Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XV

QUOTE(Mirabele @ 2011 08 29, 21:25)
va tai ir gavau bigsmile.gif siaip kiek skaiciau, tai pasauli sieja su uzsieniu, man pasitvirtino, nors tai labai individualu ax.gif

aha zinau, kad kai krenta meiles reikaluose si korta daznai sakoma, kad greiciausiai mylimasis is kitos salies, bet as gal bijociau taip interpretuot, bet gal todel kad mano praktikos dar tik pradzia 4u.gif
Atsakyti
ko cia taip ramu blink.gif noris pasimokyt , o ner su kuom biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakarėlis smile.gif Na tikrai ramu šiandien pa mumis ramu?

Gal kuri nori man ką nors pamesti kokie reikalai nusimato su darbu? hm? bigsmile.gif biggrin.gif Pasipraktikavimui
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2011 08 30, 22:15)
Labas vakarėlis  smile.gif  Na tikrai ramu šiandien pa mumis ramu?

Gal kuri nori man ką nors pamesti kokie reikalai nusimato su darbu? hm? bigsmile.gif  biggrin.gif  Pasipraktikavimui

as tai negaliu, nes vkarais nemetu kortu, aplink vyrai malasi doh.gif biggrin.gif bet jei ka tai man galima ismest, kokia mano ateitis su vyru bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Va va man irgi šiandien tas pats kažkaip jau yra biggrin.gif Net kortos negaliu paiimti į rankas smile.gif Kitą kartą , kaip abi geresnės nuotaikos būsime smile.gif

Beja, kaip vertinate apverstą magą? g.gif Kažkur Ale skaičiau kadgali reikšti žmogų kuris gal būt užsiemą magija ir t.t blink.gif

ai vat... Dar ką pastebėjau... Apverstas DA arkano korta X kalbant apie žmogų ir jo įpročius,poelgį su pingais turi reikšmia kad žmogus linkęs labai jau į azartinius žaidimukus ax.gif Ir tai tikrai tiesa.... 4u.gif
Atsakyti
matrica, as kol kas nemaisau kalades apverstos, o pacios kazkaip ir nesivarto jos man, pradziai noriu geriau perprast neapverstas, o tada jau ir i apverstas pasigilinsiu mirksiukas.gif tad nieko ir nepakomentuosiu 4u.gif
Atsakyti
Oo.. na įdomu tu pasirinkai mokymo būdą...gal kaip tik toks geresnis g.gif Man kažkaip sakau vartosi ir tokios ir tokios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2011 08 30, 22:31)
Oo.. na įdomu tu pasirinkai mokymo būdą...gal kaip tik toks geresnis g.gif  Man kažkaip sakau vartosi ir tokios ir tokios smile.gif

nu man pasrode persudetinga interpretuoti apversta kai as dar nesu gerai ikandus atvesrtos, tai ka ten ir bepasakysi biggrin.gif aisku tam yra knygos ir kita medziaga, bet kol kas man pakanka ir neapverstu nors skaitau ir merginu komentarus apie apverstas , stengiuosi juos isidemet, nors kol praktikoj pats nepanaudosi, kazkam nepapasakosi, nesusiesi tai ir gausis nieko smile.gif bent man ca taip 4u.gif
Atsakyti
O man atvirkščiai net apverstalengviau interpretuoti biggrin.gif blush2.gif 4u.gif

O kur info renkiesi jei nepalsaptis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2011 08 30, 22:42)
O man atvirkščiai net apverstalengviau interpretuoti biggrin.gif blush2.gif  4u.gif

O kur info renkiesi jei nepalsaptis? smile.gif

sitas puslapiukas man patinka http://www.taroskopa...omis-internetu/

taip pat super mamose cia stengiuso pasiskaityneti interpretacijas ismestu kortu ir ankstesniu temu.

taip pat turiu dvi burimo knygas, na ir svarbiausia intuicija mirksiukas.gif
Ir labai noriu kazkokius suprantamos bet grazios,mielos , limpancios kortu kalades, nes tokios ir neturiu, kiek dairausi internete arba paveikslai labai neaiskus, arba tmsus, arba baisus ar dar kas negerai doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
ooo waito kaladė tau nepatinka??? g.gif Labai aiški, dažniausiai ir pradeda su ja dirbti... aš asmeniškai noriu pirmiausia su ja susidraugauti..na o ištikro man jau yra viena kritusi į akį net nežinau kaip vadinasi bet tik kaip pamačiau kaip tik man toks jausmas 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif sveikos panos, o kaip jus manote ar galima pirkti padevetas taro kortas?
Atsakyti