Įkraunama...
Įkraunama...

Automobilio pirkimas lizingu/per paskolą

QUOTE(Tadas_Blinda @ 2009 07 28, 11:55)
Na, ka pareina ragai? smile.gif
Zinosite kaip gyventi rytojaus saskaita. Tuoj ne tik, kad automobilio naujo neturesite, bet dar ir lizingui skolingi liksite. Kaip sakoma nuo kvailumo vaistu nera. smile.gif

blink.gif blink.gif O koks jūsų atsiprašant suš*ktas reikalas, kaip žmonės gyvena, ką ima ir kaip, už ką kiek moka ir pan.???...Pačiam reiktų pašalinti kvailumo požymius...Nieko sau bajeriai, nu tik ant Lt taip gali būti, esate TIKRAS lietuvis... doh.gif Gėda...

Atsakyti
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2009 07 28, 10:55)
Na, ka pareina ragai? smile.gif
Zinosite kaip gyventi rytojaus saskaita. Tuoj ne tik, kad automobilio naujo neturesite, bet dar ir lizingui skolingi liksite. Kaip sakoma nuo kvailumo vaistu nera. smile.gif

Ragai ne ragai, bet tai jau tikrai ne tamstos reikalas mirksiukas.gif O dėl kvailumo, tai dar neaišku kas čia iš mūsų kvailesnis mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki, bevartydama autogido ir pan. svetaines, radau idomu dalyka. Pardavejai skelbime prideda papildoma punkta - galimybe automobili pirkti lizingu. Anksciau maniau, kad tai imanoma tik naujiems autombiliams, is salono. Arba bent jau perkant deveta, taciau is firmos. Norimo automobilio kaina ~6000lt. Pasiskambinau pardavejui, bet deje jis pats ne ka daugiau zino. Sako reikes kreiptis i banka, bankas man sumokes pilna suma, o jus paskui atidavinesit bankui. Kokios salygos, palukanos, i koki banka kreiptis, ar reikia paciam ten nueiti ir prasyti paskolos, ar reikia ir pardavejo, nieko negalejo atsakyti. Aplamai argi galima lizingu pirkti toki pigu auto ir toli grazu ne nauja (97m) ? Gal atsirastu galinciu man placiau paaiskinti, kaip per viskas vyksta perkant auto lizingu is zmogaus, ne firmos?
Atsakyti
Taigi ten bankų reklama.
Anie tau elementarną paskolą duos ir tiek, tu žmogui sumokėsi iškarto, o paskui teks su banku atsiskaityti. Va ir visas gudrumas.
Nusipirk tu geriau kokį seną dyzelinį kibiriuką ir nereikės jokių paskolų.
Atsakyti
Bandau prikelti aktualia tema.

Ar kas siuo metu pirkote/perkate auto? Is kur emete paskola ar lizingavote?
Atsakyti
Nu nenukvailėkit blink.gif
Lizingai, paskolos- automobiliui...
Aš suprantu būstui paskolą imt, nes po medžiu negyvensi, bet automobiliui schmoll.gif

Nu jei baisiai reik jau, nu tai pigią kokią imkit; volkswagen golf III dyzelį ar pasatą koks dyzelinį, jie prasideda nuo 2000LT normalesni. Dar 1000LT iškart į remontą įmerki ir tiek žinių, kokius 2 metus važinėji ir galvos nesuki. Išmanant ir norint ir už pusę šios sumos susisukt įmanoma...
Kokio velnio jūs sau gyvenimą norit apsisunkit banką ant sprando pasisodindami? blink.gif
Atsakyti
Kiekvienas gali savaip savo pinigus leisti. Va kitas kraštutinumas - turiu pažįstamą, kuris jau labai daug metų perka labai senas ir labai pigias mašinas. Būtiniausia sąlyga perkant - kad būtų kuo ilgiau galiojanti TA. Ir kaip nekeista , nei ten byra tos senienos nei ką. Atidrožia metus, du, ir savo mokėtus pinigus atsiima pridavęs laužynan.O kartais sugeba dar brangiau parduoti nei pats pirko... biggrin.gif
Aišku ,nepagalvokit kad siūlau taip daryt supermamytėms....
Atsakyti
QUOTE(podoleta @ 2010 09 24, 14:31)
Bandau prikelti aktualia tema.

Ar kas siuo metu pirkote/perkate auto? Is kur emete paskola ar lizingavote?

Aš irgi noriu prikelti šią temą. Ar apsimoka dabar imti automobilį lizingu ar imti vartojamąją paskolą?
Atsakyti
PRAKTISKAI NAUJA FORD MONDEO, RIDA TIK 20 TUKST
http://auto.plius.lt...ndeo/id-1014998

GALIMA PIRKTI LIZINGU SU PRADINE IMOKA NUO 8 TUKST LT,ARBA BE PRADINES
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2010 10 07, 17:08)
Aš irgi noriu prikelti šią temą. Ar apsimoka dabar imti automobilį lizingu ar imti vartojamąją paskolą?

reiks skaiciuot kokios palukanos smile.gif
Atsakyti
sveika

man iskilo toks klausimas

pvz, radau masina uzsienyje, pinigeliu tam reikalui grynu neturiu, planuojau imt lizingu. ar yra variantu, kad galeciau ta automobili nusipirkti per lizinga?

jauciu reikia kad kazkas nupirktu ja uz savo pinigelius ir atvarytu su ja i lietuva. o jau tada cia lietuvoj formint man pirkimo-pardavimo sutarti per lizinga.tik pardavejas turi buti fiz. arba juridinis asmuo kad as galeciau is jo pirkt lizingu?
Atsakyti
QUOTE(Lazanzarina @ 2011 02 21, 16:08)
sveika

man iskilo toks klausimas

pvz, radau masina uzsienyje, pinigeliu tam reikalui grynu neturiu, planuojau imt lizingu. ar yra variantu, kad galeciau ta automobili nusipirkti per lizinga?

jauciu reikia kad kazkas nupirktu ja uz savo pinigelius ir atvarytu su ja i lietuva. o jau tada cia lietuvoj formint man pirkimo-pardavimo sutarti per lizinga.tik pardavejas turi buti fiz. arba juridinis asmuo kad as galeciau is jo pirkt lizingu?

Gerai jauciate. "Lizinguojamos" tik lietuviska registracija turincios transporto priemones su galiojancia TA ir apdraustos Kasko draudimu. Keli niuansai - yra ribojamas automobilio amzius, reikia atlikti vertinima pas ekspertus, uzsienietis dokumentuose turi nurodyti pilna kaina (daznai jie tai atsisako daryti), nes kitaip "pardavejas" mokes mokescius. O desertui bankas patikrins Jusu finansine istorija, mokuma ir tik tada pasirasysit trisale sutarti (Jus, bankas ir "pardavejas"). Patarciau pradeti nuo "deserto" - pirmiausia susitarti su banku del lizingo. Pastaruoju metu jau noriai bankai lizinguoja. Pries metus buvo labai sunku siuo klausimu...
Atsakyti