Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XV

Ne.... magistro neturiu esu trečiakurse dabar smile.gif ir toliau studijas tesiu, tačiau dar iki to laiko ėjau į kursus buhalteriu,dar +su darbo ten sutartim,archyvavimu ir t.t smile.gif

Na nepergyvenu, teks išeiti iš tos darbo biržos mirksiukas.gif Bus ateityje dar geriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2011 08 29, 12:12)

matrica_2, 29 Rug 2011 - 12:12, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

matrica_2, 29 Rug 2011 - 12:12, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Ne.... magistro neturiu esu trečiakurse dabar smile.gif ir toliau studijas tesiu, tačiau dar iki to laiko ėjau į kursus buhalteriu,dar +su darbo ten sutartim,archyvavimu  ir t.t  smile.gif

Na nepergyvenu, teks išeiti iš tos darbo biržos mirksiukas.gif Bus ateityje dar geriau smile.gif

Ne.... magistro neturiu esu trečiakurse dabar smile.gif ir toliau studijas tesiu, tačiau dar iki to laiko ėjau į kursus buhalteriu,dar +su darbo ten sutartim,archyvavimu  ir t.t  smile.gif

o tai mokantis reikia stovet darbo birzoj g.gif beja o kursai nemokami tik jei neturi specialybes jei turi reikia moketi, taip? blush2.gif
atsiprasau uz poster_offtopic.gif
Atsakyti
Na aš rigi atsiprašau.. Bet ne ėjau ir pati mokėjausi verysad.gif Dėja... kadangi esi studentas ir nori kelti savo kompetencija tai tik mokami.. o jei nemokamai tai gauna tik tie kurie neturi jokio išsilavinimo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2011 08 29, 10:48)

matrica_2, 29 Rug 2011 - 10:48, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

matrica_2, 29 Rug 2011 - 10:48, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Apverstas Taurių tūzas santykiuose reiškia atšalimą....skyrybas irt.t  g.gif

Apverstas Taurių tūzas santykiuose reiškia atšalimą....skyrybas irt.t  g.gif

Cia jis man neiskrito, ar norejot pasakyti, kad ir apv.tauriu 10 irgi ta pati reikstu?
Atsakyti
oi sumaišiau....Na kaip bebūtų visteik tai ir reiškia smile.gif ..Nieko gero visgi... ir šiandienkiekžinau 29tai kažkas irgi lyg su menuliu susije,ale neburti geriau siandien... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matrica_2: 29 rugpjūčio 2011 - 11:35
Laba 4u.gif

Siandien istraukiau korta pasauli, na ir tikrai is uzsienio gavau geru ziniu biggrin.gif Net nesitikejau rolleyes.gif

QUOTE(lilget @ 2011 08 29, 11:53)

lilget, 29 Rug 2011 - 11:53, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

lilget, 29 Rug 2011 - 11:53, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

matrica, tai jei teisingai supratau turi tu magistra ir tau siulo eit pardaveja tik arba valytoja  blink.gif  nu su maniske dar tokiu bajeriu nepasitaike  doh.gif  biggrin.gif  laikykis  4u.gif

matrica, tai jei teisingai supratau turi tu magistra ir tau siulo eit pardaveja tik arba valytoja  blink.gif  nu su maniske dar tokiu bajeriu nepasitaike  doh.gif  biggrin.gif  laikykis  4u.gif

su diplomu, nieks net nesiulo valytojos ar pardavejos vietos, nebent pati prasai mirksiukas.gif Stiprybes moksluose 4u.gif
Atsakyti
ačiū mirabelle už palaikymą smile.gif
Merginos pasidarė įdomu tarkim kokią delionę sudeliojus kuri prognozuotų mūsų rinktinės pasirodymą Europos čiampionate? biggrin.gif A.... Jau visur tas krepšinis paminėtas...
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2011 08 29, 18:35)

matrica_2, 29 Rug 2011 - 18:35, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

matrica_2, 29 Rug 2011 - 18:35, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Merginos pasidarė įdomu tarkim kokią delionę sudeliojus kuri prognozuotų  mūsų rinktinės pasirodymą Europos čiampionate? biggrin.gif A.... Jau visur tas krepšinis paminėtas...

Merginos pasidarė įdomu tarkim kokią delionę sudeliojus kuri prognozuotų  mūsų rinktinės pasirodymą Europos čiampionate? biggrin.gif A.... Jau visur tas krepšinis paminėtas...

Man tai vienodai kas laimes blush2.gif as futbolo fanate, bet ir tai del to nedauzau galvos i siena biggrin.gif

Abejoju, kad tokia yra g.gif
Atsakyti
Man įdomu susipažinti su galimybėm Taro ar gali parodyti kažką susijus su šiuo klausimu 4u.gif Juk praktiškai galima klausti visko...

O ką simbolizuoja ištrauktasis pasaulis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2011 08 29, 18:55)

matrica_2, 29 Rug 2011 - 18:55, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

matrica_2, 29 Rug 2011 - 18:55, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Man įdomu susipažinti su galimybėm Taro ar gali parodyti kažką susijus su šiuo klausimu 4u.gif Juk praktiškai galima klausti visko...

Cia vienoj temutej buvo atidarytas totalizatorius sia tema biggrin.gif Tik nepamenu kurioj, pasiskaityk, labai idomu smile.gif

Na man pasaulis siejasi su uzsieniu, is ten ir gavau ziniu. Labai ju laukiau, bet tikrai ne siandien smile.gif
Atsakyti
Pasaulis siaip turetu reiksti, kazkokiu darbu pabaiga, bet sekminga, kaip pasiektas tikslas, igyvendinta svajone ar ideja ir zinoma tai taip pat gali reiksti gera naujiena, grazia svente ar siaip kazka pozytivaus ta linkme 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2011 08 29, 21:22)

lilget, 29 Rug 2011 - 21:22, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

lilget, 29 Rug 2011 - 21:22, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Pasaulis siaip turetu reiksti, kazkokiu darbu pabaiga, bet sekminga, kaip pasiektas tikslas, igyvendinta svajone ar ideja ir zinoma tai taip pat gali reiksti gera naujiena, grazia svente ar siaip kazka pozytivaus ta linkme  4u.gif

Pasaulis siaip turetu reiksti, kazkokiu darbu pabaiga, bet sekminga, kaip pasiektas tikslas, igyvendinta svajone ar ideja ir zinoma tai taip pat gali reiksti gera naujiena, grazia svente ar siaip kazka pozytivaus ta linkme  4u.gif

va tai ir gavau bigsmile.gif siaip kiek skaiciau, tai pasauli sieja su uzsieniu, man pasitvirtino, nors tai labai individualu ax.gif
Atsakyti