigsmile.gif thumbup.gif
Gal kas atsakys kas siunciasi mirksiukas.gif
As tai is cia pirkau formeles dazus ir ttt. cake-deko atveza i vilniu sekmadieniais, bet sake kad ir dazniau jau bus
ir is sal2
Papildyta:
Oj, tai cia rangdarbiams reikia, ne tortams ? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 11 rugsėjo 2011 - 18:45
na užsimaniau pasidaryt rudos spalvos, kadangi šokoladinės saldainių mases daug sakau darysiu pirma dengsiu tortą o kas liks kitiems kartams bus rudai spavai... bet nesigavo ji man pagal receptą pudros man ten mažai kažkodėl dėjau dėjau bet vistiek lipo masė verysad.gif nesikočiojo, tai kočiojau ant kepimo popieriau bet ir išviršaus dėjau kepimo popierių kad neliptu ....
[attachmentid=216371]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aura.: 11 rugsėjo 2011 - 18:14
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 09 11, 19:07)
As tai is cia pirkau formeles dazus ir ttt. cake-deko

ohoho kaip brangiai jie lupa sad.gif
Dauguma tokių pat daiktų ebay kainuoja kelis kartus pigiau. Gaila, kad ten mažas pasirinkimas formelių, kurių man reikia nerandu (man apvalios ir ovalios reikalingos įvairių diametrų, ypač mažytės, o jų ebay iš Kinijos nėra)
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2011 09 11, 18:46)
ohoho kaip brangiai jie lupa sad.gif
Dauguma tokių pat daiktų ebay kainuoja kelis kartus pigiau. Gaila, kad ten mažas pasirinkimas formelių, kurių man reikia nerandu (man apvalios ir ovalios reikalingos įvairių diametrų, ypač mažytės, o jų ebay iš Kinijos nėra)

kai as nemoku siustis, tai is cia pirkau, dar 10% nuolaida padare, kai antra kart uzsakinejau ax.gif

QUOTE(aura. @ 2011 09 11, 18:10)
na užsimaniau pasidaryt rudos spalvos, kadangi šokoladinės saldainių mases daug sakau darysiu pirma dengsiu tortą o kas liks kitiems kartams bus rudai spavai... bet nesigavo ji man pagal receptą pudros man ten mažai kažkodėl dėjau dėjau bet vistiek lipo masė verysad.gif  nesikočiojo, tai kočiojau ant kepimo popieriau bet ir išviršaus dėjau kepimo popierių kad neliptu ....

Tai tiek dejai daug pudros ? delto pasidare daug, ane ?

As jos nebandziau dar, bet skaiciau rusu forume apie saldainiu mase, ten viena mamyte profe labai aiskiai parase, kad ta mase visada lips, niekada nesitikiekit kad bus kitaip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 11 rugsėjo 2011 - 18:55
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 09 11, 16:33)
savam naudojimui tortukas  thumbup.gif wub.gif  taip ir norisi gabaliuko, wub.gif  is kur tu braskiu emi svieziu ? unsure.gif 
O ta morengini kepei vel tapati? kur nuoroda buvau as idejusi *NAI* SKANIAUSIO tortuko? bigsmile.gif  ar kaska naujo radai ? ax.gif
o as taip ir neprisiruosiu ta receptuka isbandyti blush2.gif

kur dejai anksciau tortuka su aguonomis, tai man tokios jos grazios, kad ir dabar grizau pasiziureti dar karta thumbup.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Papildyta:

aciu aciu rolleyes.gif
aga,erikiuxxx,kepiau ta pati,pazystamu ratas isbande ir ivertino labai puikiai-isties skanumelis mirksiukas.gif
na braskiu cia,Airijoj yra cielus metus (Ispanisku,Airisku ir kokiu tik nori) siaip jos jau tokios nelabai skanios ir kvapnios ,bet prie kremo visai nieko..
na,o su aguonom... g.gif kartais taip gaunas,kad ner laiko ir sveikatos,bet einas kaip is pypkes,o kartais kad ir kaip stengies-nieko gero nesigauna.. blush2.gif (kaip su tuo dviauksiu-man jis kaip ir perkrautas,lyg ir nelygus,nors tikrovej jis atrodo visai nieko,bet nuotraukose isryskeja visi negrazumai blush2.gif blush2.gif blush2.gif
@adrija@ aciu jums uz malonius zodelius-jusu pagyros ir pavyzdziai teikia jegu irtis toliau ir dar bandyti ir bandyti,, 4u.gif
Atsakyti

As jos nebandziau dar, bet skaiciau rusu forume apie saldainiu mase, ten viena mamyte profe labai aiskiai parase, kad ta mase visada lips, niekada nesitikiekit kad bus kitaip.
[/quote]

as ja keliskart dariau,bet visad kocioju ant kepimo popieriaus...nes ji tokia lipni ax.gif paskui su tuo popieriuku labai lenga apdengti-nuo virsaus nuimi ir fsio...tik glostyti neina schmoll.gif nes biski limpanti
Atsakyti
[quote=erikiuxxx,2011 09 11, 19:54]

[/quote]
ten lygtai prie recepto prierašas buvo kad jos nemažai gaunasi vienam tortui daug taip. taupant dviems užtenka, daug nepridėjau pudros, sakau gal tada nesigaus kažkas...

[quote=keno,2011 09 11, 20:11]
[/quote]

as ja keliskart dariau,bet visad kocioju ant kepimo popieriaus...nes ji tokia lipni ax.gif paskui su tuo popieriuku labai lenga apdengti-nuo virsaus nuimi ir fsio...tik glostyti neina schmoll.gif nes biski limpanti
[/quote]
tai ant jo ir aš kočiojau o kaip ant kočelo (kuo kočioji) gi irgi limpa g.gif ir man ji jau nenorėjo ant roto lygintis... su popierium ir aš apdengiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aura.: 11 rugsėjo 2011 - 19:27

[quote=keno,2011 09 11, 20:29]prie kocelio ji man nelimpa 4u.gif ir nuo popieriaus
gal pudros per mazai,kad ir prie kocelo limpa g.gif as su medinuku kocioju
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo keno: 11 rugsėjo 2011 - 19:31
QUOTE(@adrij@ @ 2011 09 11, 18:47)
Divija ....tas su vaisiais essen.gif  ... kaip mėgsta sakyti naitas " oro , oro , tūksta oro .."  karsta.gif

pasta222 , jau katilėlių grožis wouuuuuuuu  wub.gif  wub.gif

k.lapelyte , labas vakaras  smile.gif .

biggrin.gif labas vakaras mirksiukas.gif
Atsakyti