QUOTE(denaxa @ 2016 01 05, 15:26)
Nu, čia gal kaip kam
negenda tos senos mašinos taip jei tinkamai prižiūrimos
Ir tikrai išlaidos remontui yra mažesnės, labai stipriai mažesnės nei naujos lizingas. Nuvežt mašiną i servisą- nu man jokių absoliučiai nervų nekainuoja, nusiperku reikiamą detalę, nuvežu į servisą ir ją pakeičia, viskas, jei nesudėtinga- pasikeičiu pati
Man daugiau nervų kainuoja nueiti į parduotuvę apsipirkti- ta žmonių grūdalynė iš proto varo, + stresas kad kažko nepamiršti ar neprisipirkti ko nereikia
Na, ir remontuoti juk nereikia kas mėnesį, kokį kartą per kelis, o lizingą reikia mokėti kas mėnesį
Aš dabar kai sportus priraukiau ir mašinos nedrožiu, tai mano 20 metų opeliukas išvis, galima sakyti, negenda. kadangi nėra ten prikimšta elektronikos tai nelabai yra kam gesti, o važiuoklės remontas ir dalys pigiau grybo, palyginus su naujų. Vnž., naujos mašinos išlaikyti aš nepajėgčiau, nors ir gana normaliai uždirbu Lietuvos mastais žiūrint, tada jau tektų mašinai vergaut
Turiu kolegą, mašiną lizingu pasiėmusį- amžinai dejuoja kad neturi už ką už butą susimokėt ir šaldytuvas tuščias
Nu aš su sena mašina tokių problemų nei iš tolo neturiu 

Turiu kolegą, mašiną lizingu pasiėmusį- amžinai dejuoja kad neturi už ką už butą susimokėt ir šaldytuvas tuščias

Aš ir sakau, kad kaip kam

Man pastarosios vairuotos mašinos taip gedo (kažkada buvo radiatorius sprogęs vidury kamščio, galvojau, sudegsiu

Bet taip, pirkinys turi būti adekvatus pajamoms - čia apie viską kalbant (mašiną, butą ir t.t.).