QUOTE(Ezokvantė @ 2011 08 28, 21:34)
Na va, merginoms daugeliui tai firmos griutis, kaip ir minejau, be jei apti buciau traukus, man kazkodel sita vsia kombinacija nestu i ziaurios realybes suvokima, kadne viskas grazu ir paprasta kaip atrode pradzioj, tai yra perejimas i kita lygmeni, skausmingas, sunkus idejsu daug darbo ir atsigrezus atgal suvokiant kaip pradzioje viskas kitaip atrode, taciau tai butu ne firmos griutis o kardinalus vidiniai pokyciai, mastymo eprversmas ir pan. bet gala s ir klystu... taipokgi klaidu ir to kainos suvokimas ir pan...taciau tvirtas suvokimas ir darvienas didelis zingsis saves tobulejimo link...link siekiamos asmenines sviesos..
Jus taip sviesiai nurasete ir izvelgete kazka sviesaus ir mane kazkaip taip nuteikete

gerai toje knygoje :taro kortu veidrodyje: rasoma, galite nepalankioms kortoms iskritus nusodinti, suzugdyti ir visaip kaip nuteikti zmogu blogai, bet visada yra ir sviesioji kiekvienos kortos puse, tad aciu jums. Neaisku kaip cia viskas issirutulios, nes yra zmones kurie turetu prie musu prisijungti ir nuo ju priklauso puse indelio i visa tai, taip kad ne viena as cia seimininke, jei kazkas padetu man taip pat ismetes kortas pazvelgt i tai issamiau buciau labai dekinga
Papildyta:
[quote=matrica_2,2011 08 28, 21:38]
as blondine
[/quote]
Ot ir aišku

Onatūrali plaukų spalva irgi blondine,, veikiausiai nebekreipsiu dėmėsio kaip rašo ten blondine,briunete ar dar kokia auksekase..turbūt tai bobulyčių pezalai
[/quote]

naturaliai esu siaudu spalvos motera