Įkraunama...
Įkraunama...

Osteochondrozė

QUOTE(korespond @ 2016 02 09, 20:30)
Kur taip skaitėt?  Pirmą  kart girdžiu  unsure.gif

zinok labai daug as apie ja skaiciau ax.gif tai kazkur skaiciau tikrai atsimenu blush2.gif bet ar tai tiesa as nzn g.gif as ketvirtadieni einu pas nerologe vat imsiu ir paklausiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama liala @ 2016 02 09, 20:59)
zinok labai daug as apie ja skaiciau  ax.gif tai kazkur skaiciau tikrai atsimenu blush2.gif bet ar tai tiesa as nzn  g.gif as ketvirtadieni einu pas nerologe vat imsiu ir paklausiu  mirksiukas.gif

sveikos 4u.gif na va klausiau neurologes apie tai smile.gif tai i sake,maziau skaitykit interneta lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet gali but,jei ten kazkaip tempia raumeni ir t,t smile.gif nusiunte del uzkimino pas LOR tai tas rado GERL nu va db vaisktukus geriu ir ziuresim ar per pora savaiciu pageres 4u.gif o del kaklines osteochondozes po MRT tai dar nieko labai baisaus ten thumbup.gif thumbup.gif prazia yra ,pasisilinkimu ten visokiu yra,bet sake tokioj bukle masazai,masazai ir dar karta masazai 4u.gif tik kaip bus su darbo knygyte doh.gif doh.gif doh.gif en prie pavoingu faktoriu parsyta " ranku kelimas,sunkumu kelimas,pasilenkimas,ligonio vetimas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama liala @ 2016 02 12, 08:48)
sveikos 4u.gif na va klausiau neurologes apie  tai smile.gif tai i sake,maziau skaitykit interneta  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  bet gali but,jei ten kazkaip tempia raumeni ir t,t smile.gif nusiunte del uzkimino pas LOR tai tas rado GERL nu va db vaisktukus geriu ir ziuresim ar per pora savaiciu pageres  4u.gif o del kaklines osteochondozes po MRT tai dar nieko labai baisaus ten thumbup.gif  thumbup.gif  prazia yra ,pasisilinkimu ten visokiu yra,bet sake tokioj bukle masazai,masazai ir dar karta masazai  4u.gif tik kaip bus su darbo knygyte  doh.gif  doh.gif  doh.gif  en prie pavoingu faktoriu parsyta " ranku kelimas,sunkumu kelimas,pasilenkimas,ligonio vetimas  doh.gif

darbo knygutėje ar neįgalumo apribojimuose ?
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2016 02 12, 14:04)
darbo knygutėje ar neįgalumo apribojimuose ?

darbo knygelej smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama liala @ 2016 02 12, 16:00)
darbo knygelej smile.gif

Vis tiek nepagaunu problemos esmės unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2016 02 12, 18:50)

as esu soc darbuotoja smile.gif dienos slauga smile.gif as lsaugau zmones su pilna negalia ir man einant kasmet sveikatos patikrinima ( jis gi visiem dirbantiem privalomas) ,seimos gydytojas mato irasa is darbovietes i kuriuos jis turi atkreipti demesi.tuos pavojingus faktorius iraso darbdavys ax.gif tai pas mane su kakline osteochondroze,juosmeninem isvarzom ir t.t knygeleje puikuojasi irasas " specifiniai judesiai : ranku kelimas,,sunkumo kelimas,pasilenkimai ir t.t doh.gif tai man idomu kaip seimos gydytojas pasirasys tokioj knygelej g.gif g.gif
Atsakyti
Niekaip . Pati dirbu panašų darbą, turiu stuburo išvaržą, osteochondrozę, bet sanitarinėje man gydytojai to nežymėjo
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2016 02 12, 20:04)
Niekaip . Pati dirbu panašų darbą, turiu stuburo išvaržą, osteochondrozę, bet sanitarinėje man gydytojai to nežymėjo

ne gydytojai pas mane pazymejo ,o darbdavys irase,kad gydytojas zinotu koks mano darbo pobudis ,tai jis db amane nuo tokiu dalyku gydo o kaip pasirasys kad darbe galiu kilnot ir t,t? va ka as norejau pasakyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2016 02 12, 18:50)

Darbo knygelėje yra įrašomi rizikos faktoriai, kenkiantys sveikatai, ir kai eini komisiją gali prie to prisiknisti. Pvz., pas mane įrašytas terminis faktorius- darbas aukštoje aplinkos temperatūroje, ir dar ten kažkas, nepamenu. Esant kažkokiems sutrikimams- gali prisiknisti ir neleisti dirbti.
Papildyta:
QUOTE(Rodnega @ 2016 02 12, 20:04)

Čia visiškai neseniai atsirado reikalavimas žymėti šituos dalykus. Anksčiau nebuvo to.
Papildyta:
QUOTE(Mama liala @ 2016 02 12, 09:48)
sveikos 4u.gif na va klausiau neurologes apie  tai smile.gif tai i sake,maziau skaitykit interneta  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  bet gali but,jei ten kazkaip tempia raumeni ir t,t smile.gif nusiunte del uzkimino pas LOR tai tas rado GERL nu va db vaisktukus geriu ir ziuresim ar per pora savaiciu pageres  4u.gif o del kaklines osteochondozes po MRT tai dar nieko labai baisaus ten thumbup.gif  thumbup.gif  prazia yra ,pasisilinkimu ten visokiu yra,bet sake tokioj bukle masazai,masazai ir dar karta masazai  4u.gif tik kaip bus su darbo knygyte  doh.gif  doh.gif  doh.gif  en prie pavoingu faktoriu parsyta " ranku kelimas,sunkumu kelimas,pasilenkimas,ligonio vetimas  doh.gif

Reiškia, viskas ok ir jokių nerimų daugiau, tiesa? 4u.gif Patarčiau susirasti gerą kineziterapeutą, nes masažai- ne išeitis. Gerai individualiai atitaikyti tempimo pratimai gali visiškai pataisyti situaciją, ir visokius ten pasislinkimus ištaisyti, ir tai pačiai osteochondrozei "ragus aplaužyti" smile.gif . Mankštintis reikėtų kasdien po darbo, kad atstatyti tai, kas pakenkta darbo metu. Ir dirbant reikėtų labai didelį dėmesį kreipti į taisyklingą ligonio kėlimą, vertimą ir pan.- ar bent mokė kas šitos metodikos, ar visiems į viską nusispjaut, kaip yra įprasta medicinos srity? g.gif
Atsakyti
Kad aš prieš metus tęsiau ir dar nebuvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2016 02 12, 22:30)
Kad aš prieš metus tęsiau ir dar nebuvo  g.gif

pries metus ir pas mane dar nebuvo biggrin.gif o db yra doh.gif cia kazkokie nauji reikalavimai,o pas mus valstybine istaiga daznai tikrinama tai viskas turi but sutvarkyta,nu ir sutvarke doh.gif lotuliukas.gif nu nieko eisiu kita savaite matyusiu ka ten sakys biggrin.gif
Atsakyti
Ir man kartais gerkleje keistas jausmas, kartais net springstu bevalgydama. Ar tai susije su OsteO ar nuo per greito valgymo, nezinau. Manau,kad dauguma ligu, nusiskundimu buna kazkaip susije, ypac kai itemti nervai. Pritariu, kad uzrietus nosi, sveikata gereja. Ir jei galvas nuo kompu pakeltume... Esu jau anksciau rasiusi apie mankstos nauda. Tik pati nebesimankstinu, net pratimu saraso kompe neberandu. Nera kokiu programu, grupiu, kur butu galima kartu video kameru pagalba sportuoti, vienai kita motyvuoti?
Atsakyti