Įkraunama...
Įkraunama...

Tortų, pyragų ir kt. kepinių puošimas

QUOTE(Džigė @ 2011 09 10, 18:30)

Aš nedaryčiau . smile.gif
Atsakyti
QUOTE(estella @ 2011 09 10, 14:37)
gal kas nepatingės atsakyti, kokioj temperatūroj ir kiek gali stovėti užminkytas pastilažas lipdymui pagal Asseni? ir jau padarytos dekoracijos? g.gif  prisidariau gėlyčių, drugelių iš anksto pasibandymui, žiūriu kad visai neblogai gavosi, tai gal nereikėtų paskui iš naujo daryti blush2.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 09 10, 20:48)
Aš nedaryčiau . smile.gif

hmm, kaip tik padariau biggrin.gif nesulaukiau blush2.gif ziuresim kas gausis smile.gif aciu, kad Jus nepatingejot 4u.gif Jusu tortais be galo zaviuosi wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif gal galite man padeti? niekur nerandu mmg receptuko verysad.gif gal kas nor galetumet parasyti? buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Kartais ( pas mane ) nudažius masę ji lieka drėgna , kartais puikiai apdžiūva - kaip ir nėra rizikos sudrėkimui , lauksim rezultato mirksiukas.gif .

Nesu dariusi masės pagal Asseni , negaliu patarti estella schmoll.gif .
Papildyta:
QUOTE(cika69 @ 2011 09 10, 19:34)
Sveikos merginos  smile.gif  gal galite man padeti? niekur nerandu mmg receptuko  verysad.gif  gal kas nor galetumet parasyti? buciau labai dekinga  4u.gif

MMG ... smile.gif .

http://www.supermama...;#entry25733215
Atsakyti
sveikutes,jusu tortais negaliu atsigrozet,nieko neturiu pries juos ,taciau mase dengtu tortu nei pati noreciau nei darau,visi rekia,kad mase yra nevalgoma tai kam veltui pinigus metyt ir dengt tortus mase,nebent tik del grozio,nes niekas beveik jos nevalgo,o ismeta,net vaikai

Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 09 10, 18:40)
Kartais ( pas mane ) nudažius masę ji lieka drėgna , kartais puikiai apdžiūva - kaip ir nėra rizikos sudrėkimui , lauksim rezultato  mirksiukas.gif .

Nesu dariusi masės pagal Asseni , negaliu patarti estella  schmoll.gif .
Papildyta:
MMG ...  smile.gif .

http://www.supermama...;#entry25733215

Didelis dekui uz receptuka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(talita @ 2011 09 10, 20:46)
sveikutes,jusu tortais negaliu atsigrozet,nieko neturiu pries juos ,taciau mase dengtu tortu nei pati noreciau nei darau,visi rekia,kad mase yra nevalgoma tai kam veltui pinigus metyt ir dengt tortus mase,nebent tik del grozio,nes niekas beveik jos nevalgo,o ismeta,net vaikai
1.nebutina ja valgyti,nes ,kaip ir kazkas jau rase,ji kaip dovanu popierius-isvyniojai dovana ir ismetei 2.ne visi moka ja skania padaryti smile.gif

-----------
daug nuostabiu tortu sia savaite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(talita @ 2011 09 10, 19:46)

Gal patarsite ką tada daryti , kai prašo torto " bet mums reik gražaus , dengto ta lygia mase ..." , atsakyti : " nemėtykite savo pinigų , nes niekas jos nevalgysite , aptrupinsiu trupiniais ir bus gerai " .... ? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @adrij@: 10 rugsėjo 2011 - 19:55
QUOTE(talita @ 2011 09 10, 20:46)

tai tiesiog nepuoskite savo kepamu tortu mase smile.gif Kokia cia problema?
Atsakyti
ooo, mes pasiekeme 42 psl. tuoj prasides vel viskas is naujo..
smile.gif smile.gif smile.gif

Mase puosti tortai atrodo ispudingai ir galima ryskiai daugiau isspausti nei is trupiniu ar grietineles smile.gif kartais reikia tiek nedaug, norint nustebinti artima - ka ir padeda padaryti ivairios dengimo mases. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(talita @ 2011 09 10, 19:46)

nežinau kaip pas jus rate,bet mano pažystamų ir draugų rate vaikai ir dar kaip ją valgo mirksiukas.gif gal neskaniai ir neteisingai padarote g.gif mirksiukas.gif kai reikės buhalterės paslaugų, žinosim kur kreiptis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stebukliukas13: 10 rugsėjo 2011 - 20:09