Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XV

QUOTE(jumana @ 2011 08 31, 01:05)
4u.gif  sveikos panos, o kaip jus manote ar galima pirkti padevetas taro kortas?

kiek zinau galima smile.gif
Atsakyti
Sveikutės, pirmiausia labai atsiprašysiu, kad gal aš čia nelabai į temą su savo tuo klausimu... Bet naujos temos nenorėjau kurti, nes nemanau, kad tai jau taip reikšminga. Taigi prieš kelias dienas sapnavau sapną, kuriame man bemaišant kortas rankose pasirodė pikų septyniakė... Vėliau tame sapne dėl kažkių priežasčių sumąsčiau daryti savadarbes kortas, ir pirmiausia ką pradėjau piešti - vėl buvo pikų septyniakė.

Gal kuri nors turit bent idėją ką simboliškai tai galėtų reikšti? Bandžiau domėtis interneto sapnininkuose apie tai, bet nieko ypatingo neradau...
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2011 08 30, 23:07)
ooo waito kaladė tau nepatinka??? g.gif  Labai aiški, dažniausiai ir pradeda su ja dirbti... aš asmeniškai noriu pirmiausia su ja susidraugauti..na o ištikro man jau yra viena kritusi į akį net nežinau kaip vadinasi bet tik kaip pamačiau kaip tik man toks jausmas  4u.gif  biggrin.gif

as Vaito kalade turiu iskirpusi is knygos, siaip paveiksliukai man aiskus labai, tuo ji man patinka, bet kadangi kirpta, tai kortos nera storos, originalas gal butu fainesnis, nesu maciusi realiai, beja norisi ir dydzio siek tiek didesnio uz yprastas zaidimams skirtas, prie kuriu mes kaip ir iprate, bet man vat noris kazko kitokio. Beja vaito kalade kad ir aiski, paveiksliukai man nera labai grazus, nu zodziu as esi aplamai priekabi, tai kazi kada cia surasiu savo mylimas kortas.
Matrica, o gal internete jas nusizejusi esi, gal uzrodysi ir man bigsmile.gif

QUOTE(jumana @ 2011 08 31, 01:05)
4u.gif  sveikos panos, o kaip jus manote ar galima pirkti padevetas taro kortas?

Kiek zinau pirkdama deveta kalade pasiimsi ir visa buvusios burejos energetika, as tai nepirkciau devetos, juolab tai ir nerekomenduojama, bet aisku neuzdrausta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rainiukee @ 2011 08 31, 01:43)
Sveikutės, pirmiausia labai atsiprašysiu, kad gal aš čia nelabai į temą su savo tuo klausimu... Bet naujos temos nenorėjau kurti, nes nemanau, kad tai jau taip reikšminga. Taigi prieš kelias dienas sapnavau sapną, kuriame man bemaišant kortas rankose pasirodė pikų septyniakė... Vėliau tame sapne dėl kažkių priežasčių sumąsčiau daryti savadarbes kortas, ir pirmiausia ką pradėjau piešti - vėl buvo pikų septyniakė.

Gal kuri nors turit bent idėją ką simboliškai tai galėtų reikšti? Bandžiau domėtis interneto sapnininkuose apie tai, bet nieko ypatingo neradau...

Nzn bet manau kad esi pasirinkimu ir emociju klabirinte ant issukio slenkscio (issukis gali atrodyti tik tau issukis).

QUOTE(lilget @ 2011 08 31, 08:33)

Matrica, o gal internete jas nusizejusi esi, gal uzrodysi ir man  bigsmile.gif
Kiek zinau pirkdama deveta kalade pasiimsi ir visa buvusios burejos energetika, as tai nepirkciau devetos, juolab tai ir nerekomenduojama, bet aisku neuzdrausta  4u.gif

Visiska nesamone, nes kortas galiam energetiskai isvalyti, apie tai berods ir Chiromante rasiusiu kazkurioje astgalineje temoje...
Atsakyti
QUOTE(Ezokvantė @ 2011 08 31, 09:12)
Chiromante rasiusiu kazkurioje astgalineje temoje...

nereiketu mano postu vadinti nesamone, nes nepati sugalvojau, esu naujoke todel kliaujuosi literatura :
Lidija Staub savo knygoje raso " Ir dar viena pastebele. Naudotos kortos turi seimininko energijos, tad neverta pirkti naudotu kortu arba tokias delioti! Kortos, kad ir kiek jas valytumete, saugos buvusio seimininko dvasia ir vibracija. Del tu paciu priezasciu nereiketu skolinti savo malkos kam nors kitam, net ir paciam artimiausiam draugui!"
Va jai ir taikykit ta zodi "nesamone" mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lilget: 31 rugpjūčio 2011 - 08:22
Padėvėtos kortos- visai nieko baisaus, pati išbandžiau, nors iki tol irgi tik su naujomis dirbdavau, o ta padėvėtoji absoliučiai nesiskiria nuo naujų. Tik, kaip Ezokvantė minėjo, aš jas irgi pirmiausia išsivaliau ir pasikroviau pagal save.
Aišku, jei pačiai labai nemalonu, baisu, atr dar koks biesas, tai jokiu būdu nepatariu įsigyti dėvėtų, nes tuomet tos visos baimės ir atstūmimas gali tik labiau sustiprėti. Įsiklausyk savęs mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(lilget @ 2011 08 31, 09:22)
nereiketu mano postu vadinti nesamone, nes nepati sugalvojau, esu naujoke todel kliaujuosi literatura :
Lidija Staub savo knygoje raso " Ir dar viena pastebele. Naudotos kortos turi seimininko energijos, tad neverta pirkti naudotu kortu arba tokias delioti! Kortos, kad ir kiek jas valytumete, saugos buvusio seimininko dvasia ir vibracija. Del tu paciu priezasciu nereiketu skolinti savo malkos kam nors kitam, net ir paciam artimiausiam draugui!"
Va jai ir taikykit ta zodi "nesamone"  mirksiukas.gif

Lidija Staub rašo savo asmeninę nuomonę mirksiukas.gif
Ir jau tikrai jokių dvasių kortos nesaugo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Blue Rose @ 2011 08 31, 09:26)
Padėvėtos kortos- visai nieko baisaus, pati išbandžiau, nors iki tol irgi tik su naujomis dirbdavau, o ta padėvėtoji absoliučiai nesiskiria nuo naujų. Tik, kaip Ezokvantė minėjo, aš jas irgi pirmiausia išsivaliau ir pasikroviau pagal save.
Aišku, jei pačiai labai nemalonu, baisu, atr dar koks biesas, tai jokiu būdu nepatariu įsigyti dėvėtų, nes tuomet tos visos baimės ir atstūmimas gali tik labiau sustiprėti. Įsiklausyk savęs  mirksiukas.gif
Papildyta:

Lidija Staub rašo savo asmeninę nuomonę  mirksiukas.gif
Ir jau tikrai jokių dvasių kortos nesaugo  schmoll.gif

na bet nereikia mano parasytu zodziu vadinti nesamone, pavyzdziui mane tai izeide 4u.gif atsiprasau kad taip susireiksminau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2011 08 31, 09:22)
Va jai ir taikykit ta zodi "nesamone"  mirksiukas.gif

QUOTE(lilget @ 2011 08 31, 09:28)
na bet nereikia mano parasytu zodziu vadinti nesamone, pavyzdziui mane tai izeide  4u.gif  atsiprasau kad taip susireiksminau  blush2.gif

Visu pirma kalbejau apie turini o ne apie tavo asmenybe, koks man tikslas asmenybe vadinti nesamone? nesu tokio kirpimo zmogus, o jei viska prisimatuoji sau tai tikrai jau as cia ne patareja. Diskutuoju cia ir mokausi o ne ieskau kabliu nugaroj.
Atsakyti
QUOTE(Ezokvantė @ 2011 08 31, 09:40)
Visu pirma kalbejau apie turini o ne apie tavo asmenybe, koks man tikslas asmenybe vadinti nesamone? nesu tokio kirpimo zmogus, o jei viska prisimatuoji sau tai  tikrai jau as cia ne patareja. Diskutuoju cia ir mokausi o ne ieskau kabliu nugaroj.

jei as sakyciau, kad 0 korta yra mago, o Jus man sakytumete nesamone, nes tai yra korta Kvailio viskas butu kaip ir teisinga, na bet dabar nesamone nuskambejo pernelyg kategoriskai, ko siuo atveju aplamai niekas negali net irodyt, tai yra jusu nuomone (o mano yra mano,bet jokiais budais nera - nesamone), tad man Jusu issireiskimas nepriimtinas, Jus gal jauciates teisi, bet as savo minciu taip nedestau , kai tai yra diskutuotinas klausymas, o ne faktais irodomas dalykas.

Ir nepriekabiauju ir nesipesu, noriu gyvent draugiskai, taip kad taika, gerbkim viena kita ir bus viskas grazu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2011 08 31, 09:53)
jei as sakyciau, kad 0 korta yra mago, o Jus man sakytumete nesamone, nes tai yra korta Kvailio viskas butu kaip ir teisinga, na bet dabar  nesamone nuskambejo pernelyg kategoriskai, ko siuo atveju aplamai niekas negali net irodyt, tai yra jusu nuomone (o mano yra mano,bet jokiais budais nera - nesamone), tad man Jusu issireiskimas nepriimtinas, Jus gal jauciates teisi, bet as savo minciu taip nedestau , kai tai yra diskutuotinas klausymas, o ne faktais irodomas dalykas.

Ir nepriekabiauju ir nesipesu, noriu gyvent draugiskai, taip kad taika, gerbkim viena kita ir bus viskas grazu drinks_cheers.gif

Tai ir neskaitykit mano postu jei jus tai jautrina ir zeidzia. As jums savo ketinimus issakiau, uzdarau sia tema nes tema ne apie taiir visiskai bereiksme diskusija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ezokvantė @ 2011 08 31, 09:56)
Tai ir neskaitykit mano postu jei jus tai jautrina ir zeidzia. As jums savo ketinimus issakiau, uzdarau sia tema nes tema ne apie taiir visiskai bereiksme diskusija  biggrin.gif

jei Jus komentuojat mano postus, kaip as galiu ju neskaityt lotuliukas.gif
Jo baigiam, tema ne apie tai 4u.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

vakar kaip dienos korta istraukiau (a.) kardu 7. Kadangi i reiksmes neziurejau, noriu savas atkast biggrin.gif tai laukiau ne kokios dienos, o diena kaip tik buvo thumbup.gif na ir ka nakti prasivarciau nuo baisiniu koju skausmu. Idomiai cia gavosi rolleyes.gif
Atsakyti