Įkraunama...
Įkraunama...

Tortų, pyragų ir kt. kepinių puošimas

man rodo abu, ir abu padėklai yra iš www.padekliukai.lt 4u.gif kaina priklauso nuo skersmens ir faktūros, tikrai nėra brangu už gerą ir kokybišką daiktą 4u.gif 4u.gif 4u.gif o dar ir gražų wub.gif
Atsakyti
o kaip jus tos tortukus uzdedate ant tu padekliuku triju aukstu ?
Papildyta:
QUOTE(Olesta @ 2011 09 10, 09:41)
man rodo abu, ir abu padėklai yra iš www.padekliukai.lt  4u.gif  kaina priklauso nuo skersmens ir faktūros, tikrai nėra brangu už gerą ir kokybišką daiktą  4u.gif  4u.gif  4u.gif o dar ir gražų  wub.gif

paziurejau as ju tinklalape, bet nesiraso kainu, arba as nemoku ziureti blush2.gif

Bet jus tortukas su katinu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
užmaunu ant tos vidurinės movos ir viskas: eina lėkštė, ant varžto užsimauna mova, padarai torte skylę per centrą atsimatavus, išgremži skylę su tuo pačiu stovo movos tuščiuoju galu, apmauni tortą ant stovo, nuvalai, apdekoruoji, dedi antrą lėkštę, antrą movą, apmauni antrą tortą, nuvalai, apdzibuoji ties strypu vėl, montuoji trečią lėkštę, prisuki varštą ir viskas, dedi trečią aukštą... labai greit ir paprastai viskas vyksta smile.gif pirmą kartą gal sunkuiau, kol išmoksti kaip sudėti, o dabar jau kelintą kartą dariau, tai greitai ir puikiai viskas gaunasi 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz paaiskinima, supratau, ar kieksiukams toks stovas tiktu ? ar nelabai?
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 09 10, 11:46)
užmaunu ant tos vidurinės movos ir viskas: eina lėkštė, ant varžto užsimauna mova, padarai torte skylę per centrą atsimatavus, išgremži skylę su tuo pačiu stovo movos tuščiuoju galu, apmauni tortą ant stovo, nuvalai, apdekoruoji, dedi antrą lėkštę, antrą movą, apmauni antrą tortą, nuvalai, apdzibuoji ties strypu vėl, montuoji trečią lėkštę, prisuki varštą ir viskas, dedi trečią aukštą... labai greit ir paprastai viskas vyksta smile.gif pirmą kartą gal sunkuiau, kol išmoksti kaip sudėti, o dabar jau kelintą kartą dariau, tai greitai ir puikiai viskas gaunasi 4u.gif

o jau būna tortas su mase apdengtas kai maunat ant to strypo ir apipuoštas ar paskui tik aplink ta strypą papuošiat ar visą tortą puošiat tik tada? 4u.gif
Papildyta:
Olesta, kaip visada viskas lb gražu 4u.gif o tas apkringeliavimas aisingu turi kokią nors sistemą ar šiaip darot kaip ranka veda? lb gražu ax.gif
Atsakyti
jokios metodikos neturiu, kaip ranka peizelioja, taip ir varau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 09 10, 12:39)
jokios metodikos neturiu, kaip ranka peizelioja, taip ir varau  lotuliukas.gif

viskas aišku smile.gif labai labai gražūs torčiukai smile.gif parodėt tuos padėkliukus ir aš susidomėjau smile.gif nors man šiaip gal ir nereiktų..juk tik sau kepu..nu bet noriu ir viskas biggrin.gif
Atsakyti
aga,grazus padeklai,bet ir as kainu nemaciau g.gif
Olesta,bet kai vezi torciukus,nuimat visus padeklus?su tortais,ar vezate jau visa "triauksti" rolleyes.gif
fainuoliai Jusu torciukai-esate VIENA is mano favoriciu wub.gif
antrojo ir as nematau Erikiuxx blink.gif
Atsakyti
aš Jums aiškiai parašiau: kaina priklauso nuo skersmenų ir faktūros, vieną dieną gauna vienokius veidrodžius pirkti, jų kvadrato kaina vienokia, kitą kartą gauna kitokią faktūrą, tai negi kas kartą keitinės kas čia tas kainas, pasiskambinat ir pasiklausiat kainos, išsirinksit medžiagą, skersmenis ir pasakys Jums kainą, triaukščio stovo kainos šiai dienai neviršija 100 lt berods... tie padėkliukai apie 35 lt panašiai kainuoja...

ne stovo neardysiu, gi tortas jau įmontuotas, vešiu pilnai triaukštį susuktą tortą, o kam jį ardyti??? visi taip išsiveža ir aš nusivešiu, kaip paskui beprisuksi, jau papuošimai uždėti viskas, gi pirma susuki strypą, ant jo pamauni tortą, paskui nei norėdama neatsuksi...

kai pirmą kartą ieškojau kartoninių dėžių, tai irgi, išmatavimai yra, faktūros yra, kainų nėra, normalu čia viskas...daugelis internetinių parduotuvių nerašo kainų...o padėkliukai.lt ir sąskaitas išrašo, ir įmonė registruota, ir mokesčius moka, ir iš viso labai faini žmonės wub.gif

Atsakyti
as irgi is to psl esu pirkusi 2 veidrodinius padekliukus. kainos ir kokybes santykis labai geras thumbup.gif
Atsakyti
Labai grazus visu tortukai 4u.gif
Olesta, jubiliejus nemazas turetu nusimatyti thumbup.gif

Ikeliu paprastuti paprasciausia

Medaus tortukas, pastilazas

user posted image
Atsakyti
Laba diena .

Aš vis po savaitės užsuku , pas jus ....pasistatau valerijono buteliuką ir pradedu versti puslapius ...... gerai , kad to valerijono turiu , bu gaučiau smūgį karsta.gif

Tortai vienas per kitą gražesni .... vestuviniai wub.gif , vaikiški wub.gif , krikšto , su vaisiais .... ir bulviakasio wub.gif ...tinulia84 nuostabus maišas - copy tau leidus 4u.gif.

------------------------------------------------------------------------

Na aš irgi netinginiavau , kai ką nudirbau smile.gif .

Pora vestuvinių .

user posted image

user posted image

Šitas 30 metų jubiliejuj .

user posted image

Atsakyti