Įkraunama...
Įkraunama...

Tortų, pyragų ir kt. kepinių puošimas

QUOTE(stebukliukas13 @ 2011 09 10, 20:09)
nežinau kaip pas jus rate,bet mano pažystamų ir draugų rate vaikai ir dar kaip ją valgo  mirksiukas.gif  gal neskaniai ir neteisingai padarote  g.gif  mirksiukas.gif kai reikės buhalterės paslaugų, žinosim kur kreiptis  4u.gif

...... upeliai tekėjo ... pro kur tik galėjo laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(stebukliukas13 @ 2011 09 10, 22:09)
nežinau kaip pas jus rate,bet mano pažystamų ir draugų rate vaikai ir dar kaip ją valgo  mirksiukas.gif  gal neskaniai ir neteisingai padarote  g.gif  mirksiukas.gif  kai reikės buhalterės paslaugų, žinosim kur kreiptis  4u.gif

Mano sūnus dar ir kaip valgo doh.gif Jis gali tik tą dengimo masę ir valgyti, o torto neee smile.gif
Atsakyti
aga,as irgi sveciams sakau-Jus tos "paklodes"nevalgykite lotuliukas.gif o,jie,kad akis isvercia-kad skanu doh.gif istikruju,as jos irgi nevalgau....bet,cia skonio reikalas 4u.gif
Atsakyti
labutis 4u.gif nu tortuku grazumas net swoon.gif visad ilendu seile pavarvint ir pavydziu as kiek jau bedaryciau nu man niekaip nesiseka tobulai padaryt unsure.gif visad gaunasi gumbuotas.
sakykit kokio storumo jus ta masyte kociojat ir dar koki patartumet biskvita kept kad tvirtesnis butu nes man tie tortai tokie netvirti gaunasi ir gumbuoti,biskvita kepu ta kiausiniai,cukrus ir miltai blush2.gif

nesuprantu kaip ta mase gali but nevalgoma jei dedasi daug cukraus pudros mano vaikai tik ir lauke kada mama duos koki likuti,na o as asmeniskai tai nevalgau nes ziaurei saldi o as saldumynu nemegeja labai mazai valgau saldumynu smile.gif
Atsakyti
zinokit,netycia maciau Erikiuxx to geltono torciuko pjuvi smile.gif grazus-lygus,grazu paziureti 4u.gif ale mases,kas per storis doh.gif tai,jei as tiek deciau,ir mano lygus-grazus butu irnesakyk.gif o,db celiulitiniai-nes per pus jos tededu-kiek maciau pas Erikiuxx mastau.gif
Atsakyti
Mergaitės .... ne masės storyje esmė , o tame , kaip jūs išlyginate torto paviršių .

Oro burbuliukus pradurkite labai plona adata , kad neliktų skylučių ( jei jos jums maišo ) , apiberkite tą vietą krakmolu , patrinkite , kol jis pateks į skylutę , ir nuvalykite likutį šepetėliu .
Atsakyti
Prasau labai patarkite man ,atsakykite i mano klausimelius
.Na merginos jus cia taip dirbat kad as manau gyvenime kiek bestengciaus sunku butu patiketi kad ismokciau taip kruopsciai ir graziai puosti tortus.Turiu kelis padariusi ben dar nuotraukyciu nesusikeliau tai gal veliau idesiu ir as savo darbelius.@adrija tai ka ir bepridurti superrrr.
Mergaites as turiu klausima,noriu daryti pasvirusi torta ,gal kuri darete i ka atkreipti demesi reiketu nes tenai darbo yra .Ir ar butina sutvirtinti torta jei darysiu dvieju aukstu gal laikytu ir taip.Ir dar klausimas kaip jus puosiate padeklus aisingu as viena dariau tai apvalus buvo iskart dengdama apdengiau tai gerai gavosi ,o jei noriu pvz.padaryti skirtingu spalvu kaip teisingai jus puosiate?
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 09 10, 21:43)
Mergaitės .... ne masės storyje esmė , o tame ,  kaip jūs išlyginate torto paviršių .

nenoreciau visiskai sutikti ax.gif kazkiek ir mases storis duoda gera vaizda.bent jau ant savo tortu esu pastebejus skirtuma kur mase 1mm ir kur 3mm.
Atsakyti
QUOTE(RIMVILMA @ 2011 09 10, 20:51)
Prasau labai patarkite man ,atsakykite i mano klausimelius
.Na merginos jus cia taip dirbat kad as manau gyvenime kiek bestengciaus sunku butu patiketi kad ismokciau taip kruopsciai ir graziai puosti tortus.Turiu kelis padariusi ben dar nuotraukyciu nesusikeliau tai gal veliau idesiu ir as savo darbelius.@adrija tai ka ir bepridurti superrrr.
Mergaites as turiu klausima,noriu daryti pasvirusi torta ,gal kuri darete i ka atkreipti demesi reiketu nes tenai darbo yra .Ir ar butina sutvirtinti torta jei darysiu dvieju aukstu gal laikytu ir taip.Ir dar klausimas kaip jus puosiate padeklus aisingu as viena dariau tai apvalus buvo iskart dengdama apdengiau tai gerai gavosi ,o jei noriu pvz.padaryti skirtingu spalvu  kaip teisingai jus puosiate?

Na niekaip neisikertu ką paryškinau g.gif .

3 mm. tai nėra starai , pamatytumėte kokio storio dengia profai ( knygose apie tortų dekoravimą ir dengimą ) .
Atsakyti
QUOTE(talita @ 2011 09 10, 19:46)
sveikutes,jusu tortais negaliu atsigrozet,nieko neturiu pries juos ,taciau mase dengtu tortu nei pati noreciau nei darau,visi rekia,kad mase yra nevalgoma tai kam veltui pinigus metyt ir dengt tortus mase,nebent tik del grozio,nes niekas beveik jos nevalgo,o ismeta,net vaikai

o man nesvarbu,valgo ar nevalgo rolleyes.gif
sventem norisi kazko grazaus ar ypatingo, man mase dengti tortai patys paciausi wub.gif
tas pats kas ir dovana, vieni nepakuoja, kiti ideda i bele koki maisa kad pigiau butu doh.gif , kiti nunesa specialai , kad graziai supakuotu ir papuostu smile.gif wub.gif

Net savo vaikam, ir mamai uzsakinejau darytus tortus is mases, ir kitom sventem tik tokius uzsakinesiu ir toliau, nes man labai grazu, ir nesvarbu kad mases storis buvo dvigubai storesnis uz mano wub.gif man svarbu grozis wub.gif

QUOTE(keno @ 2011 09 10, 20:36)
zinokit,netycia maciau Erikiuxx to geltono torciuko pjuvi smile.gif grazus-lygus,grazu paziureti 4u.gif ale mases,kas per storis doh.gif tai,jei as tiek deciau,ir mano lygus-grazus butu irnesakyk.gif o,db celiulitiniai-nes per pus jos tededu-kiek maciau pas Erikiuxx mastau.gif

cia tik tas geltonas tap gavosi smile.gif vienintelis.. bet ir tai pastilazo storis tik 4-5mm. maxsimum, o atrodo taip kad tortukas nedidelis visai ax.gif
visu kitu tortuku mase buvo 2-3mm, nezinau nuo ko priklauso, bet nei vienas tortas neturejo celiulito wub.gif net pati stebejausi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 10 rugsėjo 2011 - 21:49
tai vadinasi as per plonai iskociuoju ir del to celiulitinis gaunasi biggrin.gif teko labai senai matyti viena vaizdeli apie tortu dengima,na ten angliskai kalbejo o as anglu nei bum bum tai apdenge viena mase kiek as supratau islyginimui ir veliau denge kita mase storokai ir pagalvojau kiek tam zmogui turi kainuot vien tos mases keli kg. lotuliukas.gif
Atsakyti
Grizau atgal tortuku pasigrozeti smile.gif

QUOTE(Asseni @ 2011 09 07, 23:21)

gitara fantastiska bigsmile.gif wub.gif

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 09 08, 16:08)

tokios dailios figureles ant tortuko, labai patiko wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(keno @ 2011 09 09, 18:54)

Labai grazuciai, dailus tortukai su beze wub.gif wub.gif wub.gif , noreciau ismokti taip puosti , o bijau pradeti, nes nemokesiu papuosti taip graziai blush2.gif
Atsakyti